10 lessen van € 410,-

nu voor € 349,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.101.50 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
119 berichten.
Florijn (36 jaar) schreef op 11 april 2005:
Eindelijk toch maar eens aan rijlessen begonnen en zocht een rijinstructeur die met no-nonsense les gaf, die zei waar het op staat, streng was waar nodig en bovenal focuste op een goed rij- en verkeers-inzicht. Het beviel me hou Moustafa bleef hammeren op typische zwakke punten zoals verkeersinzicht, vooruitkijken, bijzondere verrichtingen en lastige verkeerssituaties. Daarnaast merkte ik duidelijk dat Moustafa de motivatie heeft om leerlingen op te leiden om ze met vertrouwen en veilig aan het verkeer te laten deelnemen; dat vertaalde zich in prettige lessen. Nu ga ik met met een goed gevoel de auto instappen!
Rajiv (23 jaar) schreef op 21 maart 2005:
Nadat ik 5 jaar geleden al wat rijlessen had gevolgd, kwam ik bij Moesje terecht. Het viel me gelijk op dat hij er vanaf het begin bovenop zat en veel beter tips gaf dan mijn vorige rij-instructuer. Stap voor stap leert hij je met goede tips en vergelijkingen veilig auto te rijden. Mustafa besteedt veel aandacht aan het gedeelte waar veel mensen op zakken, namelijk KIJKEN! Daarbij legt Mustafa de lat, naar mijn mening, vrij hoog. Dit vond ik niet erg, want door de lat hoog te leggen, is de kans groter dat je uiteindelijk slaagt.Voor mijn gevoel voelt Mustafa goed aan met wie hij in de auto zit en hoe hij met diegene om moet gaan. In mijn geval betekende dat dat hij aan het begin alles rustig uitlegde, maar naar mate mijn vaardigheden vorderde, werd hij steeds strenger. Verder voelde ik me altijd heel veilig in de auto, Mustafa ziet alles! Ook zal hij een te korte rijles compenseren met een wat langere rijles. Overigens kan je het ook altijd aangeven wanneer je het ergens niet mee eens bent. Over het algemeen zal Mustafa dan wel met een oplossing komen. Tot nu toe ben ik zo positief geweest.Verder neemt hij af en toe zijn telefoon op (logisch als je een eenmansrijschool hebt denk ik), maar alsnog ziet hij alles en laat hij degene aan de telefoon gewoon \\’hangen\\’ als hij je wat uit wil leggen.Over je vorderingen wordt het bij gehouden op een instuctie kaart Mustafa heeft een goed geheugen en weet wel op welk punt zijn leerlingen blijven hangen en nog dingen moeten leren.Na mijn examen had de examinator geen commentaar op de rit, wat mij persoonlijk verbaasde. Het feit dat ik meer commentaar op mijn rit had dan de examinator geeft aan dat Mustafa je naar een hoog niveau tilt.Ik heb expres gewacht met het schrijven van deze recensie tot ik een aantal ritten had gemaakt na het behalen van mijn rijbewijs. Ik moet zeggen dat ik me erg veilig voel op de weg en het gevoel heb dat ik vrij ve el controle heb over verkeerssituaties. Mustafa heeft me niet alleen naar het niveau getild om te slagen, maar ook daarna goed, veilig en met veel plezier auto te rijden!
Burcu (20 jaar) schreef op 1 maart 2005:
Gelijk de eerste keer mijn rijbewijs behaald dankzij Moesje. Mijn eerste rijles begon als een drama. Ik was bang om te sturen en om op de snelweg te rijden. Moesje werd daar niet blij van, omdat ik steeds dezelfde fouten ging maken. Wat een drama dagen waren het op de snelweg. Dankzij Moesje rij ik nu perfect!! Ik kan wel zeggen dat hij de beste rijinstructeur van Amsterdam misschien ook van Nederland is. Ben nu trots met me rijbewijs, bedankt Moesje!
Henk Jan (21 jaar) schreef op 20 februari 2005:
Ik vond Mustapha een goede instructeur die weet hoe hij eigenwijze leerlingen zoals mij moet aanpakken. De lessen zijn dan ook niet altijd leuk, maar door de strenge aanpak worden de belangrijke zaken er goed ingestampt. Hij stelt je de dingen niet mooier voor dan ze zijn, en daardoor was ik soms ontmoedigd. Maar toen ik eenmaal examen moest doen merkte ik dat Mustapha mij net een stukje boven het vereiste niveau had gebracht, en dus kon ik het in een keer halen. Nu kan ik zelfverzekerd, en veilig alleen rijden.
