10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijles Badhoevedorp

Ben je op zoek naar een autorijschool?

Ben je zoekende naar een goede en betrouwbare autorijschool in Badhoevedorp? Maak dan kennis met Rijschool Moesje! Een rijles van ons is plezierig, doelgericht en persoonlijk. Bij ons staat jij centraal. Wij zetten alles op alles, zodat jij straks met gemak je rijbewijs kunt halen. Geef je alvast op voor een gratis proefles! Wij zijn vanuit Badhoevedorp te bereiken via 06-28829576.

Rijles Badhoevedorp

De allereerste rijles

Voordat jouw rijopleiding in Badhoevedorp echt van start gaat, leren we je graag kennen via een gratis proefles. Tijdens deze rijles in Badhoevedorp maak je kennis met je rijinstructeur. Zo kun je controleren of zijn of haar aanpak bij jou past. Na de gratis proefles schat de instructeur in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Daarnaast worden deze rijlessen gegeven volgens een stap-voor-stap-methode. Dit betekent dat je gestructureerd rijles krijgt, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Je rijdt bij Rijschool Moesje met een vaste rij-instructeur en steeds in dezelfde auto. Kortom, geef je op voor zo’n gratis proefles!

Interesse in een theoriecursus?

Je moet zowel slagen voor je praktijk als theorie examen om je rijbewijs te kunnen halen. Het kan alleen een beetje lastig zijn alle verkeersregels en de auto in theorie tot in detail te kennen. Laat je hierin ondersteunen door bij Rijschool Moesje deze theorie te oefenen in een theoriecursus. Bij deze theoriecursus worden de verkeersregels stuk voor stuk aan je uitgelegd. Geen zorgen, onze theoriecursus is geen saaie bedoeling. Het is een leuke bezigheid, met veel interactie. Theorie oefenen is nog nooit zo leuk geweest! Kies ook voor deze prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Vraag vanuit Badhoevedorp naar meer informatie over onze theoriecursus.

De perfecte rijles voor iedereen

Wij zorgen er graag voor dat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen:

  • Volg een gratis proefles
  • Test je kennis met een tussentijdse toets
  • Schrijf je in voor het CBR Theorie Examen
  • Besluit de theorie te oefenen met een theoriecursus
  • Volg 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten of kies voor een losse les

Ook kun je bij ons een spoedcursus voor een rijbewijs te volgen. Na een intake van 90 minuten in Badhoevedorp hoor je hoeveel rijlessen je nodig lijkt te hebben.

Zin in rijles in Badhoevedorp?

Ben jij klaar voor rijlessen in de omgeving van Badhoevedorp? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Rijschool Moesje. Vul ons online contactformulier in, bel naar 06-28829576 of stuur een mail naar info@moesje.nl. Wij helpen jou graag je rijbewijs te halen. Wij ontmoeten je graag tijdens je eerste rijles in Badhoevedorp!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]