10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.214.184.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
115 berichten.
Enno uit Amsterdam schreef op 31 mei 2018:
In 1x geslaagd! in 3 maanden tijd!!! Goede rij-instructeurs, goede prijs en ze komen hun afspraken na. Rijschool Moesje is top!!! Een echte aanrader...! Respect
Caspar Bomers uit Amsterdam schreef op 27 februari 2018:
Ik heb net mijn eerste praktijk rijexamen gedaan en ik ben in een keer geslaagd! Ik had dit nooit gekunt zonder de goede lessen van Mustafa. Hij weet heel goed wat er van je verwacht word bij het autorijden en hij kan dit ook heel duidelijk en direct aan je vertellen, no nonsence. In de auto was het altijd ook wel een aangename sfeer, er werd genoeg gelachen. Moesje is een echte aanrader:)
Jules uit Amsterdam schreef op 21 december 2017:
In een paar maanden mijn rijbewijs kunnen halen dankzij moes! Heel fijne manier van lesgeven, erg vriendelijk maar ook streng wanneer het nodig is. Aanrader!
Joep uit Amsterdam schreef op 14 december 2017:
Het duurde even om mijn examen te halen maar met Moes lukte het gelukkig toch. Ik betwijfel of ik het bij een andere rijschool gekund had.
Jair uit Amsterdam schreef op 20 oktober 2017:
Mustafa is een strenge maar eerlijke instructeur. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd en kan ik met zelfvertrouwen deelnemen aan het verkeer. Mustafa is flexibel met zijn agenda en gebruikt zijn vrije tijd om les te geven als het echt nodig is. Kortom, een goede instructeur als je echt wil leren rijden.
Yan uit Amsterdam schreef op 15 oktober 2017:
Recently I have passed my driving exam at the first time. I'm very glad that I have chosen Mustafa as my coach. He speaks very good English and he is very patient with me. Every class he summerized the mistakes I had made or the points I could improve and carefully explained what should be the correct or safter way. It was a great experience learning with him!
Emo uit Amsterdam schreef op 26 juli 2017:
Hoewel ik al in het bezit was van een buitenlands rijbewijs, heeft Mustafa mij in zeer korte tijd écht leren autorijden. In één keer geslaagd en de weg ernaartoe was niet alleen effectief, maar ook gezellig. Ik raad iedereen dan ook de competente en sympathieke instructeur die Mustafa is, aan!
Veerle uit Amsterdam schreef op 20 juli 2017:
Ik heb veel lessen gevolgd bij rijschool Moesje, die het allemaal waard waren. Daarbij was het ook altijd gezellig in de auto. Dankzij Moes ben ik in 1x geslaagd en ga ik met een goed gevoel de weg op!
Bennie schreef op 27 maart 2017:
Bedankt Moes! Ik heb veel geleerd van je. Je was een strenge, maar goede leermeester. Fijn dat je de tijd genomen hebt om dingen te herhalen tot ik het helemaal onder de knie had.
Cassia schreef op 28 februari 2017:
Cassia Ik heb in een keer mij rijbewijs gehaald!!! Ik heb 3 proefles een andere rijschool gehad , maar bij Mustafa was meten goed. Hij is streng en duidelijk.
Eric schreef op 27 februari 2017:
Als je goede rijles wil, niet alleen de regeltjes wil weten die nodig zijn voor een rijbewijs, maar het ook echt kunnen, kies dan voor Moes! Hoe eigenwijs of koppig ik ook was, Moes bleef volhouden tot ik echt goed deed. Bedankt voor de goede pragmatische lessen en je flexibiliteit, en de gezellige tijd!
Marijke schreef op 3 november 2016:
In 1x mijn rijbewijs gehaald! En echt te danken aan het geduld en de gedrevenheid van Moes. Hij is een kei in het uitleggen en zorgt ervoor dat wanneer je examen gaat doen je er ook echt klaar voor bent! Streng doch rechtvaardig, Moes is een topper! Thanx!
