10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Rijles Amsterdam Noord

De autorijschool van Amsterdam Noord

Woon je in Amsterdam Noord en ben je op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Maak dan kennis met Rijschool Moesje! De opleiding die wij bieden is plezierig, persoonlijk en heel doelgericht. Tijdens een rijles willen wij dat jij je helemaal op je gemak voelt. Door onszelf volledig in te zetten, hopen wij dat jij snel je rijbewijs kan halen. Geef je daarom zo snel mogelijk op en geniet van een vrijblijvende proefles. Bel ons vanuit Amsterdam-Noord via 06-28829576.

Rijles Amsterdam Noord

Je eerst rijles bij Moesje

Wil je eens proberen hoe het is om een autorijles te volgen bij Rijschool Moesje? Vraag dan vanuit Amsterdam-Noord een vrijblijvende proefles aan. Deze les geeft je inzicht over onze manier van lesgeven. Een vrijblijvende proefles bij Rijschool Moesje duurt een uur en tijdens dit uur krijg je veel persoonlijk advies. Na afloop van deze eerst rijles bekijkt je instructeur hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om te kunnen afrijden. Onze rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stap methode. Dit betekent dat je een gestructureerde rijles krijgt, die helemaal op jouw eigen tempo is gebaseerd. Maak dus snel vanuit Amsterdam-Noord een afspraak voor een vrijblijvende proefles!

Volg een theoriecursus!

Wanneer je je rijbewijs wilt halen, is het belangrijk dat je zowel slaagt voor je praktijkexamen als je theorie-examen. Tijdens het studeren voor je theorie-examen leer je meer over de verkeersregels, maar ook over de auto in theorie. Rijschool Moesje biedt de mogelijkheid om je theorie te oefenen met de hulp van een theoriecursus. Je krijgt je theoriecursus van docenten met veel ervaring. Doordat er tijdens de lessen veel interactie is, wordt het theorie oefenen een leuke bezigheid. Zo ben jij straks helemaal klaar voor je theorie-examen bij het CBR. Wil jij ook een theoriecursus bij ons volgen? Neem dan snel contact met ons op vanuit Amsterdam-Noord.

Snel je rijbewijs halen in Amsterdam-Noord

Wij proberen ervoor te zorgen dat iedereen zijn rijbewijs kan halen. Om dit te realiseren kun je bij ons terecht voor verschillende pakketten en diensten:

 • Een vrijblijvende proefles
 • Pakketten 10 tot 40 rijlessen van 60 minuten + examen
 • De tussentijdse toets
 • CBR theorie Examen
 • Een theoriecursus om de theorie te oefenen

Wil je in korte tijd je rijbewijs halen? Dan kan je bij ons een spoedcursus voor een rijbewijs doen.

Neem contact op voor rijles in Amsterdam-Noord

Wil jij in Amsterdam-Noord graag je rijbewijs halen bij Rijschool Moesje? Meld je dan snel aan voor onze vrijblijvende proefles. Je kunt dit doen via ons ons online contactformulier, of je neemt telefonisch contact op via 06-28829576. Mail je liever? Dan kan dat via info@moesje.nl. Dan helpen wij jou graag met je rijbewijs halen. Wij hopen dat je snel je eerste rijles komt volgen in Amsterdam-Noord!

Rijles in Amsterdam Noord

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986