10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.145.38.157 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
107 berichten.
Safa (19 jaar) schreef op 10 december 2005:
Dankzij Mustafa heb ook ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Hij kan soms streng overkomen, maar achteraf blijkt dat het toch in jouw voordeel heeft gewerkt. Hij doet er alles aan om je zwakheden te verbeteren. Bij mij begon het vooral met het onbewuste rijgedrag, waar we enorm aan hebben gewerkt en hier ook verandering in hebben gebracht. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb behaald en heb veel meer zelfvertrouwen als ik de weg op ga.
Talha (19 jaar) schreef op 3 december 2005:
Ja hoor!! Ook ik heb mijn praktijk en theorie in 1 keer gehaald, dankzij Moes. Een hele ervaren rij-instructeur, en binnen no-time ben je al klaar voor je praktijkexamen.. Een echte aanrader!! Thanks Moes.
Maaike (23 jaar) schreef op 1 november 2005:
Door het hoge slagingspercentage (via CBR) ben ik bij Rijschool Moesje terecht gekomen. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Zoals ook in andere recensies te lezen is heeft Mustafa geduld in combinatie met een duidelijke aanpak. Wat ik vooral heb gewaardeerd is dat Mustafa rekening houdt met wie jij als persoon bent (en daarbij je rijgedrag) en niet kwakkeloos aanleert hoe je moet rijden. Ik ben blij in 1 keer geslaagd te zijn en merk dat ik nu zelfverzekerd in de auto stap ? Een aanrader dus!
Nancy (41 jaar) schreef op 21 oktober 2005:
Ik Heb met plezier bij moesje gereden..heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en dat in 20 lessen .Ik was nog hoogzwanger ook. Dat is al een paar jaartjes geleden..En als ik iemand wil aanbevelen dan zeg ik altijd ,,neem moesje.Te gekke tijd gehad..Groetjes Nancy
Emmily (29 jaar) schreef op 21 september 2005:
Ik had al jaren een buitenlands rijbewijs, maar moest nu mijn nederlandse halen. Ik had dus veel verkeerde gewoonten die ik moest afleren. Niet makkelijk. Ook niet voor Moesje die mij continu moest verbeteren! Gelukkig is hij geduldig, en eerlijk (goud-eerlijk) en heeft hij het beste met je (rijgedrag) voor. Uiteindelijk in 1 keer mijn examen gehaald, en dol-gelukkig! Dankje, Moes!
Jer (23 jaar) schreef op 21 augustus 2005:
ik ben 2x bij een andere rijschool gezakt! die me de verkeerde technieken leerde. via via kwam ik uit bij mustafa. ik ben blij dat ik hier heb gelest. want heeft mijn nog veel bij geleerd.
Minna (29 jaar) schreef op 22 juli 2005:
I finally got my license in Dec 2011, what a relief…I am not talented in driving, but lucky enough Mustafa is a very patient instructor. He takes coaching very seriously and corrected every little mistake I made. From my experience with driving exams, I realize every correction was necessary, although it was tough to hear. Thanks to his patience, I started to remember them and develop good habits. I use to be nervous in the car, but at the end I feel comfortable and much more confident.
Ties (40 jaar) schreef op 5 juni 2005:
In één keer mijn rijbewijs gehaald! Ik wilde eindelijk mijn rijbewijs gaan halen, maar veel belangrijker: zelfverzekerd veilig leren rijden. Moes zit er zeker bovenop, en is tegelijk relaxed. Hij benadrukt punten waar je tot ver na het behalen van je rijbewijs profijt van hebt. Het examen was daardoor veel meer ontspannen dan verwacht: geen enkele opmerking van de examinator!(alhoewel ik niet weet of die ene fietser het daarmee eens is) Kortom: ga niet voor gladde praatjes en vage beloften, maar kies voor de recht-voor-z’n-raap aanpak van Moesje.
Florijn (36 jaar) schreef op 11 april 2005:
Eindelijk toch maar eens aan rijlessen begonnen en zocht een rijinstructeur die met no-nonsense les gaf, die zei waar het op staat, streng was waar nodig en bovenal focuste op een goed rij- en verkeers-inzicht.Het beviel me hou Moustafa bleef hammeren op typische zwakke punten zoals verkeersinzicht, vooruitkijken, bijzondere verrichtingen en lastige verkeerssituaties.Daarnaast merkte ik duidelijk dat Moustafa de motivatie heeft om leerlingen op te leiden om ze met vertrouwen en veilig aan het verkeer te laten deelnemen; dat vertaalde zich in prettige lessen.Nu ga ik met met een goed gevoel de auto instappen!
