10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.214.184.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
115 berichten.
Elisa (19 jaar) schreef op 26 januari 2005:
Toen ik uiteindelijk rijlessen besloot te nemen, zag ik er op het begin een beetje tegen op door vervelende verhalen van vrienden over verschillende instructeurs. Niets heb ik hier over terug gezien bij Moesje. Heb het zelf ervaren als intensieve, leerzame, en altijd gezellige lessen. Bovendien is het ongelofelijk hoe veel geduld Moesje heeft. De lessen stonden in het teken van veilig en zelfstandig auto leren rijden, hij weet wat hij doet. AL met al kan ik iedereen aanraden bij Moesje lessen te nemen!
Chantal (25 jaar) schreef op 21 november 2004:
hallo rijschool moesje is echt een aanrader!! Heb bij diverse rijscholen gereden en dacht uiteindelijk na het een tijdje stop gezet te hebben dat ik wel even 1 2 3 bij rijschool moesje me rijbewijs zou halen. Me eerste rijles kwam ik er dus achter dat ik bij de anderen rijscholen niet echt de juiste dingen had geleerd en dankzij rijschool moesje heb ik nu me rijbewijs wel. Een echte aanrader dus!!
Antonio (37 jaar) schreef op 16 augustus 2004:
Met al wat rijervaring ben ik bij moesje komen aankloppen, dacht ook echt dat ik kon auto rijden. Maar al snel kwam ik er achter dat dit alleen gas geven en een beetje sturen was, de rest deed ik in mijn eigen rijstijl, dit was natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig kon Moestaffa mij op een rustige ,geduldige maar vooral ook duidelijke manier me in de juiste banen leiden op weg naar mijn rijbewijs. Deze heb ik dan ook gehaald in tien lessen.
Adam (18 jaar) schreef op 21 juni 2004:
Mustafa is een echt goede leraar! Hij brengt je op een hoger level dan het examen niveau. Gaat gepaard me duidelijke communicatie, hij weet waar hij het over heeft en kan het goed over brengen. Op zijn tijd erg streng maar daar hou ik wel van, hierdoor kom je sneller op je gewenste niveau. Moes! Nogmaals dank!
Arent Jan Linde (35 jaar) schreef op 21 mei 2004:
k’Heb de dag na het vervroegd ophalen van mijn rijbewijs een auto gekocht en die uit Friesland terug naar huis gereden. Toen vrienden me vroegen :’Dat was wel eng zeker?”, kwam ik tot de ontdekking dat ik daar niet over na had gedacht. Het was immers niet eng, sterker nog, ik had mijn rijbewijs dus kon ik me geen leukere bezigheid voorstellen. Nu ik zo’n paar weken aan het rond rijden ben merk ik dat ik Mustafa daarvoor moet bedanken. Ik ben kalm en rustig en denk niet gestrest ‘ojee’ fileparkeren’ of ‘invoegen op de snelweg’, als ik maar dit of als die ander zo.. kortom ik geniet van het rijden. Ik kan alleen maar concluderen dat Mustafa niet bezig is geweest mij te laten slagen, hij heeft mij leren autorijden!
Anne (24 jaar) schreef op 11 april 2004:
Het is overduidelijk dat Mustafa zijn vak verstaat: hij is vriendelijk en rustig, streng waar nodig en hij ziet álles (geen enkele kans om mijn matige kijkgedrag te verbloemen met geveinsde zelfverzekerdheid ;)). Hij geeft begeleiding op maat, gebaseerd op waar je zwakke punten vandaan komen. En bovendien is er met Mustafa altijd een goed gesprek te voeren, zodat rijles ook gewoon gezellig is. Ik ben hem uitermate dankbaar en dolblij met mijn rijbewijs!
Martijn Hoekman (25 jaar) schreef op 21 maart 2004:
In een keer geslaagd door de bijzonder goede lessen die ik heb gehad bij Mustafa. Een zeer betrokken leraar die alles probeert om je het examen door te krijgen en waar je afscheid van neemt als een verantwoord automobilist.
Mara (30 jaar) schreef op 21 februari 2004:
Ik ben altijd handig geweest in allerlei dingen, maar autorijden viel daar niet onder. Mustafa heeft me er met heel veel geduld doorheen geloodst. Zo heb ik toch mooi in één keer mijn rijbewijs gehaald! Mustafa altijd duidelijk en direct. Hij kijkt goed naar wat elke leerling individueel nodig heeft in begeleiding zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo veilig en zelfstandig leert rijden.
