10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijles Amsterdam Oost

De autorijschool in Amsterdam Oost

Zoek jij in Amsterdam Oost een betrouwbare en goede autorijschool? Maak dan kennis met Rijschool Moesje. Wanneer je voor onze autorijschool kiest, kun je een plezierige, doelgerichte en persoonlijke rijles verwachten. Onze rijinstructeurs zetten zich voor 100% in, om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Wil je een gratis proefles bij ons volgen? Neem dan vanuit Amsterdam Oost telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06-28829576.

Rijles Amsterdam Oost

Een gratis proefles in Amsterdam Oost

Woon je in Amsterdam Oost en wil je meer te weten komen over de manier van lesgeven bij Rijschool Moesje? Kies dan voor onze gratis proefles. De gratis proefles is een leuke manier om kennis te maken met onze rijschool en onze manier van lesgeven. Na de gratis proefles, krijg je van je instructeur persoonlijk advies over hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Een rijles bij Rijschool Moesje is opgebouwd volgens de zogenaamde stap-voor-stap methode. De les wordt dan helemaal ingericht op basis van jouw tempo. Schrijf je dus snel in vanuit Amsterdam Oost voor een gratis proefles!

Volg een theoriecursus in Amsterdam Oost

Zonder het behalen van je theorie examen kun je geen rijbewijs halen. Bij het theorie examen wordt gevraagd naar je kennis op het gebied van de verkeersregels en de auto in theorie. Heb je behoefte aan hulp bij het leren? Bij Rijschool Moesje kun je eenvoudig je theorie oefenen met de hulp van een theoriecursus. De docent die de theoriecursus geeft, zorgt tijdens de les voor veel interactie. Hierdoor wordt jij helemaal wordt klaargestoomd voor het CBR theorie examen. Wij willen het theorie oefenen gemakkelijk maken!

Je rijbewijs halen bij Rijschool Moesje

Bij onze autorijschool kun je voor verschillende pakketten en diensten kiezen. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

  • Een gratis proefles
  • Pakketten 10 tot 40 rijlessen van 60 minuten + examen
  • Een spoedcursus voor een rijbewijs
  • Een theoriecursus om de theorie te oefenen
  • De tussentijdse toets
  • Het theorie examen van het CBR

Neem contact op voor een proefles in Amsterdam Oost

Wil jij ook graag je rijbewijs halen bij Rijschool Moesje? Kijk dan snel op onze website voor het online contactformulier en schrijf je in voor een gratis proefles. Je kunt ons ook bellen via 06-28829576. Mailen mag naar info@moesje.nl. Wij ontmoeten je graag tijdens je eerste rijles in Amsterdam Oost!

Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]