10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Lesinformatie

Lesinformatie

Als je kiest voor rijschool Moesje, dan kies je voor een autorijschool die jou alle kneepjes van het vak leert. Je leert rijden binnen en buiten de bebouwde kom, op en rondom de snelweg en je leert de bijzondere verrichtingen tot in de puntjes beheersen. De rij-instructeur monitort jouw voortgang en geeft je handige tips om nog beter auto te leren rijden.

Rijschool Moesje  is een rijschool waar de instructeur met plezier en volle inzet les geeft. De instructeur leeft volledig mee met zijn leerlingen en zorgt ervoor dat de leerling zo snel mogelijk naar het rijbewijs begeleid wordt.

Bij Rijschool Moesje worden de lessen in een zeer nette Volkswagen Golf 7 gegeven. Daarnaast word je thuis of op locatie opgehaald en daar ook weer afgezet.

Voor de mensen die de Nederlandse taal niet machtig zijn, is er de mogelijkheid om lessen in het Engels, Urdu, Marokkaans en Turks te kunnen volgen.

Rijschool Moesje heeft een hoog slagingspercentage !

Geen lange wachtlijsten!

In Nederland is het heel normaal om een tijd op een wachtlijst te staan voordat er kan worden begonnen met het rijden. Bij Rijschool Moesje kan je direct een afspraak maken. Dus geen onnodige wachttijden. Rijschool Moesje is erg flexibel!

Een goede rijopleiding is een investering in jouw eigen veiligheid. Jouw slaagkans bij een rijschool hangt af van verschillende factoren; onder andere het aantal lessen, de instructeurs en de lesmethodes. Ook diversiteit in kandidaten en de lesauto’s (automaat of schakelen) zijn van invloed.  Uiteraard gaan we ervoor dat je in één keer slaagt, maar dit lukt niet iedereen.  Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden (en niet dat je zo snel mogelijk het examen aanvraagt).

Geen onnodige wachttijden! Rijschool Moesje is erg flexibel.