10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijles Amstelveen

Op zoek naar een autorijschool?

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare autorijschool in Amstelveen? Neem dan contact op met Rijschool Moesje! Elke rijles bij ons verloopt plezierig, doelgericht en persoonlijk. Wij zetten jou centraal. Wij zetten ons 100% in, zodat jij straks je rijbewijs kunt halen. Wacht niet langer. Geef je nu op voor een gratis proefles! Je bereikt ons vanuit Amstelveen via 06-28829576.

Rijles Amstelveen

Klaar voor je eerste rijles?

Voordat je echt begint met je rijopleiding in Amstelveen, mag je bij ons een gratis proefles rijden. Maak kennis met je rijinstructeur en bepaal of je je prettig voelt bij zijn of haar manier van rijles geven. Deze gratis proefles duurt een uur, inclusief persoonlijk advies. Na aanleiding van deze rijles in Amstelveen zal de instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Zodra de lessen starten, werken we met een stap-voor-stap-methode. Je krijgt gestructureerd rijles, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Ook werken we bij Rijschool Moesje met een vaste rij-instructeur en rijd je steeds in dezelfde auto. Maak nu alvast die afspraak voor een gratis proefles!

Het volgen van een theoriecursus

Om je rijbewijs te halen, moet je zowel een praktijk als een theorie examen halen. Hierdoor leer je de verkeersregels, maar ook een auto ook in theorie kennen. Bij Rijschool Moesje kun je al deze theorie eenvoudig oefenen middels een theoriecursus. Deze theoriecursus wordt gegeven door docenten met ruime ervaring. Zij leggen de verkeersregels stuk voor stuk aan je uit. Onze theoriecursus staat bekend als een leuke bezigheid, met veel interactie. Dit maakt van theorie oefenen een leuke bezigheid. De cursus geldt als een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Neem contact met ons op vanuit Amstelveen voor meer informatie over onze theoriecursus.

Rijles op maat

Ons doel is dat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen. Hiervoor hebben wij diverse pakketten en losse producten opgesteld, zoals:

  • Gratis Proefles
  • Tussentijdse toets
  • CBR Theorie Examen
  • Theoriecursus om alle theorie te oefenen
  • 10 Tot 40 rijlessen à 60 minuten + examen

Bij ons heb je ook de mogelijkheid een spoedcursus voor een rijbewijs te volgen. Na een intake van 90 minuten in Amstelveen vertelt onze instructeur hoeveel rijlessen je nodig lijkt te hebben.

Ga op rijles in Amstelveen

Zoek niet verder naar autorijscholen in Amstelveen. Vraag nu een gratis proefles aan. Vul je gegevens in op ons online contactformulier, bel naar 06-28829576 of stuur een mailtje naar info@moesje.nl. Dan helpen wij jou graag met je rijbewijs halen. Wij heten je van harte welkom voor een plezierige rijles in Amstelveen!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]