Elisa (19 jaar) schreef op 26 januari 2005:
Toen ik uiteindelijk rijlessen besloot te nemen, zag ik er op het begin een beetje tegen op door vervelende verhalen van vrienden over verschillende instructeurs. Niets heb ik hier over terug gezien bij Moesje. Heb het zelf ervaren als intensieve, leerzame, en altijd gezellige lessen. Bovendien is het ongelofelijk hoe veel geduld Moesje heeft. De lessen stonden in het teken van veilig en zelfstandig auto leren rijden, hij weet wat hij doet. AL met al kan ik iedereen aanraden bij Moesje lessen te nemen!
Chantal (25 jaar) schreef op 21 november 2004:
hallo rijschool moesje is echt een aanrader!! Heb bij diverse rijscholen gereden en dacht uiteindelijk na het een tijdje stop gezet te hebben dat ik wel even 1 2 3 bij rijschool moesje me rijbewijs zou halen. Me eerste rijles kwam ik er dus achter dat ik bij de anderen rijscholen niet echt de juiste dingen had geleerd en dankzij rijschool moesje heb ik nu me rijbewijs wel. Een echte aanrader dus!!
Antonio (37 jaar) schreef op 16 augustus 2004:
Met al wat rijervaring ben ik bij moesje komen aankloppen, dacht ook echt dat ik kon auto rijden. Maar al snel kwam ik er achter dat dit alleen gas geven en een beetje sturen was, de rest deed ik in mijn eigen rijstijl, dit was natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig kon Moestaffa mij op een rustige ,geduldige maar vooral ook duidelijke manier me in de juiste banen leiden op weg naar mijn rijbewijs. Deze heb ik dan ook gehaald in tien lessen.
Adam (18 jaar) schreef op 21 juni 2004:
Mustafa is een echt goede leraar! Hij brengt je op een hoger level dan het examen niveau. Gaat gepaard me duidelijke communicatie, hij weet waar hij het over heeft en kan het goed over brengen. Op zijn tijd erg streng maar daar hou ik wel van, hierdoor kom je sneller op je gewenste niveau. Moes! Nogmaals dank!
Arent Jan Linde (35 jaar) schreef op 21 mei 2004:
k’Heb de dag na het vervroegd ophalen van mijn rijbewijs een auto gekocht en die uit Friesland terug naar huis gereden. Toen vrienden me vroegen :’Dat was wel eng zeker?”, kwam ik tot de ontdekking dat ik daar niet over na had gedacht. Het was immers niet eng, sterker nog, ik had mijn rijbewijs dus kon ik me geen leukere bezigheid voorstellen. Nu ik zo’n paar weken aan het rond rijden ben merk ik dat ik Mustafa daarvoor moet bedanken. Ik ben kalm en rustig en denk niet gestrest ‘ojee’ fileparkeren’ of ‘invoegen op de snelweg’, als ik maar dit of als die ander zo.. kortom ik geniet van het rijden. Ik kan alleen maar concluderen dat Mustafa niet bezig is geweest mij te laten slagen, hij heeft mij leren autorijden!
Anne (24 jaar) schreef op 11 april 2004:
Het is overduidelijk dat Mustafa zijn vak verstaat: hij is vriendelijk en rustig, streng waar nodig en hij ziet álles (geen enkele kans om mijn matige kijkgedrag te verbloemen met geveinsde zelfverzekerdheid ;)). Hij geeft begeleiding op maat, gebaseerd op waar je zwakke punten vandaan komen. En bovendien is er met Mustafa altijd een goed gesprek te voeren, zodat rijles ook gewoon gezellig is. Ik ben hem uitermate dankbaar en dolblij met mijn rijbewijs!
Martijn Hoekman (25 jaar) schreef op 21 maart 2004:
In een keer geslaagd door de bijzonder goede lessen die ik heb gehad bij Mustafa. Een zeer betrokken leraar die alles probeert om je het examen door te krijgen en waar je afscheid van neemt als een verantwoord automobilist.
Mara (30 jaar) schreef op 21 februari 2004:
Ik ben altijd handig geweest in allerlei dingen, maar autorijden viel daar niet onder. Mustafa heeft me er met heel veel geduld doorheen geloodst. Zo heb ik toch mooi in één keer mijn rijbewijs gehaald! Mustafa altijd duidelijk en direct. Hij kijkt goed naar wat elke leerling individueel nodig heeft in begeleiding zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo veilig en zelfstandig leert rijden.
