10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Rijles Amsterdam Zuid

Kies voor de autorijschool in Amsterdam Zuid

Ben jij in Amsterdam Zuid op zoek naar een goede autorijschool die betrouwbaar is? Neem dan contact op met Rijschool Moesje. Kies je voor Rijschool Moesje? Dan kun je een fijne rijles verwachten, waar op een doelgerichte en persoonlijk manier wordt lesgegeven. Wij willen dat jij je rijbewijs zult halen en daar zetten wij ons helemaal voor in. Wil je graag kennismaken met onze autorijschool? Vraag dan een vrijblijvende proefles. Neem contact met ons op vanuit Amsterdam Zuid en bel naar 06-28829576.

Rijles Amsterdam Zuid

Volg een vrijblijvende proefles in Amsterdam Zuid

Voordat je besluit om te kiezen voor een bepaalde rijschool in Amsterdam Zuid, wil je eerst natuurlijk meer te weten komen over hun manier van lesgeven. Bij Rijschool Moesje kun je daarom een vrijblijvende proefles volgen. Op deze manier maak je kennis met de instructeur en krijg je een beeld van onze autorijschool. Na een 60 minuten durende proefles, geeft de instructeur je advies over hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om te slagen. Rijschool Moesje heeft een rijles opgebouwd volgens de zogenaamde stap-voor-stap methode. Hierbij wordt een les helemaal ingericht op basis van jouw eigen tempo. Schrijf je dus direct in vanuit Amsterdam Zuid voor een vrijblijvende proefles!

Je auto theorie oefenen tijdens onze theoriecursus

Bij het halen van je rijbewijs moet je natuurlijk eerst slagen voor je auto theorie examen. Voor je theorie examen leer je veel de auto in theorie en de verkeersregels. Heb je hulp nodig bij het leren? Dan bieden wij de zogenaamde theoriecursus, waarbij je met een ervaren docent voor je auto theorie gaat oefenen. De docent zorgt tijdens de les voor veel interactie en stoomt je helemaal klaar voor het CBR theorie examen. De theoriecursus is dus een makkelijke manier om je auto theorie te oefenen.

Je rijbewijs halen bij Rijschool Moesje

Onze autorijschool biedt jou verschillende pakketten en diensten om je rijbewijs te halen. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

 • Vrijblijvende proefles
 • Pakketten 10 tot 40 rijlessen van 60 minuten + examen
 • Spoedcursus voor een rijbewijs
 • Theoriecursus om de theorie te oefenen
 • De tussentijdse toets
 • Theorie examen van het CBR

Vraag een vrijblijvende proefles aan in Amsterdam Zuid

Ben jij ook van plan je rijbewijs te halen bij Rijschool Moesje in Amsterdam Zuid? Bezoek dan snel onze website en schrijf je via het online contactformulier in voor een vrijblijvende proefles. Je kunt ons ook bellen via 06-28829576. Mailen kan naar info@moesje.nl. Wij willen je in de toekomst graag begeleiden tijdens het halen van je rijbewijs in Amsterdam Zuid!

Beste Rijles Amsterdam Zuid

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986