10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.145.38.157 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
107 berichten.
Bennie schreef op 27 maart 2017:
Bedankt Moes! Ik heb veel geleerd van je. Je was een strenge, maar goede leermeester. Fijn dat je de tijd genomen hebt om dingen te herhalen tot ik het helemaal onder de knie had.
Cassia schreef op 28 februari 2017:
Cassia Ik heb in een keer mij rijbewijs gehaald!!! Ik heb 3 proefles een andere rijschool gehad , maar bij Mustafa was meten goed. Hij is streng en duidelijk.
Eric schreef op 27 februari 2017:
Als je goede rijles wil, niet alleen de regeltjes wil weten die nodig zijn voor een rijbewijs, maar het ook echt kunnen, kies dan voor Moes! Hoe eigenwijs of koppig ik ook was, Moes bleef volhouden tot ik echt goed deed. Bedankt voor de goede pragmatische lessen en je flexibiliteit, en de gezellige tijd!
Marijke schreef op 3 november 2016:
In 1x mijn rijbewijs gehaald! En echt te danken aan het geduld en de gedrevenheid van Moes. Hij is een kei in het uitleggen en zorgt ervoor dat wanneer je examen gaat doen je er ook echt klaar voor bent! Streng doch rechtvaardig, Moes is een topper! Thanx!
Moena schreef op 25 oktober 2016:
Bedankt moes! Voor alle goede, leuke leermomenten. Voor alles wat je me hebt geleerd. Na aanraden van mijn vriend, die 11 jaar geleden ook bij moesje heeft gereden, ben ik ook in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Moes is de beste leermeester die je je maar kunt wensen, hij zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt in de auto en leert je meer dan alleen rijden. Je bent een topper Moes!
Jesse schreef op 13 oktober 2016:
Na de proefles was het me al snel duidelijk dat Moes een goede instructeur zou zijn om mijn rijbewijs te halen. Hij is aardig en staat open voor een praatje onderweg, maar kan ook stevig corrigeren wanneer dat nodig is, zodat je precies weet hoe ver je in het proces bent om je rijbewijs daadwerkelijk te halen: je hebt naar mijn mening meer aan een rij-instructeur met ruggengraat, dan zonder. Ik ben in één keer geslaagd na lessen van Moes, en zou hem aanbevelen als rij-instructeur.
Lars Bakker schreef op 6 juli 2016:
Bedankt voor alles Moes! Je bent een topper! met meedogenloos drillen en me niet weg laten komen met foutje heb je er voor gezorgd dat ik me rijbewijs heb gehaald! je bent streng maar altijd rechtvaardig. Ik kan iedereen dan ook aanraden te gaan lessen bij Moesje! Nogmaals veel dank, Lars (de rattenvanger).
Edsilia schreef op 5 juli 2016:
Vier maanden geleden ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen bij Rijschool Moesje. Mustafa is wellicht streng, maar ontzettend geduldig en eerlijk. Hij legt goed uit en zorgt er voor dat je met volle vertrouwen het examen aflegt. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Moes!
khadija.c schreef op 27 juni 2016:
Hiep hiep hoera vandaag 27juni2016 geslaagd in een keer. Dankzij jou harde aanpak moes heb ik echt veel van je geleerd. Je bent streng en eerlijk en dat werkt. Je bent ook heel lief en geduldig. Ik raad iedereen aan om zeker bij jou te lessen. Nogmaals bedankt moes groetjes khadija.c
Julia schreef op 22 juni 2016:
I will definitely advise to go to Moesje to follow your driving lessons! Mustafa is very experienced, honest, knows exactly what approach he should take to every student; he is realistic and honest about when you are ready for your driving exam, and he believes in his students:) it’s very gezellig to talk to him, but his priority of course is to learn you to drive. Moesje has excellent success rate, and today I passed my exam as well, from the first time – thank you, Mustafa!! I definitely recommend Moesje! Good luck!
Toon schreef op 17 juni 2016:
Ik had totaal geen ervaring met rijden maar na het vieren van mijn 30ste levensjaar moest ik er aan geloven. Gelukkig kwam ik, door het horen van de goede ervaringen van anderen, bij rijschool Moesje terecht. Hij sloot direct aan bij wat ik nodig had; recht door zee, niet erom heen draaien en gewoon zeggen waar het op staat. Kortom, je weet gelijk wat je aan hem hebt. Daarnaast een flinke dosis engelengeduld want klaarblijkelijk had ik ook eeuwige herhaling nodig zodat het enigszins zou beklijven. Duidelijk is te merken dat hij is toegewijd om zijn leerlingen tot een goede weggebruiker op te leiden. Dankzij rijschool Moesje heb ik het examen in één keer gehaald!
