10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijles Amsterdam

Jouw persoonlijke autorijschool

Ben jij op zoek naar een autorijschool in Amsterdam waarbij je plezierig en doelgericht rijles kunt volgen? Maak dan een afspraak bij Rijschool Moesje. Wij zetten jou centraal. Onze instructeur zet zich voor de volle 100% in, zodat jij met gemak je rijbewijs kunt halen. Maak kennis met ons door een gratis proefles te volgen. Wij zijn te bereiken vanuit Amsterdam via telefoonnummer 06-28829576.

Rijles Amsterdam

Een rijles om kennis te maken met…

Wij bieden je graag een eerste gratis proefles aan in Amsterdam. Tijdens deze rijles maak je kennis met je rijinstructeur en met het rijden in een auto. Na de gratis proefles in Amsterdam vertelt de instructeur jou hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben. Ook kun je meteen aangeven of je je wel of niet prettig voelt bij de manier van lesgeven van die betreffende instructeur. Als je begint met de lessen, krijg je gestructureerd rijles, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Stap-voor-stap dus. Verder word je bij Rijschool Moesje steeds geholpen door je vaste rij-instructeur, in dezelfde auto. Regel meteen zo’n gratis proefles!

Theorie oefenen met onze theoriecursus

Om je rijbewijs te kunnen halen moet je, naast je praktijk examen, ook slagen voor je theorie examen. Maak jij je zorgen over het leren van al die verkeersregels en de auto in theorie? Besluit dan deze theorie te oefenen bij de theoriecursus bij Rijschool Moesje. Alle verkeersregels worden stuk voor stuk behandeld in deze theoriecursus. Wees gerust, saai is het absoluut niet. Deze theoriecursus is heel interactief en vormt een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Biedt theorie oefenen op deze manier ook voor jou uitkomst? Meld je dan vanuit Amsterdam aan voor onze theoriecursus.

Welke rijles past bij jou?

Wij bieden diverse pakketten en lessen aan, zodat iedereen een rijbewijs kan halen. Wat past bij jou? Kies voor een:

  • Gratis proefles
  • Enkele les van 60 minuten
  • Enkele les van 90 minuten
  • Spoedcursus voor je rijbewijs
  • 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten

Daarnaast kun je natuurlijk altijd de theorie oefenen met onze theoriecursus in Amsterdam. Dan ben jij straks optimaal voorbereid voor het CBR Theorie Examen.

Jij hebt straks rijles in Amsterdam!

Ben jij er klaar voor rijlessen in Amsterdam te volgen? Benader Rijschool Moesje voor een gratis proefles. Wij zijn te bereiken via ons online contactformulier, telefoonnummer 06-28829576 en e-mailadres info@moesje.nl. Je rijbewijs halen begint met het volgen van die allereerste rijles bij ons in Amsterdam!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]