Moena schreef op 25 oktober 2016:
Bedankt moes! Voor alle goede, leuke leermomenten. Voor alles wat je me hebt geleerd. Na aanraden van mijn vriend, die 11 jaar geleden ook bij moesje heeft gereden, ben ik ook in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Moes is de beste leermeester die je je maar kunt wensen, hij zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt in de auto en leert je meer dan alleen rijden. Je bent een topper Moes!
Jesse schreef op 13 oktober 2016:
Na de proefles was het me al snel duidelijk dat Moes een goede instructeur zou zijn om mijn rijbewijs te halen. Hij is aardig en staat open voor een praatje onderweg, maar kan ook stevig corrigeren wanneer dat nodig is, zodat je precies weet hoe ver je in het proces bent om je rijbewijs daadwerkelijk te halen: je hebt naar mijn mening meer aan een rij-instructeur met ruggengraat, dan zonder. Ik ben in één keer geslaagd na lessen van Moes, en zou hem aanbevelen als rij-instructeur.
Lars Bakker schreef op 6 juli 2016:
Bedankt voor alles Moes! Je bent een topper! met meedogenloos drillen en me niet weg laten komen met foutje heb je er voor gezorgd dat ik me rijbewijs heb gehaald! je bent streng maar altijd rechtvaardig. Ik kan iedereen dan ook aanraden te gaan lessen bij Moesje! Nogmaals veel dank, Lars (de rattenvanger).
Edsilia schreef op 5 juli 2016:
Vier maanden geleden ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen bij Rijschool Moesje. Mustafa is wellicht streng, maar ontzettend geduldig en eerlijk. Hij legt goed uit en zorgt er voor dat je met volle vertrouwen het examen aflegt. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Moes!
khadija.c schreef op 27 juni 2016:
Hiep hiep hoera vandaag 27juni2016 geslaagd in een keer. Dankzij jou harde aanpak moes heb ik echt veel van je geleerd. Je bent streng en eerlijk en dat werkt. Je bent ook heel lief en geduldig. Ik raad iedereen aan om zeker bij jou te lessen. Nogmaals bedankt moes groetjes khadija.c
Julia schreef op 22 juni 2016:
I will definitely advise to go to Moesje to follow your driving lessons! Mustafa is very experienced, honest, knows exactly what approach he should take to every student; he is realistic and honest about when you are ready for your driving exam, and he believes in his students:) it’s very gezellig to talk to him, but his priority of course is to learn you to drive. Moesje has excellent success rate, and today I passed my exam as well, from the first time – thank you, Mustafa!! I definitely recommend Moesje! Good luck!
Toon schreef op 17 juni 2016:
Ik had totaal geen ervaring met rijden maar na het vieren van mijn 30ste levensjaar moest ik er aan geloven. Gelukkig kwam ik, door het horen van de goede ervaringen van anderen, bij rijschool Moesje terecht. Hij sloot direct aan bij wat ik nodig had; recht door zee, niet erom heen draaien en gewoon zeggen waar het op staat. Kortom, je weet gelijk wat je aan hem hebt. Daarnaast een flinke dosis engelengeduld want klaarblijkelijk had ik ook eeuwige herhaling nodig zodat het enigszins zou beklijven. Duidelijk is te merken dat hij is toegewijd om zijn leerlingen tot een goede weggebruiker op te leiden. Dankzij rijschool Moesje heb ik het examen in één keer gehaald!
Job schreef op 2 februari 2016:
Via via bij Moesje terecht gekomen nadat het een paar keer met een andere rijschool niet was gelukt. Bij Mustafa in één keer wel. Hij is een streng en laat het je weten als het niet goed gaat. De examinator gaf zelfs aan dat Mustafa hoge eisen stelt. Er komen veel verschillende leerlingen voorbij, van studenten, huismoeders tot wat oudere mensen. Mustafa kan goed inspelen op de verschillende personen.