10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Rijles Amsterdam Nieuw West

Jouw persoonlijke en doelgerichte autorijschool

Op zoek naar een autorijschool in Amsterdam nieuw west? Waar je plezierig en doelgericht deel kunt nemen aan een rijles? Maak een afspraak met Rijschool Moesje. Jij staat bij ons centraal. Wij zetten ons voor de volle 100% in, zodat jij straks met gemak je rijbewijs kunt halen. Plan een vrijblijvende proefles in! Wij zijn vanuit Amsterdam nieuw west te bereiken via telefoonnummer 06-28829576.

Rijles Amsterdam Nieuw West

Jouw 1e rijles

Wij maken graag kennis met jou door je een vrijblijvende proefles in Amsterdam nieuw west aan te bieden. Tijdens deze rijles maak je kennis met het rijden in een auto en natuurlijk met je rijinstructeur. Je staat na deze vrijblijvende proefles in Amsterdam nieuw west vrij aan te geven of je wel of geen prettig gevoel hebt bij de instructeur. Nadat de instructeur je verteld heeft hoeveel lessen jij nodig lijkt te hebben, kun je meteen voor een aantal weken je rijlessen inplannen. Elke rijles is gestructureerd, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Bij Rijschool Moesje word je elke keer geholpen door je vaste rij-instructeur. Ook rijd je steeds in dezelfde auto. Benieuwd? Boek zo’n vrijblijvende proefles!

Wil jij de theorie oefenen met onze theoriecursus?

Als je een rijbewijs wilt halen, moet je zowel het praktijk als het theorie-examen met positief resultaat afleggen. Vrees je dat je al die verkeersregels en de auto in theorie niet helemaal kunt onthouden? Kies er dan voor deze theorie te oefenen via de theoriecursus van Rijschool Moesje. Hier behandelen ervaren docenten alle verkeersregels stuk voor stuk. Een saaie bedoeling? Niets is minder waar! Onze theoriecursus is zeer interactief en vormt de optimale voorbereiding op je CBR theorie examen. Heb jij profijt bij theorie oefenen op deze manier? Schrijf je dan vanuit Amsterdam nieuw west in voor onze theoriecursus.

Aan welk soort rijles heb jij behoefte?

Wij zorgen er graag voor dat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen. Daarom bieden wij diverse pakketten en lessen aan. Kies jij voor een:

 • Vrijblijvende proefles
 • Enkele les van 60 minuten
 • Enkele les van 90 minuten
 • Spoedcursus voor een rijbewijs
 • 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten

Naast deze pakketten bieden we jou de mogelijkheid de theorie te oefenen in Amsterdam nieuw west via onze theoriecursus. Dé optimale voorbereiding voor het CBR Theorie Examen.

Heb jij straks rijles in Amsterdam nieuw west?

Wil jij rijlessen in Amsterdam nieuw west gaan volgen? Schakel hiervoor dan Rijschool Moesje in. Plan nu alvast een vrijblijvende proefles. Vul ons online contactformulier in, bel naar 06-28829576 of mail naar info@moesje.nl. Na een rijles pakket met onze instructeur in Amsterdam nieuw west kun jij straks met gemak je rijbewijs halen!

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986