10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Theoriecursus

Theorie-examen

Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. Wil jij snel je CBR theorie-examen halen? Meld je hier dan nu direct aan. Ben je 16,5 jaar? Ook dan mag je al praktijklessen volgen!

Dè Theoriecursus met een zeer hoge kans van slagen!

De theoriecursus wordt gegeven door docenten met ruime ervaring. Daarnaast worden de regels stuk voor stuk uitgelegd. Ook wordt de cursus afgesloten met een reeks oefenexamens. Daarbij wordt de stof nogmaals herhaald.

De theoriecursus is leuk met veel interactie. Door de lesmethode die theoriewijzer toepast is deze cursus de ideale voorbereiding op het CBR autotheorie-examen. Elk onderdeel wordt uitgebreid uitgelegd, waarna geoefend wordt met de bijbehorende vragen. Je wordt getraind op het begrijpen van de vraagstelling en op het toepassen van de juiste verkeersregel. Ook hierdoor worden de vragen begrijpelijk. Je training is dus niet alleen gericht op het behalen van je theorie-examen. Ook het toepassen van de verkeersregels in de praktijk. Hierdoor zul je ook merken dat het tijdens de rijlessen beter zal gaan. Je theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

 

Theorieles Amsterdam

 

Het CBR theorie-examen bestaat uit meerkeuzevragen, ja/nee vragen en invulvragen:

  • 30 vragen over verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht
  • 25 vragen over gevaarherkenning

Bij de vragen over de verkeersregels en verkeersinzicht mag je maximaal 5 fouten hebben. Bij vragen over het onderdeel gevaarherkenning dien je minimaal 13 of meer vragen goed te hebben.

Wil je theorie-examen doen in een andere taal dan het Nederlands of Engels? Dan kun je een individueel examen afleggen.


Bereid je goed voor op het theorie-examen!

  • Neem de tijd om de stof te kunnen leren en oefenen
  • Oefen met de stof in de praktijk
  • Leer van je fouten
  • Controleer je kennis door het maken van theorie-examens
  • Heb vertrouwen in jezelf en zorg ook dat je goed uitgerust naar het CBR gaat!

Daarnaast is een goede instelling is belan­grijk tij­dens de peri­ode dat je je rijbe­wijs B wilt halen. Dit begint bij con­cen­tratie en een gede­gen voor­berei­d­ing.

Werkgebied Rijschool Moesje

Wij zijn onder andere actief in regio: Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuid, Badhoevedorp en Zwanenburg. Staat jouw regio er niet tussen, maar is het wel in de buurt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Rijbewijs halen? Neem een vrijblijvende proefles bij Rijschool Moesje en ervaar hoe het is!