10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijles Amsterdam Nieuw West

Jouw persoonlijke en doelgerichte autorijschool

Op zoek naar een autorijschool in Amsterdam nieuw west? Waar je plezierig en doelgericht deel kunt nemen aan een rijles? Maak een afspraak met Rijschool Moesje. Jij staat bij ons centraal. Wij zetten ons voor de volle 100% in, zodat jij straks met gemak je rijbewijs kunt halen. Plan een gratis proefles in! Wij zijn vanuit Amsterdam nieuw west te bereiken via telefoonnummer 06-28829576.

Rijles Amsterdam Nieuw West

Jouw 1e rijles

Wij maken graag kennis met jou door je een gratis proefles in Amsterdam nieuw west aan te bieden. Tijdens deze rijles maak je kennis met het rijden in een auto en natuurlijk met je rijinstructeur. Je staat na deze gratis proefles in Amsterdam nieuw west vrij aan te geven of je wel of geen prettig gevoel hebt bij de instructeur. Nadat de instructeur je verteld heeft hoeveel lessen jij nodig lijkt te hebben, kun je meteen voor een aantal weken je rijlessen inplannen. Elke rijles is gestructureerd, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Bij Rijschool Moesje word je elke keer geholpen door je vaste rij-instructeur. Ook rijd je steeds in dezelfde auto. Benieuwd? Boek zo’n gratis proefles!

Wil jij de theorie oefenen met onze theoriecursus?

Als je een rijbewijs wilt halen, moet je zowel het praktijk als het theorie examen met positief resultaat afleggen. Vrees je dat je al die verkeersregels en de auto in theorie niet helemaal kunt onthouden? Kies er dan voor deze theorie te oefenen via de theoriecursus van Rijschool Moesje. Hier behandelen ervaren docenten alle verkeersregels stuk voor stuk. Een saaie bedoeling? Niets is minder waar! Onze theoriecursus is zeer interactief en vormt de optimale voorbereiding op je CBR theorie examen. Heb jij profijt bij theorie oefenen op deze manier? Schrijf je dan vanuit Amsterdam nieuw west in voor onze theoriecursus.

Aan welk soort rijles heb jij behoefte?

Wij zorgen er graag voor dat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen. Daarom bieden wij diverse pakketten en lessen aan. Kies jij voor een:

  • Gratis proefles
  • Enkele les van 60 minuten
  • Enkele les van 90 minuten
  • Spoedcursus voor een rijbewijs
  • 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten

Naast deze pakketten bieden we jou de mogelijkheid de theorie te oefenen in Amsterdam nieuw west via onze theoriecursus. Dé optimale voorbereiding voor het CBR Theorie Examen.

Heb jij straks rijles in Amsterdam nieuw west?

Wil jij rijlessen in Amsterdam nieuw west gaan volgen? Schakel hiervoor dan Rijschool Moesje in. Plan nu alvast een gratis proefles. Vul ons online contactformulier in, bel naar 06-28829576 of mail naar info@moesje.nl. Na een rijles pakket met onze instructeur in Amsterdam nieuw west kun jij straks met gemak je rijbewijs halen!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]