Rajiv (23 jaar) schreef op 21 maart 2005:
Nadat ik 5 jaar geleden al wat rijlessen had gevolgd, kwam ik bij Moesje terecht. Het viel me gelijk op dat hij er vanaf het begin bovenop zat en veel beter tips gaf dan mijn vorige rij-instructuer. Stap voor stap leert hij je met goede tips en vergelijkingen veilig auto te rijden. Mustafa besteedt veel aandacht aan het gedeelte waar veel mensen op zakken, namelijk KIJKEN!Daarbij legt Mustafa de lat, naar mijn mening, vrij hoog. Dit vond ik niet erg, want door de lat hoog te leggen, is de kans groter dat je uiteindelijk slaagt.Voor mijn gevoel voelt Mustafa goed aan met wie hij in de auto zit en hoe hij met diegene om moet gaan. In mijn geval betekende dat dat hij aan het begin alles rustig uitlegde, maar naar mate mijn vaardigheden vorderde, werd hij steeds strenger. Verder voelde ik me altijd heel veilig in de auto, Mustafa ziet alles! Ook zal hij een te korte rijles compenseren met een wat langere rijles. Overigens kan je het ook altijd aangeven wanneer je het ergens niet mee eens bent. Over het algemeen zal Mustafa dan wel met een oplossing komen. Tot nu toe ben ik zo positief geweest.Verder neemt hij af en toe zijn telefoon op (logisch als je een eenmansrijschool hebt denk ik), maar alsnog ziet hij alles en laat hij degene aan de telefoon gewoon \\’hangen\\’ als hij je wat uit wil leggen.Over je vorderingen wordt het bij gehouden op een instuctie kaart Mustafa heeft een goed geheugen en weet wel op welk punt zijn leerlingen blijven hangen en nog dingen moeten leren.Na mijn examen had de examinator geen commentaar op de rit, wat mij persoonlijk verbaasde. Het feit dat ik meer commentaar op mijn rit had dan de examinator geeft aan dat Mustafa je naar een hoog niveau tilt.Ik heb expres gewacht met het schrijven van deze recensie tot ik een aantal ritten had gemaakt na het behalen van mijn rijbewijs. Ik moet zeggen dat ik me erg veilig voel op de weg en het gevoel heb dat ik vrij ve el controle heb over verkeerssituaties.Mustafa heeft me niet alleen naar het niveau getild om te slagen, maar ook daarna goed, veilig en met veel plezier auto te rijden!
Burcu (20 jaar) schreef op 1 maart 2005:
Gelijk de eerste keer mijn rijbewijs behaald dankzij Moesje. Mijn eerste rijles begon als een drama. Ik was bang om te sturen en om op de snelweg te rijden. Moesje werd daar niet blij van, omdat ik steeds dezelfde fouten ging maken. Wat een drama dagen waren het op de snelweg. Dankzij Moesje rij ik nu perfect!! Ik kan wel zeggen dat hij de beste rijinstructeur van Amsterdam misschien ook van Nederland is. Ben nu trots met me rijbewijs, bedankt Moesje!
Henk Jan (21 jaar) schreef op 20 februari 2005:
Ik vond Mustapha een goede instructeur die weet hoe hij eigenwijze leerlingen zoals mij moet aanpakken. De lessen zijn dan ook niet altijd leuk, maar door de strenge aanpak worden de belangrijke zaken er goed ingestampt. Hij stelt je de dingen niet mooier voor dan ze zijn, en daardoor was ik soms ontmoedigd. Maar toen ik eenmaal examen moest doen merkte ik dat Mustapha mij net een stukje boven het vereiste niveau had gebracht, en dus kon ik het in een keer halen. Nu kan ik zelfverzekerd, en veilig alleen rijden.
