10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.214.184.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
115 berichten.
Serife (29 jaar) schreef op 15 juni 2006:
Zin in een geweldig gevoel? In 1x je rijbewijs halen? Alle vragen kunnen stellen? Alle details en trukjes weten/leren/kennen? Hou je van duidelijkheid/netheid? Schroom niet Rijschool Moesje doet er alles aan om je als ervaren persoon te laten rijden! Kortom dit is mijn ervaring bij Rijschool Moesje! Mustafa is echt een geweldig mens en leraar mijn DANK aan hem voor al zijn geduld! Rijden bij Mustafa voor succes!
Koen (21 jaar) schreef op 21 mei 2006:
Ook al had ik niet veel aanleg voor autorijden (noch veel interesse in auto’s), heb ik bij Moes wel goed leren autorijden. Zoals ook in de andere recensies terugkomt, is hij er vooral mee bezig om je goed te leren rijden in plaats van je alleen trucjes te leren om door het examen heen te komen. Hiervoor heb je, als je niet de snelste leerling bent, wel geduld voor nodig (voornamelijk tegenover jezelf). Maar het zorgt er wel voor dat je met vertrouwen het examen in gaat, en je daarna ook gerust en bewust het verkeer in gaat wanneer je het eenmaal alleen moet doen.
Joost (28 jaar) schreef op 21 april 2006:
Ook al had ik niet veel aanleg voor autorijden (noch veel interesse in auto’s), heb ik bij Moes wel goed leren autorijden. Zoals ook in de andere recensies terugkomt, is hij er vooral mee bezig om je goed te leren rijden in plaats van je alleen trucjes te leren om door het examen heen te komen. Hiervoor heb je, als je niet de snelste leerling bent, wel geduld voor nodig (voornamelijk tegenover jezelf). Maar het zorgt er wel voor dat je met vertrouwen het examen in gaat, en je daarna ook gerust en bewust het verkeer in gaat wanneer je het eenmaal alleen moet doen.
Dirk (18 jaar) schreef op 19 april 2006:
Moes vertelde altijd eerlijk hoe ik ervoor stond, wat soms wel ontmoedigend was maar uiteindelijk wel heeft geholpen om dingen te verbeteren. Als ik iets niet snapte werd er altijd rustig de tijd genomen om het uit te leggen. En in 1x geslaagd, Thanks Moes !
Larisa (26 jaar) schreef op 2 april 2006:
In één keer je rijbewijs halen? Die kans is héél groot als je bij Rijschool Moesje gaat lessen! De zeer prettige instructeur geeft top begeleiding: hij zorgt ervoor dat je goed leert rijden en zelfverzekerd achter het stuur zit! Na 5 maandjes heb ik mn rijbewijs in één keer in the pocket! Moes, bedankt, ik zal je missen.. ?
Emma (21 jaar) schreef op 6 maart 2006:
Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Moesje. Zij was al erg te spreken over de rijlessen en niets is minder waar! De eerste keren in de auto waren een drama en ik was waarschijnlijk niet de snelste leerling, maar Moesje heeft me er goed doorheen gesleept. Zelfs ik kan nu rustig achter het stuur zitten. Moesje blijft altijd rustig en overziet alles. Ik heb geleerd veilig en goed te rijden. Naast het feit dat de lessen leerzaam waren, was het ook altijd gezellig. Rijschool Moesje vind ik zeker een aanrader!
Lise (22 jaar) schreef op 21 februari 2006:
Afgelopen week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb een tijd lang rijlessen van Mustafa gehad. Hij heeft een rustige manier van lesgeven. Stapje voor stapje leer je steeds zelfstandiger te rijden. Verder is hij streng doch rechtvaardig en geeft hij op een directe manier aan wat je verbeterpunten zijn. Hierdoor wist ik altijd goed waar ik aan toe was en begon ik goed voorbereid aan het examen!!
Mo (27 jaar) schreef op 21 januari 2006:
Hoi, ook ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Moes. Nadat ik eerder bij een andere rijschool had gelest en examen had gedaan,ben ik via een vriendin van mij bij Moes terecht gekomen.Moes kwam erachter dat ik verkeerde dingen had aangeleerd, en moest hij me weer alles afleren en opnieuw dingen aanleren, wat nog veel lastiger was voor mij. Maar ik moet zeggen dat Moes mij echt bewust autorijden heeft geleerd i.p.v. alleen het rijbweijs halen. Ondanks mijn verminderde zicht (ogen) heb ik mijn rijbewijs bij Moes in 1 keer gehaald.Moes is heel ervaren en houdt van aanpakken,Bedankt Moes voor die fantastische tijd!!!