Job schreef op 2 februari 2016:
Via via bij Moesje terecht gekomen nadat het een paar keer met een andere rijschool niet was gelukt. Bij Mustafa in één keer wel. Hij is een streng en laat het je weten als het niet goed gaat. De examinator gaf zelfs aan dat Mustafa hoge eisen stelt. Er komen veel verschillende leerlingen voorbij, van studenten, huismoeders tot wat oudere mensen. Mustafa kan goed inspelen op de verschillende personen.
Volkan schreef op 15 januari 2016:
Rijschool Moesje is heel kort gezegd een uitstekende rijschool. Manier op hoe je les krijgt werkt. Streng maar ook heel erg leerzaam en effectief. Heb dankzij rijschool Moesje mijn praktijk examen ook ik één keer gehaald. 10/10
Justin schreef op 29 oktober 2015:
Het heeft lang geduurd en een hoop kopzorgen gekost, maar met resultaat! Het rijbewijs is binnen! Moes heeft van een brokkenpiloot een uitmuntende bestuurder gemaakt. Hij heeft al mijn oude gewoontes achter het stuur eruit weten te krijgen en mij tot in de details het autorijden bijgespijkerd. Het was vallen en opstaan tijdens de opleiding, maar tijdens het examen was het alleen nog maar opstaan want ik ben in 1 keer geslaagd! Hierbij wil hem dan ook bedanken. Als je echt een complete bestuurder wil worden raad ik dan ook aan om les te volgen bij Autorijschool Moesje. Je zal er geen spijt van krijgen!
Ali schreef op 28 mei 2015:
Dankzij Rijschool Moesje ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Het was in het begin wel even wennen voor mij want ik had zelf al een beetje ervaring met een auto. Dankzij moesje heeft hij mij stap voor stap op een logische manier het autorijden en vooral het veilig houden bijgebracht. Bij deze wil ik hem dan ook bedanken voor zijn wijze lessen ik zou een ieder die zou willen beginnen met rijlessen dan ook Rijschool Moesje willen aanraden. Toppie.
Kevin schreef op 21 april 2015:
Pff waar moet ik beginnen, als allereerst bedankt Mustafa! Ben vandaag geslaagd! Helaas kon je er zelf niet bij zijn, vanwege je vakantie. Ik raad iedereen Rijschool Moesje aan, hij kan erg streng zijn, maar op de juiste manier en momenten, voor de rest is het een topgozer. Ontzettend veel van Moesje geleerd ! \’ talk to me \’ haha ? Nogmaals bedankt !!
Ayse schreef op 21 september 2014:
In 1x keer geslaagd dankzij moesje. Alles werd duidelijk stap voor stap uitgelegd. Moesje raadde mij aan om tussentijdstoets te doen, want je weet wat je te wachten staat en kan vrijstelling krijgen van bijzondere verrichtingen, betekent minder stress tijdens je examen. Ik heb altijd fijne ontspannen lessen gehad. Bedankt voor je geduld en voor de fijne tijd. Echt een aanrader voor iedereen.
Nazan schreef op 21 september 2007:
Dankzij Rijschool Moesje heb ik gister mijn rijbewijs gehaald. Na 3 keer gezakt te zijn bij een andere rijschool, ben ik weer begonnen met rijlessen bij Rijschool Moesje. Door zijn grondige lesmethode ben ik daarna in 1x geslaagd. Mustafa geeft duidelijk en goed les. Hij legt vooral de nadruk op zo goed en veilig mogelijk autorijden. Rijschool Moesje bedankt!
Kawtar schreef op 21 augustus 2007:
Hallo, ik heb vandaag eindelijk mijn rijbewijs behaald, na de achtste keer, daar voor heb ik bij iemand anders geleerd, maar heb nooit wat geleerd, maar dank zij moesje heb ik heel veel geleerd en eindelijk geslaagd ben er blij moesje. BEDANKT.MOES??????
Anna schreef op 21 juli 2007:
Ik heb afgelopen half jaar bij Moesje rijles gehad. Moesje geeft je een gedegen rijopleiding, zoals de examinator mij gerust stelde (voordat ik mijn examen in ging). Het examen dan ook in 1 keer gehaald! Omdat ik een half jaar voor het lessen was aangereden (op de fiets, door een auto), was angst tijdens het rijden een belangrijke factor, waar ik het meest aan moest werken wilde ik m’n rijbewijs gaan halen. Hier is goed tijd voor genomen. Moesje kan soms best streng zijn, maar ik durf te wedden dat ik hierdoor steviger in m’n schoenen sta nu ik zelf ga rijden. Ik zou Moesje dan ook zeker aanraden.