Elisa (19 jaar) schreef op 26 januari 2005:
Toen ik uiteindelijk rijlessen besloot te nemen, zag ik er op het begin een beetje tegen op door vervelende verhalen van vrienden over verschillende instructeurs. Niets heb ik hier over terug gezien bij Moesje. Heb het zelf ervaren als intensieve, leerzame, en altijd gezellige lessen. Bovendien is het ongelofelijk hoe veel geduld Moesje heeft. De lessen stonden in het teken van veilig en zelfstandig auto leren rijden, hij weet wat hij doet. AL met al kan ik iedereen aanraden bij Moesje lessen te nemen!
Chantal (25 jaar) schreef op 21 november 2004:
hallo rijschool moesje is echt een aanrader!! Heb bij diverse rijscholen gereden en dacht uiteindelijk na het een tijdje stop gezet te hebben dat ik wel even 1 2 3 bij rijschool moesje me rijbewijs zou halen. Me eerste rijles kwam ik er dus achter dat ik bij de anderen rijscholen niet echt de juiste dingen had geleerd en dankzij rijschool moesje heb ik nu me rijbewijs wel. Een echte aanrader dus!!
Antonio (37 jaar) schreef op 16 augustus 2004:
Met al wat rijervaring ben ik bij moesje komen aankloppen, dacht ook echt dat ik kon auto rijden. Maar al snel kwam ik er achter dat dit alleen gas geven en een beetje sturen was, de rest deed ik in mijn eigen rijstijl, dit was natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig kon Moestaffa mij op een rustige ,geduldige maar vooral ook duidelijke manier me in de juiste banen leiden op weg naar mijn rijbewijs. Deze heb ik dan ook gehaald in tien lessen.
Adam (18 jaar) schreef op 21 juni 2004:
Mustafa is een echt goede leraar! Hij brengt je op een hoger level dan het examen niveau. Gaat gepaard me duidelijke communicatie, hij weet waar hij het over heeft en kan het goed over brengen. Op zijn tijd erg streng maar daar hou ik wel van, hierdoor kom je sneller op je gewenste niveau.Moes! Nogmaals dank!
Arent Jan Linde (35 jaar) schreef op 21 mei 2004:
k’Heb de dag na het vervroegd ophalen van mijn rijbewijs een auto gekocht en die uit Friesland terug naar huis gereden. Toen vrienden me vroegen :’Dat was wel eng zeker?”, kwam ik tot de ontdekking dat ik daar niet over na had gedacht. Het was immers niet eng, sterker nog, ik had mijn rijbewijs dus kon ik me geen leukere bezigheid voorstellen.Nu ik zo’n paar weken aan het rond rijden ben merk ik dat ik Mustafa daarvoor moet bedanken. Ik ben kalm en rustig en denk niet gestrest ‘ojee’ fileparkeren’ of ‘invoegen op de snelweg’, als ik maar dit of als die ander zo.. kortom ik geniet van het rijden.Ik kan alleen maar concluderen dat Mustafa niet bezig is geweest mij te laten slagen, hij heeft mij leren autorijden!
Anne (24 jaar) schreef op 11 april 2004:
Het is overduidelijk dat Mustafa zijn vak verstaat: hij is vriendelijk en rustig, streng waar nodig en hij ziet álles (geen enkele kans om mijn matige kijkgedrag te verbloemen met geveinsde zelfverzekerdheid ;)). Hij geeft begeleiding op maat, gebaseerd op waar je zwakke punten vandaan komen. En bovendien is er met Mustafa altijd een goed gesprek te voeren, zodat rijles ook gewoon gezellig is. Ik ben hem uitermate dankbaar en dolblij met mijn rijbewijs!
Martijn Hoekman (25 jaar) schreef op 21 maart 2004:
In een keer geslaagd door de bijzonder goede lessen die ik heb gehad bij Mustafa. Een zeer betrokken leraar die alles probeert om je het examen door te krijgen en waar je afscheid van neemt als een verantwoord automobilist.
Mara (30 jaar) schreef op 21 februari 2004:
Ik ben altijd handig geweest in allerlei dingen, maar autorijden viel daar niet onder. Mustafa heeft me er met heel veel geduld doorheen geloodst. Zo heb ik toch mooi in één keer mijn rijbewijs gehaald!Mustafa altijd duidelijk en direct. Hij kijkt goed naar wat elke leerling individueel nodig heeft in begeleiding zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo veilig en zelfstandig leert rijden.