10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Rijles Amstelveen

Op zoek naar een autorijschool?

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare autorijschool in Amstelveen? Neem dan contact op met Rijschool Moesje! Elke rijles bij ons verloopt plezierig, doelgericht en persoonlijk. Wij zetten jou centraal. Wij zetten ons 100% in, zodat jij straks je rijbewijs kunt halen. Wacht niet langer. Geef je nu op voor een vrijblijvende proefles! Je bereikt ons vanuit Amstelveen via 06-28829576.

Rijles Amstelveen

Klaar voor je eerste rijles in Amstelveen?

Voordat je echt begint met je rijopleiding in Amstelveen, mag je bij ons een vrijblijvende proefles rijden. Maak kennis met je rijinstructeur en bepaal of je je prettig voelt bij zijn of haar manier van rijles geven. Deze vrijblijvende proefles duurt een uur, inclusief persoonlijk advies. Naar aanleiding van deze rijles in Amstelveen zal de instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Zodra de lessen starten, werken we met een stap-voor-stap-methode. Je krijgt gestructureerd rijles, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Ook werken we bij Rijschool Moesje met een vaste rij-instructeur en rijd je steeds in dezelfde auto. Maak nu alvast die afspraak voor een vrijblijvende proefles!

Het volgen van een theoriecursus

Om je rijbewijs te halen, moet je zowel een praktijk als een theorie examen halen. Hierdoor leer je de verkeersregels, maar ook een auto ook in theorie kennen. Bij Rijschool Moesje kun je al deze theorie eenvoudig oefenen middels een theoriecursus. Deze theoriecursus wordt gegeven door docenten met ruime ervaring. Zij leggen de verkeersregels stuk voor stuk aan je uit. Onze theoriecursus staat bekend als een leuke bezigheid, met veel interactie. Dit maakt van theorie oefenen een leuke bezigheid. De cursus geldt als een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Neem contact met ons op vanuit Amstelveen voor meer informatie over onze theoriecursus.

Rijles op maat

Ons doel is dat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen. Hiervoor hebben wij diverse pakketten en losse producten opgesteld, zoals:

 • Vrijblijvende Proefles
 • Tussentijdse toets
 • CBR Theorie Examen
 • Theoriecursus om alle theorie te oefenen
 • 10 Tot 40 rijlessen à 60 minuten + examen

Bij ons heb je ook de mogelijkheid een spoedcursus voor een rijbewijs te volgen. Na een intake van 90 minuten in Amstelveen vertelt onze instructeur hoeveel rijlessen je nodig lijkt te hebben.

Ga op rijles in Amstelveen

Zoek niet verder naar autorijscholen in Amstelveen. Vraag nu een vrijblijvende proefles aan. Vul je gegevens in op ons online contactformulier, bel naar 06-28829576 of stuur een mailtje naar info@moesje.nl. Dan helpen wij jou graag met je rijbewijs halen. Wij heten je van harte welkom voor een plezierige rijles in Amstelveen!

Rijles in Amstelveen

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986