10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijles Amsterdam Zuid

Kies voor de autorijschool in Amsterdam Zuid

Ben jij in Amsterdam Zuid op zoek naar een goede autorijschool die betrouwbaar is? Neem dan contact op met Rijschool Moesje. Kies je voor Rijschool Moesje? Dan kun je een fijne rijles verwachten, waar op een doelgerichte en persoonlijk manier wordt lesgegeven. Wij willen dat jij je rijbewijs zult halen en daar zetten wij ons helemaal voor in. Wil je graag kennismaken met onze autorijschool? Vraag dan een gratis proefles. Neem contact met ons op vanuit Amsterdam Zuid en bel naar 06-28829576.

Rijles Amsterdam Zuid

Volg een gratis proefles in Amsterdam Zuid

Voordat je besluit om te kiezen voor een bepaalde rijschool in Amsterdam Zuid, wil je eerst natuurlijk meer te weten komen over hun manier van lesgeven. Bij Rijschool Moesje kun je daarom een gratis proefles volgen. Op deze manier maak je kennis met de instructeur en krijg je een beeld van onze autorijschool. Na een 60 minuten durende proefles, geeft de instructeur je advies over hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om te slagen. Rijschool Moesje heeft een rijles opgebouwd volgens de zogenaamde stap-voor-stap methode. Hierbij wordt een les helemaal ingericht op basis van jouw eigen tempo. Schrijf je dus direct in vanuit Amsterdam Zuid voor een gratis proefles!

Je theorie oefenen tijdens onze theoriecursus

Bij het halen van je rijbewijs moet je natuurlijk eerst slagen voor je theorie examen. Voor je theorie examen leer je veel de auto in theorie en de verkeersregels. Heb je hulp nodig bij het leren? Dan bieden wij de zogenaamde theoriecursus, waarbij je met een ervaren docent voor je theorie gaat oefenen. De docent zorgt tijdens de les voor veel interactie en stoomt je helemaal klaar voor het CBR theorie examen. De theoriecursus is dus een makkelijke manier om je theorie te oefenen.

Je rijbewijs halen bij Rijschool Moesje

Onze autorijschool biedt jou verschillende pakketten en diensten om je rijbewijs te halen. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

  • Gratis proefles
  • Pakketten 10 tot 40 rijlessen van 60 minuten + examen
  • Spoedcursus voor een rijbewijs
  • Theoriecursus om de theorie te oefenen
  • De tussentijdse toets
  • Theorie examen van het CBR

Vraag een gratis proefles aan in Amsterdam Zuid

Ben jij ook van plan je rijbewijs te halen bij Rijschool Moesje in Amsterdam Zuid? Bezoek dan snel onze website en schrijf je via het online contactformulier in voor een gratis proefles. Je kunt ons ook bellen via 06-28829576. Mailen kan naar info@moesje.nl. Wij willen je in de toekomst graag begeleiden tijdens het halen van je rijbewijs in Amsterdam Zuid!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]