10 lessen van € 410,-

nu voor € 349,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.101.50 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
119 berichten.
Nesrin (29 jaar) schreef op 21 juni 2003:
Ik heb mijn rijbewijs nu al een heeeeele lange tijd en Moesje was mijn 2de rijschool. Nadat ik slechte ervaring had meegemaakt met de eerste rijschool, is Moesje mij door verschillende vrienden aangeraden. Eenmaal aangemeld bij Moesje, voelde het gelijk goed. Moesje kan aanvoelen wat voor rijder je bent en gaat daar in mee. Hij brengt je tot een bepaald niveau en geeft op tijd aan of je klaar bent voor het examen. Ook houdt Moesje rekening met eventuele faalangsten voor bijv. bijzondere verrichting. Destijds heb ik dit examen apart gehaald. Moesje oefent de theorie en praktijk op een professionele manier met je. Maar je kan ook zeker bij hem terecht voor een praatje. En succes verzekert dat je slaagt bij Moesje. Velen hebben hun rijbewijs aan Moesje te danken. Ook ik, en nog steeds beveel ik Moesje ten harte aan in mijn omgeving. Dus meld je aan bij Rijschool Moesje!!!!!!!
Bilal (18 jaar) schreef op 21 mei 2003:
Ik heb mijn rijbewijs dank zij moesje binnen een zeer korte tijd in een keer gehaald.Ik had ook 1 les van een andere rijschool gekregen ( gratis )toen besefte ik hoe goed, gedisciplineerd moesje was.Hij is soms streng dat doet hij omdat hij wil dat zijn leerlingen eerste keer probleemloos hun rijbewijs kunnen halen en ook zonder problemen in het verkeer kunnen rijden.Ik kan aan iedereen moesje aanbevelen.!!!!! dank je wel Mustafa!!
Nick (18 jaar) schreef op 18 april 2003:
Ik wou mijn rijbewijs (zoals velen) zo snel mogelijk halen toen ik 18 werd. Bij moesje is dit dan ook perfect gelukt. In slechts 3 maanden ben ik in 1 x geslaagd voor mijn rijexamen. Ik had mijn eerste rijles bij een andere rijschool, hier was wel een klik maar ik had het gevoel dat deze rijschool niet professioneel was. Bij moesje had ik vanaf de eerste les al door dat dit een zeer goede rijschool is. Mustafa weet echt waar hij mee bezig is en zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk goed leert autorijden. Het is waar dat hij soms streng kan zijn maar dat houd je ontzettend scherp en zorgt ervoor dat op het examen blijkt dat je zeer op niveau zit Ik zal rijschool moesje dan ook bij iedereen aanbevelen, ga zo door Mustafa!!
Noortje (27 jaar) schreef op 2 maart 2003:
Steeds wanneer ik nu achter het stuur ga zitten ben ik blij met het geduld waarmee Moesje me alles van het autorijden heeft geleerd. Ik heb veel om me heen gezien dat mensen nerveus worden wanneer ze voor het eerst alleen mogen rijden, dankzij de goede lessen, waarbij er veel ruimte is voor duidelijke uitleg, rijdt ik vanaf het moment dat ik mijn rijbewijs mocht ophalen vol vertrouwen rond.
René (25 jaar) schreef op 21 februari 2003:
Doordat mijn rijexamen bij Rijschool Moesje uitstekend verliep, kan ik geen vergelijkend waren onderzoek presenteren. Desalniettemin kan ik wel aangeven dat er gestructureerd wordt lesgegeven bij Rijschool Moesje. De lessen worden, zeker achteraf gezien, met een duidelijk doel ingedeeld. Daarnaast staan de verschillende rijinstructeuren open voor feedback en zij zijn bereid aanpassingen te doen, mocht je niet tevreden zijn met iets. Ik heb Rijschool niet voor niets aangedragen bij familie en vrienden.
