10 lessen van € 450,-

nu voor € 400,-

meer informatie

Spoedcursus rijbewijs

Spoedcursus rijbewijs nodig?

Wil jij een spoedcursus voor je rijbewijs volgen? Maak dan een afspraak met de rijinstructeur van Rijschool Moesje. Al onze rijlespakketten zijn te volgen als spoedcursus. Om te controleren welk pakket voor jou het meest geschikt is, volg je eerst een intake van 90 minuten. Na deze les schat onze rijinstructeur in hoeveel lessen je nodig lijkt te hebben om je rijbewijs te kunnen halen. Bel naar Rijschool Moesje via 06-28829576 om deze intake te plannen. Behaal met onze spoedcursus jouw rijbewijs!

Spoedcursus rijbewijs

Welke lessen zijn te volgen als spoedcursus?

Bij Rijschool Moesje bieden we verschillende soorten rijlessen aan. Zo kun je terecht voor een enkele lessen van 60 of 90 minuten. Maar je kunt ook complete pakketten afnemen. Hierbij zit het praktijkexamen meteen inbegrepen. Je kunt kiezen uit 10, 25, 20, 25, 30, 35 en 40 lessen. Ondanks dat een spoedcursus een stuk sneller verloopt dan reguliere lessen, komt alles aan bod. Hierdoor kun jij ook na een spoed rijopleiding prima jouw rijbewijs halen. Geïnteresseerd? Meld je aan voor de intake.

Naast de spoedcursus is er ook nog de theorie

Om je rijbewijs te halen, moet je zowel een praktijkexamen als een theorie examen met goed gevolg afleggen. Een spoed rijopleiding maakt het eerste mogelijk. Het tweede kan wellicht wat makkelijker behaald worden, door onze theoriecursus te volgen. Zeer ervaren docenten leggen je dan stap-voor-stap alle verkeersregels uit. Vervolgens krijg je vragen en voorbeelden voorgeschoteld om deze goed te leren. Na alle verkeersregels behandeld te hebben, ontvang je een reeks oefenexamens. Zo leer je meteen de vraagstelling van het CBR te begrijpen. Ook interesse in onze leuke, interactieve theoriecursus? Benader ons voor meer informatie.

Enkele voordelen van je rijbewijs via ons halen

Rijschool Moesje is te herkennen aan onderstaande voordelen:

 • Hoog slagingspercentage
 • Vaste rij-instructeur en leswagen
 • Mogelijkheid om in termijnen te betalen
 • Rijles in een zeer nette Volkswagen Golf 7
 • Eén van de betere rijscholen van Amsterdam

Interesse in een spoedcursus voor je rijbewijs?

Via een spoedcursus van Rijschool Moesje heb jij binnen no time dat roze papiertje in handen. Vraag direct een intake aan door je gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Je kunt ook bellen naar 06-28829576 of mailen naar info@moesje.nl. Wij zien je graag tegemoet voor een spoedcursus voor je rijbewijs!

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986