10 lessen van € 450,-

nu voor € 400,-

meer informatie

Gratis proefles

Het begint met een proefles

Zou jij met autorijden kennis willen maken door middel van een gratis proefles? Rijschool Moesje biedt deze aan. Wij geven rijles op een professionele, persoonlijke en plezierige manier. Zo zet elke rijinstructeur van ons jou centraal. Onze rijlessen lopen gestructureerd, op jouw tempo en in een logische volgorde. Heb jij interesse in een eerste, gratis kennismaking? Vraag dan snel een proefles bij ons aan via 06-28829576. Jouw stap richting het rijbewijs begint met een gratis proefles bij ons!

[wd_contact_form id=”10″]

Onze eerste, gratis kennismaking

Als je besluit een lespakket bij ons af te nemen, bieden wij je graag een eerste, kosteloze proefles aan. Tijdens deze rit maak je kennis met Rijschool Moesje, jouw rijinstructeur en de lesauto. Onze rijinstructeur zal tijdens deze les van één uur inschatten hoeveel lessen jij ongeveer nodig lijkt te hebben. Het is vervolgens uiteraard aan jou te bepalen hoeveel lessen je daadwerkelijk afneemt. Deze gratis les is ook bedoeld om te achterhalen of er een prettige klik tussen jou en je rijinstructeur is. Voel jij je niet helemaal op je gemak bij zijn of haar methode? Dan zoeken wij voor jou een passende oplossing. Interesse in zo’n gratis kennismaking? Meld je nu aan voor een eerste les.

Gratis Proefles Amsterdam

Na de gratis les volgt het lespakket

Voor iedereen hebben wij het juiste lespakket. Zo bieden wij pakketten aan van 10 tot 40 lessen. Daarnaast duurt elke les een uur. Geen enkel onderwerp wordt overgeslagen tijdens onze lessen. Wij leren je alle kneepjes van het autorijden. Ook maken wij jou volledig klaar voor je deelname op de weg. Weet jij echter nog niet zeker of je wel wílt autorijden? Dan is het wellicht slimmer een enkele les van een uur bij ons aan te vragen. Deze kost slechts € 30,-. Zo kun je kennismaken met autorijden, maar mag je naderhand alsnog besluiten niet te willen lessen. Welke kennismakingsles is het meest geschikt voor jou? Laat het ons weten via onderstaande contactgegevens.

Wat wij nog meer aanbieden naast een proefles

Naast proeflessen kun je bij Rijschool Moesje terecht voor:

  • Lespakketten van 10 tot 40 lessen + examen
  • Tussentijdse toets + CBR theorie examen
  • Theoriecursus
  • Spoedcursus
  • Opfriscursus

Behoefte aan een gratis proefles?

Heb jij behoefte aan een eerste proefles? Neem dan contact op met Rijschool Moesje. Vul ons online contactformulier in, bel naar 06-28829576 of mail naar info@moesje.nl. Wij bieden jou graag die eerste gratis proefles aan.