10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Rijles Badhoevedorp

Ben je op zoek naar een autorijschool?

Ben je zoekende naar een goede en betrouwbare autorijschool in Badhoevedorp? Maak dan kennis met Rijschool Moesje! Een rijles van ons is plezierig, doelgericht en persoonlijk. Bij ons staat jij centraal. Wij zetten alles op alles, zodat jij straks met gemak je rijbewijs kunt halen. Geef je alvast op voor een vrijblijvende proefles! Wij zijn vanuit Badhoevedorp te bereiken via 06-28829576.

Rijles Badhoevedorp

De allereerste rijles in Badhoevedorp

Voordat jouw rijopleiding in Badhoevedorp echt van start gaat, leren we je graag kennen via een vrijblijvende proefles. Tijdens deze rijles in Badhoevedorp maak je kennis met je rijinstructeur. Zo kun je controleren of zijn of haar aanpak bij jou past. Na de vrijblijvende proefles schat de instructeur in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Daarnaast worden deze rijlessen gegeven volgens een stap-voor-stap-methode. Dit betekent dat je gestructureerd rijles krijgt, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Je rijdt bij Rijschool Moesje met een vaste rij-instructeur en steeds in dezelfde auto. Kortom, geef je op voor zo’n vrijblijvende proefles!

Interesse in een theoriecursus?

Je moet zowel slagen voor je praktijk als theorie examen om je rijbewijs te kunnen halen. Het kan alleen een beetje lastig zijn alle verkeersregels en de auto in theorie tot in detail te kennen. Laat je hierin ondersteunen door bij Rijschool Moesje deze theorie te oefenen voor je theorie examen in een theoriecursus. Bij deze theoriecursus worden de verkeersregels stuk voor stuk aan je uitgelegd. Geen zorgen, onze theoriecursus is geen saaie bedoeling. Het is een leuke bezigheid, met veel interactie. Theorie oefenen is nog nooit zo leuk geweest! Kies ook voor deze prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Vraag vanuit Badhoevedorp naar meer informatie over onze theoriecursus en wij helpen je om je theorie examen te halen.

De perfecte rijles voor iedereen

Wij zorgen er graag voor dat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen:

 • Volg een vrijblijvende proefles
 • Test je kennis met een tussentijdse toets
 • Schrijf je in voor het CBR Theorie Examen
 • Besluit de theorie te oefenen met een theoriecursus
 • Volg 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten of kies voor een losse les

Ook kun je bij ons een spoedcursus voor een rijbewijs te volgen. Na een intake van 90 minuten in Badhoevedorp hoor je hoeveel rijlessen je nodig lijkt te hebben.

Zin in rijles in Badhoevedorp?

Ben jij klaar voor rijlessen in de omgeving van Badhoevedorp? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles bij Rijschool Moesje. Vul ons online contactformulier in, bel naar 06-28829576 of stuur een mail naar info@moesje.nl. Wij helpen jou graag je rijbewijs te halen. Wij ontmoeten je graag tijdens je eerste rijles in Badhoevedorp!

Beste Rijles in Badhoevedorp

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986