Burak (22 jaar) schreef op 3 februari 2003:
Rijschool Moesje is een aanrader ik zeg het niet zomaar. Mijn eerste 10 lessen heb ik bij een andere rijschool genomen. Mijn rij instructeur vond dat ik heel bang reed terwijl ik zelf dat gevoel niet had en dat ik veel lessen nog moest nemen het leek me echt heel commercieel, ik vind dat een rij instructeur moet motiveren ipv te zeggen dat ik heel bang rij. Dus ben ik op zoek gegaan naar een andere rijinstructeur leerde rijschool moesje aangezien de slagingspercentage was ik blij dat ik terecht kwam bij een goed motiverende rij instructeur. Nou binnen 20 lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald nog wel eerste keer en was uiteindelijk blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt door naar Moesje te stappen.
Jane (20 jaar) schreef op 21 januari 2003:
Stop met zoeken bij Rijschool Moesje zit je goed! Ik kan het als geen ander weten heb zelf bij meerdere rijscholen gereden en bij rijschool Moesje had ik me rijbewijs in 1 keer!!! Ik heb in de lessen met Mustafa veel geleerd daar waar andere rij scholen veel praten en vriendjes willen zijn, is rijschool moesje alleen maar bezig met ”het rijden” geen gebabbel gewoon rijden. Inderdaad kan moesje streng zijn maar dat heb je nodig je komt hier niet om vrienden te maken, maar om je rijbewijs te halen dus wil jij dat rose pasje bel nu! Mijn nummer 1 rijschool MOESJE! Moes je bent top!! Groetjes een van de blije rijders! p.s Mocht je in de buurt zijn, je weet het je kan altijd een bakkie komen doen ?
Ouassima (23 jaar) schreef op 30 december 2002:
Ik heb een proefles gehad en wist gelijk dat ik bij rijschool Moesje goed zat, ik dacht dat ik al kon rijden maar na een paar lessen had ik al snel door dat ik het 1 en ander nog moest leren. Ik heb veel geleerd, en ben daar heel trots op.
Kirsten (22 jaar) schreef op 21 december 2002:
ik heb nu al een paar jaar mijn rijbewijs, en ik heb altijd met plezier les bij rijschool moesje gereden, ik voelde me erg op me gemak omdat moesje een rustige uistraling en stem heeft, en daar ga je zelf ook ontspannender van rijden, hij was natuurlijk ook streng als het hier en daar nodig was. de tussentijdse toets die ik toen gedaan heb, zou ik trouwens ook iedereen aanraden, haalt heel veel stress weg bij je werkelijke examen, vind ik zelf. heb mede daardoor mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.
Nina (27 jaar) schreef op 1 december 2002:
Moes heeft mij met veel geduld, af en toe streng optreden, maar ook met altijd gezellige lessen helemaal klaargestoomd voor mijn examen. Ik ben in een keer geslaagd. Ik rijd nu ontzettend zelfverzekerd, en ik zal nooit een manouvre maken zonder zeker te weten dat het kan… ? bedankt Moes!
Glenn (19 jaar) schreef op 21 november 2002:
Moes heeft mij in zeer snelle tijd aan mij rijbewijs geholpen natuurlijk mede dankzij mijn inzet maar ik slaagde in 1 keer. Moes kan af en toe streng zijn maar dat is in mijn ogen alleen maar beter geweest. Ik heb op een leuke manier mijn rijbewijs kunnen halen er was altijd wel wat te praten en te lachen. Mijn conclusie Rijschool Moesje is een nummer 1!!!!
Wenda schreef op 21 oktober 2002:
Ik ben bij Moesje terecht gekomen vanwege zijn hoge slagingspercentage. Omdat het gemiddelde slagingspercentage in Amsterdam zeer laag is, was ik verrast met het hoge percentage van Moesje. En Moesje heeft zijn belofte ook waargemaakt; ik ben in één keer geslaagd. Ik kan jullie Moesje allemaal ten zeerste aanbevelen; zijn aanpak is streng doch vriendelijk en de lessen zijn altijd gezellig. Last but not least zijn de prijzen die Moesje hanteert zeer schappelijk. Dus zoek je nog een rijschool, kies voor Moesje!