Safa (19 jaar) schreef op 10 december 2005:
Dankzij Mustafa heb ook ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Hij kan soms streng overkomen, maar achteraf blijkt dat het toch in jouw voordeel heeft gewerkt. Hij doet er alles aan om je zwakheden te verbeteren. Bij mij begon het vooral met het onbewuste rijgedrag, waar we enorm aan hebben gewerkt en hier ook verandering in hebben gebracht. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb behaald en heb veel meer zelfvertrouwen als ik de weg op ga.
Talha (19 jaar) schreef op 3 december 2005:
Ja hoor!! Ook ik heb mijn praktijk en theorie in 1 keer gehaald, dankzij Moes. Een hele ervaren rij-instructeur, en binnen no-time ben je al klaar voor je praktijkexamen.. Een echte aanrader!! Thanks Moes.
Maaike (23 jaar) schreef op 1 november 2005:
Door het hoge slagingspercentage (via CBR) ben ik bij Rijschool Moesje terecht gekomen. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Zoals ook in andere recensies te lezen is heeft Mustafa geduld in combinatie met een duidelijke aanpak. Wat ik vooral heb gewaardeerd is dat Mustafa rekening houdt met wie jij als persoon bent (en daarbij je rijgedrag) en niet kwakkeloos aanleert hoe je moet rijden. Ik ben blij in 1 keer geslaagd te zijn en merk dat ik nu zelfverzekerd in de auto stap ? Een aanrader dus!
Nancy (41 jaar) schreef op 21 oktober 2005:
Ik Heb met plezier bij moesje gereden..heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en dat in 20 lessen .Ik was nog hoogzwanger ook. Dat is al een paar jaartjes geleden..En als ik iemand wil aanbevelen dan zeg ik altijd ,,neem moesje.Te gekke tijd gehad..Groetjes Nancy
Emmily (29 jaar) schreef op 21 september 2005:
Ik had al jaren een buitenlands rijbewijs, maar moest nu mijn nederlandse halen. Ik had dus veel verkeerde gewoonten die ik moest afleren. Niet makkelijk. Ook niet voor Moesje die mij continu moest verbeteren! Gelukkig is hij geduldig, en eerlijk (goud-eerlijk) en heeft hij het beste met je (rijgedrag) voor. Uiteindelijk in 1 keer mijn examen gehaald, en dol-gelukkig! Dankje, Moes!
Jer (23 jaar) schreef op 21 augustus 2005:
ik ben 2x bij een andere rijschool gezakt! die me de verkeerde technieken leerde. via via kwam ik uit bij mustafa. ik ben blij dat ik hier heb gelest. want heeft mijn nog veel bij geleerd.
Minna (29 jaar) schreef op 22 juli 2005:
I finally got my license in Dec 2011, what a relief…I am not talented in driving, but lucky enough Mustafa is a very patient instructor. He takes coaching very seriously and corrected every little mistake I made. From my experience with driving exams, I realize every correction was necessary, although it was tough to hear. Thanks to his patience, I started to remember them and develop good habits. I use to be nervous in the car, but at the end I feel comfortable and much more confident.
Ties (40 jaar) schreef op 5 juni 2005:
In één keer mijn rijbewijs gehaald! Ik wilde eindelijk mijn rijbewijs gaan halen, maar veel belangrijker: zelfverzekerd veilig leren rijden. Moes zit er zeker bovenop, en is tegelijk relaxed. Hij benadrukt punten waar je tot ver na het behalen van je rijbewijs profijt van hebt. Het examen was daardoor veel meer ontspannen dan verwacht: geen enkele opmerking van de examinator!(alhoewel ik niet weet of die ene fietser het daarmee eens is) Kortom: ga niet voor gladde praatjes en vage beloften, maar kies voor de recht-voor-z’n-raap aanpak van Moesje.
