10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Rijles Amsterdam

Jouw persoonlijke autorijschool

Ben jij op zoek naar een autorijschool in Amsterdam waarbij je plezierig en doelgericht rijles kunt volgen? Maak dan een afspraak bij Rijschool Moesje. Wij zetten jou centraal. Onze instructeur zet zich voor de volle 100% in, zodat jij met gemak je rijbewijs kunt halen. Maak kennis met ons door een vrijblijvende proefles te volgen. Wij zijn te bereiken vanuit Amsterdam via telefoonnummer 06-28829576.

Rijles Amsterdam

Een rijles in Amsterdam om kennis te maken met…

Wij bieden je graag een eerste vrijblijvende proefles aan in Amsterdam. Tijdens deze rijles maak je kennis met je rijinstructeur en met het rijden in een auto. Na de vrijblijvende proefles in Amsterdam vertelt de instructeur jou hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben. Ook kun je meteen aangeven of je je wel of niet prettig voelt bij de manier van lesgeven van die betreffende instructeur. Als je begint met de lessen, krijg je gestructureerd rijles, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Stap-voor-stap dus. Verder word je bij Rijschool Moesje steeds geholpen door je vaste rij-instructeur, in dezelfde auto. Regel meteen zo’n vrijblijvende proefles!

Theorie oefenen met onze theoriecursus

Om je rijbewijs te kunnen halen moet je, naast je praktijk examen, ook slagen voor je theorie-examen. Maak jij je zorgen over het leren van al die verkeersregels en de auto in theorie? Besluit dan deze theorie te oefenen bij de theoriecursus bij Rijschool Moesje. Alle verkeersregels worden stuk voor stuk behandeld in deze theoriecursus. Wees gerust, saai is het absoluut niet. Deze theoriecursus is heel interactief en vormt een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Biedt theorie oefenen op deze manier ook voor jouw uitkomst? Meld je dan vanuit Amsterdam aan voor onze theoriecursus.

Welke rijles past bij jou?

Wij bieden diverse pakketten en lessen aan, zodat iedereen een rijbewijs kan halen. Wat past bij jou? Kies voor een:

 • Vrijblijvende proefles
 • Enkele les van 60 minuten
 • Enkele les van 90 minuten
 • Spoedcursus voor je rijbewijs
 • 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten

Daarnaast kun je natuurlijk altijd de theorie oefenen met onze theoriecursus in Amsterdam. Dan ben jij straks optimaal voorbereid voor het CBR Theorie Examen.

Jij hebt straks rijles in Amsterdam!

Ben jij er klaar voor rijlessen in Amsterdam te volgen? Benader Rijschool Moesje voor een vrijblijvende proefles. Wij zijn te bereiken via ons online contactformulier, telefoonnummer 06-28829576 en e-mailadres info@moesje.nl. Je rijbewijs halen begint met het volgen van die allereerste rijles bij ons in Amsterdam!

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986