10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.145.38.157 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
107 berichten.
Alexandra (23 jaar) schreef op 21 januari 2004:
Als je na 4 jaar je rijinstructeur tegen komt en hij je gewoon herkent, zegt dat iets over de persoonlijke betrokkenheid van deze persoon: moesje! Streng op een goede manier. Hij leert je auto rijden op een manier waarop je niet alleen deelneemt aan het verkeerd, maar het verkeer (en auto rijden) echt ‘ervaart’. Hierdoor ontwikkel je een goed inzicht in verkeerssituaties.Een aanrader voor een ieder die goed wil leren auto rijden en zich veilig in het verkeer wil begeven!!!(en een leuke lestijd wil hebben ? )
Irma (24 jaar) schreef op 31 december 2003:
Op mijn 18e heb ik met veel plezier mijn rijbewijs (in 1 keer) gehaald bij Rijschool Moesje. Inmiddels vele kilometers verder denk ik nog regelmatig terug aan de goede en gezellige lessen die ik met Mustafa heb gehad. Hij is flexibel, geduldig en legt alles zo duidelijk mogelijk uit. Dat laatste hielp mij snel de auto en de geschreven en ongeschreven regels op de weg kennen op een degelijke wijze. Ik kan deze rijschool dan ook van harte aanbevelen, je zult er geen spijt van krijgen!Mustafa: Bedankt dat je mijn broer ook een fijne tijd hebt gegeven in de auto en het ga je goed in de toekomst!
Marc (25 jaar) schreef op 21 december 2003:
Na mijn studie wilde ik graag zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Via-via kreeg ik de tip om bij Rijschool Moesje te gaan lessen. De proefles voelde gelijk goed, alles wordt duidelijk uitgelegd en je krijgt altijd goede feedback.Een heel groot voordeel van Rijschool Moesje is dat je echt leert rijden, alle facetten worden duidelijk uitgelegd en goed geoefend. Als je examen doet heb je dan ook een hele grote kans om te slagen, ik ben ook in 1 keer geslaagd terwijl ik zeker niet een natuurtalent ben.Bij Rijschool Moesje weet je wat je krijgt, duidelijke lessen en tips en geen overbodige poespas. Je kunt altijd vragen stellen en leert stap voor stap steeds beter rijden tot je klaar bent voor je examen. Aangezien iedereen die ik ken bij Rijschool Moesje in 1 keer geslaagd is en nu uitstekend kan rijden kan ik Rijschool Moesje van harte aanbevelen!
Flip (23 jaar) schreef op 21 november 2003:
5 Jaar voordat ik bij Mustafa rijles heb genomen had ik al wat lessen gevolgd bij een andere rijschool. Ik kan daarom ook met recht zeggen dat Mustafa een goede rijleraar is. Als je, net als ik, niet alleen je rijbewijs wilt halen maar ook nog eens goed wilt leren rijden dan kan ik je Moesje zeker aanbevelen. Hij is behoorlijk streng, maar dat zie ik als iets goeds. Het feit dat ik de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijexamen, ondanks dat ik het gevoel had dat het ontzettend slecht ging, spreekt boekdelen. Mustafa zit niet alleen in de auto om geld te verdienen hij vindt het echt belangrijk dat je goed leert rijden.
Gonnie (26 jaar) schreef op 3 oktober 2003:
Nadat ik in Amsterdam ben komen te wonen, heb ik mijn rijlessen weer opgepakt. Tijdens eerdere lessen bij een andere rijschool heb ik dingen verkeerd geleerd. Samen met Mustafa ben ik opnieuw begonnen en heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald! Mustafa is streng, maar geduldig. Hij neemt de tijd om na elke les even kort te evalueren en is altijd professioneel aan het werk. Ik kan Rijschool Moesje van harte aanbevelen!Mustafa, nogmaals bedankt voor je goede hulp!
Dirk (22 jaar) schreef op 5 september 2003:
Rijschool Moesje is mijn eerste ervaring met een rijschool en het autorijden. Ik kan hem daarom ook niet vergelijken met een andere rijschool. Wel kan ik stellen dat Mustafa een goede leraar is geweest. Hij luistert goed en is rustig in de auto. Ook heeft hij zo zijn momenten dat hij wat strenger is, maar dat zorgt er tevens voor dat je weer scherp achter het stuur zit. Ik moet zeggen dat ik ook zelf ook niet makkelijkste was, maar toch was Mustafa altijd bereidt om mij goede instructies te geven. Ik heb een goede ervaring met Mustafa gehad en kan hem daarom zeker aanraden als rij-instructeur!
