10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijles Amsterdam West

De autorijschool van Amsterdam West

Ben jij in Amsterdam West op zoek naar een betrouwbare en goede autorijschool? Neem dan contact op met Rijschool Moesje. Je kunt bij ons terecht voor een plezierige opleiding, waar we heel persoonlijk en doelgericht werken. Wij vinden het belangrijk dat jij je tijdens de rijles helemaal op je gemak voelt. Doordat wij ons 100% inzetten, hopen wij dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Neem snel contact met ons op en schrijf je in voor een gratis proefles. Je kunt ons vanuit Amsterdam West bellen via 06-28829576.

Rijles Amsterdam West

Gratis proefles in Amsterdam West bij autorijschool Moesje

Wil je in Amsterdam West meer te weten komen over de aanpak van Rijschool Moesje? Dan biedt onze gratis proefles de ultieme kans. Tijdens deze eerste les kun je kennismaken met onze autorijschool en onze manier van lesgeven. De gratis proefles duurt een uur. Na afloop krijg je persoonlijk advies over hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben. De rijles bij Rijschool Moesje is opgebouwd volgens de stap-voor-stap methode. De gestructureerde les wordt helemaal op jouw tempo gebaseerd. Ben je benieuwd geworden? Schrijf je dan vanuit Amsterdam West dan snel in voor een gratis proefles!

Haal je theorie examen met onze theoriecursus

Wil jij in Amsterdam West je rijbewijs halen? Dan is het van belang dat je zowel voor je praktijk examen als je theorie examen slaagt. Voor je theorie examen moet je veel leren over de verschillende verkeersregels en de auto in theorie. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren? Dan biedt Rijschool Moesje jou de mogelijkheid om je theorie te oefenen middels een theoriecursus. De theoriecursus wordt gegeven door docenten met veel ervaring. Ze zorgen voor veel interactie tijdens de les, waardoor jij straks optimaal bent klaargestoomd voor het CBR theorie examen. Je theorie oefenen was nog nooit zo makkelijk met onze hulp!

Snel je rijbewijs halen in Amsterdam West

Als autorijschool bieden wij verschillende diensten waardoor jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Een gratis proefles
  • Pakketten 10 tot 40 rijlessen van 60 minuten + examen
  • Een theoriecursus om de theorie te oefenen
  • De tussentijdse toets
  • Het theorie examen van het CBR

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Volg dan onze speciale spoedcursus voor een rijbewijs.

Neem met ons contact op voor rijles in Amsterdam West

Woon in je in Amsterdam West en wil je graag je rijbewijs halen bij Rijschool Moesje? Schrijf je dan snel in voor onze gratis proefles. Dit is mogelijk via ons online contactformulier. Je kunt ook bellen naar 06-28829576 of stuur een mail via info@moesje.nl. Wij hopen dat je snel kennis komt maken met onze autorijschool in Amsterdam West!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]