10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijles Amsterdam Noord

De autorijschool van Amsterdam Noord

Woon je in Amsterdam Noord en ben je op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Maak dan kennis met Rijschool Moesje! De opleiding die wij bieden is plezierig, persoonlijk en heel doelgericht. Tijdens een rijles willen wij dat jij je helemaal op je gemak voelt. Door onszelf volledig in te zetten, hopen wij dat jij snel je rijbewijs kan halen. Geef je daarom zo snel mogelijk op en geniet van een gratis proefles. Bel ons vanuit Amsterdam Noord via 06-28829576.

Rijles Amsterdam Noord

Je eerst rijles bij Moesje

Wil je eens proberen hoe het is om een autorijles te volgen bij Rijschool Moesje? Vraag dan vanuit Amsterdam Noord een gratis proefles aan. Deze les geeft je inzicht over onze manier van lesgeven. Een gratis proefles bij Rijschool Moesje duurt een uur en tijdens dit uur krijg je veel persoonlijk advies. Na afloop van deze eerst rijles bekijkt je instructeur hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om te kunnen afrijden. Onze rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stap methode. Dit betekent dat je een gestructureerde rijles krijgt, die helemaal op jouw eigen tempo is gebaseerd. Maak dus snel vanuit Amsterdam Noord een afspraak voor een gratis proefles!

Volg een theoriecursus!

Wanneer je je rijbewijs wilt halen, is het belangrijk dat je zowel slaagt voor je praktijkexamen als je theorie examen. Tijdens het studeren voor je theorie examen leer je meer over de verkeersregels, maar ook over de auto in theorie. Rijschool Moesje biedt de mogelijkheid om je theorie te oefenen met de hulp van een theoriecursus. Je krijgt je theoriecursus van docenten met veel ervaring. Doordat er tijdens de lessen veel interactie is, wordt het theorie oefenen een leuke bezigheid. Zo ben jij straks helemaal klaar voor je theorie examen bij het CBR. Wil jij ook een theoriecursus bij ons volgen? Neem dan snel contact met ons op vanuit Amsterdam Noord.

Snel je rijbewijs halen in Amsterdam Noord

Wij proberen ervoor te zorgen dat iedereen zijn rijbewijs kan halen. Om dit te realiseren kun je bij ons terecht voor verschillende pakketten en diensten:

  • Een gratis proefles
  • Pakketten 10 tot 40 rijlessen van 60 minuten + examen
  • De tussentijdse toets
  • CBR theorie Examen
  • Een theoriecursus om de theorie te oefenen

Wil je in korte tijd je rijbewijs halen? Dan kan je bij ons een spoedcursus voor een rijbewijs doen.

Neem contact op voor rijles in Amsterdam Noord

Wil jij in Amsterdam Noord graag je rijbewijs halen bij Rijschool Moesje? Meld je dan snel aan voor onze gratis proefles. Je kunt dit doen via ons ons online contactformulier, of je neemt telefonisch contact op via 06-28829576. Mail je liever? Dan kan dat via info@moesje.nl. Dan helpen wij jou graag met je rijbewijs halen. Wij hopen dat je snel je eerste rijles komt volgen in Amsterdam Noord!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]