Alexandra (23 jaar) schreef op 21 januari 2004:
Als je na 4 jaar je rijinstructeur tegen komt en hij je gewoon herkent, zegt dat iets over de persoonlijke betrokkenheid van deze persoon: moesje! Streng op een goede manier. Hij leert je auto rijden op een manier waarop je niet alleen deelneemt aan het verkeerd, maar het verkeer (en auto rijden) echt ‘ervaart’. Hierdoor ontwikkel je een goed inzicht in verkeerssituaties. Een aanrader voor een ieder die goed wil leren auto rijden en zich veilig in het verkeer wil begeven!!!(en een leuke lestijd wil hebben ? )
Irma (24 jaar) schreef op 31 december 2003:
Op mijn 18e heb ik met veel plezier mijn rijbewijs (in 1 keer) gehaald bij Rijschool Moesje. Inmiddels vele kilometers verder denk ik nog regelmatig terug aan de goede en gezellige lessen die ik met Mustafa heb gehad. Hij is flexibel, geduldig en legt alles zo duidelijk mogelijk uit. Dat laatste hielp mij snel de auto en de geschreven en ongeschreven regels op de weg kennen op een degelijke wijze. Ik kan deze rijschool dan ook van harte aanbevelen, je zult er geen spijt van krijgen! Mustafa: Bedankt dat je mijn broer ook een fijne tijd hebt gegeven in de auto en het ga je goed in de toekomst!
Marc (25 jaar) schreef op 21 december 2003:
Na mijn studie wilde ik graag zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Via-via kreeg ik de tip om bij Rijschool Moesje te gaan lessen. De proefles voelde gelijk goed, alles wordt duidelijk uitgelegd en je krijgt altijd goede feedback. Een heel groot voordeel van Rijschool Moesje is dat je echt leert rijden, alle facetten worden duidelijk uitgelegd en goed geoefend. Als je examen doet heb je dan ook een hele grote kans om te slagen, ik ben ook in 1 keer geslaagd terwijl ik zeker niet een natuurtalent ben. Bij Rijschool Moesje weet je wat je krijgt, duidelijke lessen en tips en geen overbodige poespas. Je kunt altijd vragen stellen en leert stap voor stap steeds beter rijden tot je klaar bent voor je examen. Aangezien iedereen die ik ken bij Rijschool Moesje in 1 keer geslaagd is en nu uitstekend kan rijden kan ik Rijschool Moesje van harte aanbevelen!
Flip (23 jaar) schreef op 21 november 2003:
5 Jaar voordat ik bij Mustafa rijles heb genomen had ik al wat lessen gevolgd bij een andere rijschool. Ik kan daarom ook met recht zeggen dat Mustafa een goede rijleraar is. Als je, net als ik, niet alleen je rijbewijs wilt halen maar ook nog eens goed wilt leren rijden dan kan ik je Moesje zeker aanbevelen. Hij is behoorlijk streng, maar dat zie ik als iets goeds. Het feit dat ik de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijexamen, ondanks dat ik het gevoel had dat het ontzettend slecht ging, spreekt boekdelen. Mustafa zit niet alleen in de auto om geld te verdienen hij vindt het echt belangrijk dat je goed leert rijden.
Gonnie (26 jaar) schreef op 3 oktober 2003:
Nadat ik in Amsterdam ben komen te wonen, heb ik mijn rijlessen weer opgepakt. Tijdens eerdere lessen bij een andere rijschool heb ik dingen verkeerd geleerd. Samen met Mustafa ben ik opnieuw begonnen en heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald! Mustafa is streng, maar geduldig. Hij neemt de tijd om na elke les even kort te evalueren en is altijd professioneel aan het werk. Ik kan Rijschool Moesje van harte aanbevelen! Mustafa, nogmaals bedankt voor je goede hulp!
Dirk (22 jaar) schreef op 5 september 2003:
Rijschool Moesje is mijn eerste ervaring met een rijschool en het autorijden. Ik kan hem daarom ook niet vergelijken met een andere rijschool. Wel kan ik stellen dat Mustafa een goede leraar is geweest. Hij luistert goed en is rustig in de auto. Ook heeft hij zo zijn momenten dat hij wat strenger is, maar dat zorgt er tevens voor dat je weer scherp achter het stuur zit. Ik moet zeggen dat ik ook zelf ook niet makkelijkste was, maar toch was Mustafa altijd bereidt om mij goede instructies te geven. Ik heb een goede ervaring met Mustafa gehad en kan hem daarom zeker aanraden als rij-instructeur!