Alexandra (23 jaar) schreef op 21 januari 2004:
Als je na 4 jaar je rijinstructeur tegen komt en hij je gewoon herkent, zegt dat iets over de persoonlijke betrokkenheid van deze persoon: moesje! Streng op een goede manier. Hij leert je auto rijden op een manier waarop je niet alleen deelneemt aan het verkeerd, maar het verkeer (en auto rijden) echt ‘ervaart’. Hierdoor ontwikkel je een goed inzicht in verkeerssituaties. Een aanrader voor een ieder die goed wil leren auto rijden en zich veilig in het verkeer wil begeven!!!(en een leuke lestijd wil hebben ? )
Irma (24 jaar) schreef op 31 december 2003:
Op mijn 18e heb ik met veel plezier mijn rijbewijs (in 1 keer) gehaald bij Rijschool Moesje. Inmiddels vele kilometers verder denk ik nog regelmatig terug aan de goede en gezellige lessen die ik met Mustafa heb gehad. Hij is flexibel, geduldig en legt alles zo duidelijk mogelijk uit. Dat laatste hielp mij snel de auto en de geschreven en ongeschreven regels op de weg kennen op een degelijke wijze. Ik kan deze rijschool dan ook van harte aanbevelen, je zult er geen spijt van krijgen! Mustafa: Bedankt dat je mijn broer ook een fijne tijd hebt gegeven in de auto en het ga je goed in de toekomst!
Marc (25 jaar) schreef op 21 december 2003:
Na mijn studie wilde ik graag zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Via-via kreeg ik de tip om bij Rijschool Moesje te gaan lessen. De proefles voelde gelijk goed, alles wordt duidelijk uitgelegd en je krijgt altijd goede feedback. Een heel groot voordeel van Rijschool Moesje is dat je echt leert rijden, alle facetten worden duidelijk uitgelegd en goed geoefend. Als je examen doet heb je dan ook een hele grote kans om te slagen, ik ben ook in 1 keer geslaagd terwijl ik zeker niet een natuurtalent ben. Bij Rijschool Moesje weet je wat je krijgt, duidelijke lessen en tips en geen overbodige poespas. Je kunt altijd vragen stellen en leert stap voor stap steeds beter rijden tot je klaar bent voor je examen. Aangezien iedereen die ik ken bij Rijschool Moesje in 1 keer geslaagd is en nu uitstekend kan rijden kan ik Rijschool Moesje van harte aanbevelen!
Flip (23 jaar) schreef op 21 november 2003:
5 Jaar voordat ik bij Mustafa rijles heb genomen had ik al wat lessen gevolgd bij een andere rijschool. Ik kan daarom ook met recht zeggen dat Mustafa een goede rijleraar is. Als je, net als ik, niet alleen je rijbewijs wilt halen maar ook nog eens goed wilt leren rijden dan kan ik je Moesje zeker aanbevelen. Hij is behoorlijk streng, maar dat zie ik als iets goeds. Het feit dat ik de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijexamen, ondanks dat ik het gevoel had dat het ontzettend slecht ging, spreekt boekdelen. Mustafa zit niet alleen in de auto om geld te verdienen hij vindt het echt belangrijk dat je goed leert rijden.
Gonnie (26 jaar) schreef op 3 oktober 2003:
Nadat ik in Amsterdam ben komen te wonen, heb ik mijn rijlessen weer opgepakt. Tijdens eerdere lessen bij een andere rijschool heb ik dingen verkeerd geleerd. Samen met Mustafa ben ik opnieuw begonnen en heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald! Mustafa is streng, maar geduldig. Hij neemt de tijd om na elke les even kort te evalueren en is altijd professioneel aan het werk. Ik kan Rijschool Moesje van harte aanbevelen! Mustafa, nogmaals bedankt voor je goede hulp!
Dirk (22 jaar) schreef op 5 september 2003:
Rijschool Moesje is mijn eerste ervaring met een rijschool en het autorijden. Ik kan hem daarom ook niet vergelijken met een andere rijschool. Wel kan ik stellen dat Mustafa een goede leraar is geweest. Hij luistert goed en is rustig in de auto. Ook heeft hij zo zijn momenten dat hij wat strenger is, maar dat zorgt er tevens voor dat je weer scherp achter het stuur zit. Ik moet zeggen dat ik ook zelf ook niet makkelijkste was, maar toch was Mustafa altijd bereidt om mij goede instructies te geven. Ik heb een goede ervaring met Mustafa gehad en kan hem daarom zeker aanraden als rij-instructeur!
Clarence (36 jaar) schreef op 21 augustus 2003:
Ik heb een aantal jaren geleden lessen gehad bij Moesje. Het was mijn 2de rijschool.Ik merkte gelijk een verschil in stijl van lesgeven.Zeer ontspannen ,geduldig en streng op de momenten/punten waar het nodig is qua rijden. Theorie + examen zeer snel onder de knie gekregen. Ik kan alleen maar zeggen. Toprijschool/instructeur. ?
Rodney (24 jaar) schreef op 21 juli 2003:
Rijschool Moesje was mijn 2de rijschool, bij de eerste was ik niet zo tevreden. Toen ik bij Moesje ging lessen merkte ik direct verschil de instructeur had zoveel geduld en was veel duidelijker je kon ook met hem lachen en gezellig praten als er tijd voor was. Ik heb mijn tt-toets, theorie en rijbewijs in een keer gehaald en heb m nu al weer langer dan 5 jaar en rij nog steeds met plezier en nog geen ongelukken gehad. Echt een aanrader. Rodney