Florijn (36 jaar) schreef op 11 april 2005:
Eindelijk toch maar eens aan rijlessen begonnen en zocht een rijinstructeur die met no-nonsense les gaf, die zei waar het op staat, streng was waar nodig en bovenal focuste op een goed rij- en verkeers-inzicht. Het beviel me hou Moustafa bleef hammeren op typische zwakke punten zoals verkeersinzicht, vooruitkijken, bijzondere verrichtingen en lastige verkeerssituaties. Daarnaast merkte ik duidelijk dat Moustafa de motivatie heeft om leerlingen op te leiden om ze met vertrouwen en veilig aan het verkeer te laten deelnemen; dat vertaalde zich in prettige lessen. Nu ga ik met met een goed gevoel de auto instappen!
Rajiv (23 jaar) schreef op 21 maart 2005:
Nadat ik 5 jaar geleden al wat rijlessen had gevolgd, kwam ik bij Moesje terecht. Het viel me gelijk op dat hij er vanaf het begin bovenop zat en veel beter tips gaf dan mijn vorige rij-instructuer. Stap voor stap leert hij je met goede tips en vergelijkingen veilig auto te rijden. Mustafa besteedt veel aandacht aan het gedeelte waar veel mensen op zakken, namelijk KIJKEN! Daarbij legt Mustafa de lat, naar mijn mening, vrij hoog. Dit vond ik niet erg, want door de lat hoog te leggen, is de kans groter dat je uiteindelijk slaagt.Voor mijn gevoel voelt Mustafa goed aan met wie hij in de auto zit en hoe hij met diegene om moet gaan. In mijn geval betekende dat dat hij aan het begin alles rustig uitlegde, maar naar mate mijn vaardigheden vorderde, werd hij steeds strenger. Verder voelde ik me altijd heel veilig in de auto, Mustafa ziet alles! Ook zal hij een te korte rijles compenseren met een wat langere rijles. Overigens kan je het ook altijd aangeven wanneer je het ergens niet mee eens bent. Over het algemeen zal Mustafa dan wel met een oplossing komen. Tot nu toe ben ik zo positief geweest.Verder neemt hij af en toe zijn telefoon op (logisch als je een eenmansrijschool hebt denk ik), maar alsnog ziet hij alles en laat hij degene aan de telefoon gewoon \\’hangen\\’ als hij je wat uit wil leggen.Over je vorderingen wordt het bij gehouden op een instuctie kaart Mustafa heeft een goed geheugen en weet wel op welk punt zijn leerlingen blijven hangen en nog dingen moeten leren.Na mijn examen had de examinator geen commentaar op de rit, wat mij persoonlijk verbaasde. Het feit dat ik meer commentaar op mijn rit had dan de examinator geeft aan dat Mustafa je naar een hoog niveau tilt.Ik heb expres gewacht met het schrijven van deze recensie tot ik een aantal ritten had gemaakt na het behalen van mijn rijbewijs. Ik moet zeggen dat ik me erg veilig voel op de weg en het gevoel heb dat ik vrij ve el controle heb over verkeerssituaties. Mustafa heeft me niet alleen naar het niveau getild om te slagen, maar ook daarna goed, veilig en met veel plezier auto te rijden!
Burcu (20 jaar) schreef op 1 maart 2005:
Gelijk de eerste keer mijn rijbewijs behaald dankzij Moesje. Mijn eerste rijles begon als een drama. Ik was bang om te sturen en om op de snelweg te rijden. Moesje werd daar niet blij van, omdat ik steeds dezelfde fouten ging maken. Wat een drama dagen waren het op de snelweg. Dankzij Moesje rij ik nu perfect!! Ik kan wel zeggen dat hij de beste rijinstructeur van Amsterdam misschien ook van Nederland is. Ben nu trots met me rijbewijs, bedankt Moesje!
Henk Jan (21 jaar) schreef op 20 februari 2005:
Ik vond Mustapha een goede instructeur die weet hoe hij eigenwijze leerlingen zoals mij moet aanpakken. De lessen zijn dan ook niet altijd leuk, maar door de strenge aanpak worden de belangrijke zaken er goed ingestampt. Hij stelt je de dingen niet mooier voor dan ze zijn, en daardoor was ik soms ontmoedigd. Maar toen ik eenmaal examen moest doen merkte ik dat Mustapha mij net een stukje boven het vereiste niveau had gebracht, en dus kon ik het in een keer halen. Nu kan ik zelfverzekerd, en veilig alleen rijden.