Clarence (36 jaar) schreef op 21 augustus 2003:
Ik heb een aantal jaren geleden lessen gehad bij Moesje.Het was mijn 2de rijschool.Ik merkte gelijk een verschil in stijl van lesgeven.Zeer ontspannen ,geduldig en streng op de momenten/punten waar het nodig is qua rijden. Theorie + examen zeer snel onder de knie gekregen. Ik kan alleen maar zeggen.Toprijschool/instructeur. ?
Rodney (24 jaar) schreef op 21 juli 2003:
Rijschool Moesje was mijn 2de rijschool, bij de eerste was ik niet zo tevreden. Toen ik bij Moesje ging lessen merkte ik direct verschil de instructeur had zoveel geduld en was veel duidelijker je kon ook met hem lachen en gezellig praten als er tijd voor was. Ik heb mijn tt-toets, theorie en rijbewijs in een keer gehaald en heb m nu al weer langer dan 5 jaar en rij nog steeds met plezier en nog geen ongelukken gehad. Echt een aanrader. Rodney
Nesrin (29 jaar) schreef op 21 juni 2003:
Ik heb mijn rijbewijs nu al een heeeeele lange tijd en Moesje was mijn 2de rijschool. Nadat ik slechte ervaring had meegemaakt met de eerste rijschool, is Moesje mij door verschillende vrienden aangeraden. Eenmaal aangemeld bij Moesje, voelde het gelijk goed. Moesje kan aanvoelen wat voor rijder je bent en gaat daar in mee. Hij brengt je tot een bepaald niveau en geeft op tijd aan of je klaar bent voor het examen. Ook houdt Moesje rekening met eventuele faalangsten voor bijv. bijzondere verrichting. Destijds heb ik dit examen apart gehaald. Moesje oefent de theorie en praktijk op een professionele manier met je. Maar je kan ook zeker bij hem terecht voor een praatje.En succes verzekert dat je slaagt bij Moesje. Velen hebben hun rijbewijs aan Moesje te danken. Ook ik, en nog steeds beveel ik Moesje ten harte aan in mijn omgeving. Dus meld je aan bij Rijschool Moesje!!!!!!!
Bilal (18 jaar) schreef op 21 mei 2003:
Ik heb mijn rijbewijs dank zij moesje binnen een zeer korte tijd in een keer gehaald.Ik had ook 1 les van een andere rijschool gekregen ( gratis )toen besefte ik hoe goed, gedisciplineerd moesje was.Hij is soms streng dat doet hij omdat hij wil dat zijn leerlingen eerste keer probleemloos hun rijbewijs kunnen halen en ook zonder problemen in het verkeer kunnen rijden.Ik kan aan iedereen moesje aanbevelen.!!!!! dank je wel Mustafa!!
Nick (18 jaar) schreef op 18 april 2003:
Ik wou mijn rijbewijs (zoals velen) zo snel mogelijk halen toen ik 18 werd. Bij moesje is dit dan ook perfect gelukt. In slechts 3 maanden ben ik in 1 x geslaagd voor mijn rijexamen. Ik had mijn eerste rijles bij een andere rijschool, hier was wel een klik maar ik had het gevoel dat deze rijschool niet professioneel was. Bij moesje had ik vanaf de eerste les al door dat dit een zeer goede rijschool is. Mustafa weet echt waar hij mee bezig is en zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk goed leert autorijden. Het is waar dat hij soms streng kan zijn maar dat houd je ontzettend scherp en zorgt ervoor dat op het examen blijkt dat je zeer op niveau zit Ik zal rijschool moesje dan ook bij iedereen aanbevelen, ga zo door Mustafa!!
Noortje (27 jaar) schreef op 2 maart 2003:
Steeds wanneer ik nu achter het stuur ga zitten ben ik blij met het geduld waarmee Moesje me alles van het autorijden heeft geleerd. Ik heb veel om me heen gezien dat mensen nerveus worden wanneer ze voor het eerst alleen mogen rijden, dankzij de goede lessen, waarbij er veel ruimte is voor duidelijke uitleg, rijdt ik vanaf het moment dat ik mijn rijbewijs mocht ophalen vol vertrouwen rond.