Aico (34 jaar) schreef op 21 september 2002:
Flexibel, relaxed en vakkundig. Dat is Moesje. In 6 weken tijd wilde ik mijn rijbewijs halen. Dankzij de intense spoedcursus en Moesje’s (en mijn) volledige inzet ben ik in 1 keer geslaagd. Ik kon vol vertrouwen met mijn zwangere vriendin op vakantie, met de auto! De rijlessen vinden ook plaats in de buurt van het gebied waar je afrijd, zo kom je niet voor verassingen te staan tijdens je rijexamen. Als je écht wilt leren auto rijden en een waardige bestuurder in het verkeer wilt zijn, dan ga je naar Moesje!
Maurits (28 jaar) schreef op 21 augustus 2002:
Ondanks dat ik wat ouder ben en al meerdere rijscholen heb meegemaakt, ben ik nooit geslaagd. Totdat ik bij Moesje terecht kwam. Hier ervaarde ik het enorme verschil in de kwaliteit van de rijscholen en vooral hoe slecht de lessen waren die ik hiervoor heb gehad. Moesje weet waar hij mee bezig is. Hij ziet alles, blijft je corrigeren totdat je het goed doet en zal je blijven motiveren totdat je het examen hebt gehaald. In mijn geval was dat bij de eerste keer al meteen raak!!! Ik kan rijschool Moesje dan ook echt iedereen aanraden! Dat doe ik overigens al ?
Caby (22 jaar) schreef op 21 juli 2002:
deze rijschool is echt een aanrader ben in 1 keer geslaagd in zeer korte tijd moestafa zei al zeer snel dat ik er klaar voor was. ga zo door caby
Jef (27 jaar) schreef op 21 juni 2002:
rijschool moesje is een echte aanrader. je rijd pas af als je er rijp voor bent. ben in 1 keer geslaagd. moes je rijschool is super geen winstbejag. ik wilde steeds afrijden maar werd afgeraden door moes toen ik er klaar voor was zei moes:nu gaan we ervoor ben nu blij dat hij dat gedaan heeft want slaagde in 1 keer super moes ga zo door jeffrey
Stannise (19 jaar) schreef op 21 mei 2002:
Rijschool Moesje is een echte aanrader. Lessen worden gegeven vol passie, goede inspanning en grootse deskundigheid. Stil, is het nooit tijdens de lessen. Moesje heeft altijd wel een babbeltje voor je klaarliggen. In tijden van ups en ‘met name’ downs, is hij er om je de goede moed in te spreken of zelfs jou agenda op jou situatie aan te passen (in mijn geval zelfs een les op zijn vrije dag). Bij deze rijschool gaat het er niet om, maar even het ‘roze papiertje’ te behalen. Zijn doelstelling is om jou vaardigheid boven het gewenste examenniveau te krijgen zodat je met vertrouwen het examen tegemoet kan gaan. Kortom, beter kun je het niet krijgen. Nogmaals bedankt, we komen mekaar wel tegen (in het verkeer dan he!) Groetjes, Stannise
Shane (18 jaar) schreef op 21 april 2002:
Ik heb ook mijn rijbewijs in één keer gehaald. Moesje is af en toe streng, maar daardoor blijf je alleen maar scherp! Hij brengt je naar een hoger niveau dan het praktijkexamen zelf, waardoor het makkelijker wordt! Bedankt!
Steven (18 jaar) schreef op 20 maart 2002:
Ik heb met veel plezier rijles gevolgd bij Moesje. Tijdens het rijden kreeg ik het gevoel dat Moesje wist waar hij mee bezig was. Daarnaast hadden we altijd wel wat te praten. Dichter bij het examen komende werd Moesje wel af en toe wat streng, maar dat heeft me geholpen om scherp te blijven. Zo heb ik met succes mijn rijbewijs in één keer kunnen halen! Bedankt!