Clarence (36 jaar) schreef op 21 augustus 2003:
Ik heb een aantal jaren geleden lessen gehad bij Moesje. Het was mijn 2de rijschool.Ik merkte gelijk een verschil in stijl van lesgeven.Zeer ontspannen ,geduldig en streng op de momenten/punten waar het nodig is qua rijden. Theorie + examen zeer snel onder de knie gekregen. Ik kan alleen maar zeggen. Toprijschool/instructeur. ?
Rodney (24 jaar) schreef op 21 juli 2003:
Rijschool Moesje was mijn 2de rijschool, bij de eerste was ik niet zo tevreden. Toen ik bij Moesje ging lessen merkte ik direct verschil de instructeur had zoveel geduld en was veel duidelijker je kon ook met hem lachen en gezellig praten als er tijd voor was. Ik heb mijn tt-toets, theorie en rijbewijs in een keer gehaald en heb m nu al weer langer dan 5 jaar en rij nog steeds met plezier en nog geen ongelukken gehad. Echt een aanrader. Rodney
Nesrin (29 jaar) schreef op 21 juni 2003:
Ik heb mijn rijbewijs nu al een heeeeele lange tijd en Moesje was mijn 2de rijschool. Nadat ik slechte ervaring had meegemaakt met de eerste rijschool, is Moesje mij door verschillende vrienden aangeraden. Eenmaal aangemeld bij Moesje, voelde het gelijk goed. Moesje kan aanvoelen wat voor rijder je bent en gaat daar in mee. Hij brengt je tot een bepaald niveau en geeft op tijd aan of je klaar bent voor het examen. Ook houdt Moesje rekening met eventuele faalangsten voor bijv. bijzondere verrichting. Destijds heb ik dit examen apart gehaald. Moesje oefent de theorie en praktijk op een professionele manier met je. Maar je kan ook zeker bij hem terecht voor een praatje. En succes verzekert dat je slaagt bij Moesje. Velen hebben hun rijbewijs aan Moesje te danken. Ook ik, en nog steeds beveel ik Moesje ten harte aan in mijn omgeving. Dus meld je aan bij Rijschool Moesje!!!!!!!
Bilal (18 jaar) schreef op 21 mei 2003:
Ik heb mijn rijbewijs dank zij moesje binnen een zeer korte tijd in een keer gehaald.Ik had ook 1 les van een andere rijschool gekregen ( gratis )toen besefte ik hoe goed, gedisciplineerd moesje was.Hij is soms streng dat doet hij omdat hij wil dat zijn leerlingen eerste keer probleemloos hun rijbewijs kunnen halen en ook zonder problemen in het verkeer kunnen rijden.Ik kan aan iedereen moesje aanbevelen.!!!!! dank je wel Mustafa!!
Nick (18 jaar) schreef op 18 april 2003:
Ik wou mijn rijbewijs (zoals velen) zo snel mogelijk halen toen ik 18 werd. Bij moesje is dit dan ook perfect gelukt. In slechts 3 maanden ben ik in 1 x geslaagd voor mijn rijexamen. Ik had mijn eerste rijles bij een andere rijschool, hier was wel een klik maar ik had het gevoel dat deze rijschool niet professioneel was. Bij moesje had ik vanaf de eerste les al door dat dit een zeer goede rijschool is. Mustafa weet echt waar hij mee bezig is en zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk goed leert autorijden. Het is waar dat hij soms streng kan zijn maar dat houd je ontzettend scherp en zorgt ervoor dat op het examen blijkt dat je zeer op niveau zit Ik zal rijschool moesje dan ook bij iedereen aanbevelen, ga zo door Mustafa!!
Noortje (27 jaar) schreef op 2 maart 2003:
Steeds wanneer ik nu achter het stuur ga zitten ben ik blij met het geduld waarmee Moesje me alles van het autorijden heeft geleerd. Ik heb veel om me heen gezien dat mensen nerveus worden wanneer ze voor het eerst alleen mogen rijden, dankzij de goede lessen, waarbij er veel ruimte is voor duidelijke uitleg, rijdt ik vanaf het moment dat ik mijn rijbewijs mocht ophalen vol vertrouwen rond.