René (25 jaar) schreef op 21 februari 2003:
Doordat mijn rijexamen bij Rijschool Moesje uitstekend verliep, kan ik geen vergelijkend waren onderzoek presenteren. Desalniettemin kan ik wel aangeven dat er gestructureerd wordt lesgegeven bij Rijschool Moesje. De lessen worden, zeker achteraf gezien, met een duidelijk doel ingedeeld. Daarnaast staan de verschillende rijinstructeuren open voor feedback en zij zijn bereid aanpassingen te doen, mocht je niet tevreden zijn met iets. Ik heb Rijschool niet voor niets aangedragen bij familie en vrienden.
Burak (22 jaar) schreef op 3 februari 2003:
Rijschool Moesje is een aanrader ik zeg het niet zomaar. Mijn eerste 10 lessen heb ik bij een andere rijschool genomen. Mijn rij instructeur vond dat ik heel bang reed terwijl ik zelf dat gevoel niet had en dat ik veel lessen nog moest nemen het leek me echt heel commercieel, ik vind dat een rij instructeur moet motiveren ipv te zeggen dat ik heel bang rij. Dus ben ik op zoek gegaan naar een andere rijinstructeur leerde rijschool moesje aangezien de slagingspercentage was ik blij dat ik terecht kwam bij een goed motiverende rij instructeur. Nou binnen 20 lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald nog wel eerste keer en was uiteindelijk blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt door naar Moesje te stappen.
Jane (20 jaar) schreef op 21 januari 2003:
Stop met zoeken bij Rijschool Moesje zit je goed!Ik kan het als geen ander weten heb zelf bij meerdere rijscholen gereden en bij rijschool Moesje had ik me rijbewijs in 1 keer!!! Ik heb in de lessen met Mustafa veel geleerd daar waar andere rij scholen veel praten en vriendjes willen zijn, is rijschool moesje alleen maar bezig met ”het rijden” geen gebabbel gewoon rijden. Inderdaad kan moesje streng zijn maar dat heb je nodig je komt hier niet om vrienden te maken, maar om je rijbewijs te halen dus wil jij dat rose pasje bel nu! Mijn nummer 1 rijschool MOESJE! Moes je bent top!! Groetjes een van de blije rijders! p.s Mocht je in de buurt zijn, je weet het je kan altijd een bakkie komen doen ?
Ouassima (23 jaar) schreef op 30 december 2002:
Ik heb een proefles gehad en wist gelijk dat ik bij rijschool Moesje goed zat, ik dacht dat ik al kon rijden maar na een paar lessen had ik al snel door dat ik het 1 en ander nog moest leren. Ik heb veel geleerd, en ben daar heel trots op.
Kirsten (22 jaar) schreef op 21 december 2002:
ik heb nu al een paar jaar mijn rijbewijs, en ik heb altijd met plezier les bij rijschool moesje gereden, ik voelde me erg op me gemak omdat moesje een rustige uistraling en stem heeft, en daar ga je zelf ook ontspannender van rijden, hij was natuurlijk ook streng als het hier en daar nodig was. de tussentijdse toets die ik toen gedaan heb, zou ik trouwens ook iedereen aanraden, haalt heel veel stress weg bij je werkelijke examen, vind ik zelf. heb mede daardoor mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.
Nina (27 jaar) schreef op 1 december 2002:
Moes heeft mij met veel geduld, af en toe streng optreden, maar ook met altijd gezellige lessen helemaal klaargestoomd voor mijn examen. Ik ben in een keer geslaagd. Ik rijd nu ontzettend zelfverzekerd, en ik zal nooit een manouvre maken zonder zeker te weten dat het kan… ? bedankt Moes!
Glenn (19 jaar) schreef op 21 november 2002:
Moes heeft mij in zeer snelle tijd aan mij rijbewijs geholpen natuurlijk mede dankzij mijn inzet maar ik slaagde in 1 keer. Moes kan af en toe streng zijn maar dat is in mijn ogen alleen maar beter geweest. Ik heb op een leuke manier mijn rijbewijs kunnen halen er was altijd wel wat te praten en te lachen. Mijn conclusie Rijschool Moesje is een nummer 1!!!!
Wenda schreef op 21 oktober 2002:
Ik ben bij Moesje terecht gekomen vanwege zijn hoge slagingspercentage. Omdat het gemiddelde slagingspercentage in Amsterdam zeer laag is, was ik verrast met het hoge percentage van Moesje.En Moesje heeft zijn belofte ook waargemaakt; ik ben in één keer geslaagd. Ik kan jullie Moesje allemaal ten zeerste aanbevelen; zijn aanpak is streng doch vriendelijk en de lessen zijn altijd gezellig. Last but not least zijn de prijzen die Moesje hanteert zeer schappelijk. Dus zoek je nog een rijschool, kies voor Moesje!