10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Rijles Zwanenburg

Autorijschool nodig?

Wil jij rijlessen gaan volgen bij een betrouwbare autorijschool in Zwanenburg? Maak kennis met Rijschool Moesje! Als jij behoefte hebt aan een plezierige en doelgerichte rijles, waarbij jij centraal staat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat jij met gemak je rijbewijs kunt halen. Volg een vrijblijvende proefles bij ons! Neem contact met ons op vanuit Zwanenburg via 06-28829576.

Rijles Zwanenburg

Spannend, zo’n eerste rijles

Om elkaar beter te leren kennen, bieden we je graag een eerste vrijblijvende proefles aan in Zwanenburg. Tijdens deze rijles maak je kennis met je rijinstructeur. Zo kun je direct controleren of het een beetje klikt tussen jullie. De instructeur vertelt jou na deze vrijblijvende proefles in Zwanenburg hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben. Onze lessen werken volgens een stap-voor-stap-methode. Dit houdt in dat je gestructureerd rijles krijgt, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Daarnaast rijd je bij Rijschool Moesje met een vaste rij-instructeur, steeds in dezelfde auto. Interesse in een vrijblijvende proefles? Meld je aan!

Behoefte aan een theoriecursus?

Naast je praktijk examen, moet je ook slagen voor je theorie-examen om je rijbewijs te kunnen halen. Vind je het lastig alle verkeersregels en de auto in theorie tot in detail te kennen? Kies er dan voor deze theorie te oefenen door de theoriecursus bij Rijschool Moesje te volgen. Daarnaast worden tijdens deze theoriecursus de verkeersregels stuk voor stuk behandeld. Wees gerust, deze theoriecursus is absoluut niet saai. Er vindt veel interactie plaats en het bereidt je prima voor op je CBR theorie examen. Denk jij dat theorie oefenen op deze manier ook voor jou uitkomst biedt? Vraag naar meer informatie over onze theoriecursus vanuit Zwanenburg.

Diverse vormen van een rijles

Een rijbewijs halen kan op verschillende manieren:

 • Volg eerst een vrijblijvende proefles
 • Meld je aan voor een enkele les van 60 of 90 minuten
 • Schrijf je in voor 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten
 • Kies ervoor de theorie te oefenen met een theoriecursus
 • Doe mee aan het CBR Theorie Examen

Denk jij dat je met een spoedcursus je rijbewijs al kunt halen? Wij vertellen je na een intake van 90 minuten in Zwanenburg graag hoeveel rijlessen je nodig lijkt te hebben.

Het is tijd voor rijles in Zwanenburg!

Voel jij dat je klaar bent voor rijlessen in de omgeving van Zwanenburg? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende proefles. Rijschool Moesje is te bereiken via het online contactformulier, 06-28829576 en info@moesje.nl. Je rijbewijs halen begint bij het volgen van een eerste rijles in Zwanenburg!

Rijles in Zwanenburg

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986