10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Rijles Amsterdam West

De autorijschool van Amsterdam West

Ben jij in Amsterdam West op zoek naar een betrouwbare en goede autorijschool? Neem dan contact op met Rijschool Moesje. Je kunt bij ons terecht voor een plezierige opleiding, waar we heel persoonlijk en doelgericht werken. Wij vinden het belangrijk dat jij je tijdens de rijles helemaal op je gemak voelt. Doordat wij ons 100% inzetten, hopen wij dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Neem snel contact met ons op en schrijf je in voor een vrijblijvende proefles. Je kunt ons vanuit Amsterdam West bellen via 06-28829576. Ook kunt u terecht bij ons voor een spoedcursus rijbewijs in Amsterdam West.

Rijles Amsterdam West, Theorie examen Amsterdam West

Vrijblijvende proefles bij autorijschool Moesje

Wil je in Amsterdam West meer te weten komen over de aanpak van Rijschool Moesje? Dan biedt onze vrijblijvende proefles de ultieme kans. Tijdens deze eerste les kun je kennismaken met onze autorijschool en onze manier van lesgeven. De vrijblijvende proefles duurt een uur. Na afloop krijg je persoonlijk advies over hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben. De rijles bij Rijschool Moesje is opgebouwd volgens de stap-voor-stap methode. De gestructureerde les wordt helemaal op jouw tempo gebaseerd. Ben je benieuwd geworden? Schrijf je dan vanuit Amsterdam West dan snel in voor een vrijblijvende proefles!

Haal je theorie examen met onze theoriecursus

Wil jij in Amsterdam West je rijbewijs halen? Dan is het van belang dat je zowel voor je praktijk examen als je theorie examen slaagt. Voor je theorie examen moet je veel leren over de verschillende verkeersregels en de auto in theorie. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren? Dan biedt Rijschool Moesje jou de mogelijkheid om je theorie te oefenen middels een theoriecursus. De theoriecursus wordt gegeven door docenten met veel ervaring. Ze zorgen voor veel interactie tijdens de les, waardoor jij straks optimaal bent klaargestoomd voor het CBR theorie examen. Je theorie oefenen was nog nooit zo makkelijk met onze hulp!

Snel je rijbewijs halen in Amsterdam West

Als autorijschool bieden wij verschillende diensten waardoor jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. We zetten ze voor je op een rij:

 • Een vrijblijvende proefles
 • Pakketten 10 tot 40 rijlessen van 60 minuten + examen
 • Een theoriecursus om de theorie te oefenen
 • De tussentijdse toets
 • Het theorie examen van het CBR

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Volg dan onze speciale spoedcursus rijbewijs in Amsterdam West.

Neem met ons contact op voor rijles in Amsterdam West

Woon in je in Amsterdam West en wil je graag je rijbewijs halen bij Rijschool Moesje? Schrijf je dan snel in voor onze vrijblijvende proefles. Dit is mogelijk via ons online contactformulier. Je kunt ook bellen naar 06-28829576 of stuur een mail via info@moesje.nl. Wij hopen dat je snel kennis komt maken met onze autorijschool in Amsterdam West!

Goede Rijles in Amsterdam West

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986