10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Opfriscursus autorijden Amsterdam

Opfriscursus autorijden

Een opfriscursus autorijden in omgeving Amsterdam nodig? Je hebt al een tijdje je rijbewijs, maar omdat je niet zo vaak in de auto rijdt, voel je je toch nog onzeker in het verkeer. Inparkeren is nog steeds geen succes en ook het invoegen op de snelweg gaat niet echt met gemak. Autorijden was toch stukken makkelijker toen je instructeur naast je zat!

Komt dit je bekend voor? Geen probleem… Je bent écht niet de enige! Er zijn veel bestuurders die onzeker zijn of worden in het verkeer. Vaak komt dit, omdat ze na het behalen van het rijbewijs te weinig auto hebben gereden.

Speciaal voor deze bestuurders hebben we een opfriscursus auto ontwikkeld, waarin je weer vertrouwd raakt met de auto. Voornamelijk met de bijzondere verrichtingen en waardoor je je weer zeker gaat voelen in het verkeer. De rijlessen worden gehouden in onze lesauto, zodat je zeker weet dat er niks fout kan gaan. Tijdens deze ritten krijg je precies de tips die voor jou van belang zijn. Hierdoor gaat het rijden straks veel gemakkelijker.

Klik bij interesse op de onderstaande knop en wij gaan er samen voor zorgen dat een auto weer vertrouwd voelt.

Werkgebied Rijschool Moesje

Wij zijn onder andere actief in regio: Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuid, Badhoevedorp en Zwanenburg. Staat jouw regio er niet tussen, maar is het wel in de buurt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Rijbewijs halen? Neem een vrijblijvende proefles bij Rijschool Moesje en ervaar hoe het is!

Opfriscursus Autorijden Amsterdam