10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Spoedcursus rijbewijs

Spoedcursus rijbewijs nodig?

Wil jij een spoedcursus voor je rijbewijs volgen? Maak dan een afspraak met de rijinstructeur van Rijschool Moesje. Al onze rijlespakketten zijn te volgen als spoedcursus. Om te controleren welk pakket voor jou het meest geschikt is, volg je eerst een intake van 90 minuten. Na deze les schat onze rijinstructeur in hoeveel lessen je nodig lijkt te hebben om je rijbewijs te kunnen halen. Bel naar Rijschool Moesje via 06-28829576 om deze intake te plannen. Behaal met onze spoedcursus jouw rijbewijs!

Spoedcursus rijbewijs

Welke lessen zijn te volgen als spoedcursus?

Bij Rijschool Moesje bieden we verschillende soorten rijlessen aan. Zo kun je terecht voor een enkele lessen van 60 of 90 minuten. Maar je kunt ook complete pakketten afnemen. Hierbij zit het praktijkexamen meteen inbegrepen. Je kunt kiezen uit 10, 25, 20, 25, 30, 35 en 40 lessen. Ondanks dat een spoedcursus een stuk sneller verloopt dan reguliere lessen, komt alles aan bod. Hierdoor kun jij ook na een spoed rijopleiding prima jouw rijbewijs halen. Geïnteresseerd? Meld je aan voor de intake.

Naast de spoedcursus is er ook nog de theorie

Om je rijbewijs te halen, moet je zowel een praktijkexamen als een theorie examen met goed gevolg afleggen. Een spoed rijopleiding maakt het eerste mogelijk. Het tweede kan wellicht wat makkelijker behaald worden, door onze theoriecursus te volgen. Zeer ervaren docenten leggen je dan stap-voor-stap alle verkeersregels uit. Vervolgens krijg je vragen en voorbeelden voorgeschoteld om deze goed te leren. Na alle verkeersregels behandeld te hebben, ontvang je een reeks oefenexamens. Zo leer je meteen de vraagstelling van het CBR te begrijpen. Ook interesse in onze leuke, interactieve theoriecursus? Benader ons voor meer informatie.

Enkele voordelen van je rijbewijs via ons halen

Rijschool Moesje is te herkennen aan onderstaande voordelen:

  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste rij-instructeur en leswagen
  • Mogelijkheid om in termijnen te betalen
  • Rijles in een zeer nette Volkswagen Golf 7
  • Eén van de betere rijscholen van Amsterdam

Interesse in een spoedcursus voor je rijbewijs?

Via een spoedcursus van Rijschool Moesje heb jij binnen no time dat roze papiertje in handen. Vraag direct een intake aan door je gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Je kunt ook bellen naar 06-28829576 of mailen naar info@moesje.nl. Wij zien je graag tegemoet voor een spoedcursus voor je rijbewijs!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]