10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.145.38.157 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
107 berichten.
Maartje uit Amsterdam schreef op 2 april 2019:
Dankzij Moes ben ik in één keer geslaagd! Moes is een superfijne en gezellige rijinstructeur, streng doch rechtvaardig en heeft veel ervaring. Door rijschool Moesje zit ik rustig en zelfverzekerd achter het stuur 🙂
Eduard uit Amsterdam schreef op 29 maart 2019:
De instructeur van rijschool Moesje is vakkundig en begrijpt het autorijden beter dan mijn voormalige rijschool. Ik kan ook met trots zeggen dat het bij Moes meteen raak was. Zijn lesstijl is er op gebrand om ervoor te zorgen dat je als leerling situaties echt doorgrond om elke vorm van twijfel weg te nemen. Naar mijn mening een aanrader.
Amy uit Amsterdam schreef op 28 februari 2019:
Als je nog twijfelt: gewoon een proefles nemen! Je zult merken dat Moes je écht leert rijden, en dat 'ie daarnaast ook nog gevoel voor humor heeft. In 1x geslaagd bij hem!
Dennis uit Amsterdam schreef op 29 januari 2019:
Bedankt voor de goede rijlessen, Moesje! Je bent deskundig en je hebt gevoel voor humor. Rijschool Moesje is zeker aan te raden!
Anne uit Amsterdam schreef op 3 december 2018:
GESLAAAAGD!!! Dankzij Moes en zijn strenge doch rechtvaardige manier van lesgeven. En niet alleen het lesgeven was fijn maar ook het kletsen tussen de anticiperende en alerte momentjes door! Ik kan iedereen aanraden om te gaan lessen bij Moes!!!
Kika uit Diemen schreef op 8 november 2018:
Definitely without a single doubt! I would recommend Moes to be your instructor! He's a truly good instructor who is strict, knows well when and what to correct you, shapes every inch of you to be a safe responsible driver. He is all the time alert on you and surrounding, never is he busy with himself/checking phone/any other unimportant thing. Well, looking at his passing rate, not a surprise that I also passed the first time just like his any other ex students - my family was actually surprised that I passed the first time 😉 THANKS TO MOES! Not gonna make it without you. Best quote from him that I will remember forever: Time is Safety, not money. Now, off I go choosing a good car for myself. Doeiii
Kief uit Amsterdam schreef op 17 oktober 2018:
Jaaaa MOES! Dit was niet gelukt zonder jouw geduld, vertrouwen en de strenge doch rechtvaardige blik op zijn tijd! Heel erg bedankt, dankzij jou zit ik zelfverzekerd achter het stuur en ben ik, ondanks dat ik in het begin moeite had met überhaupt het sturen, een hele happy autorijder die eindelijk zelf de weg op mag! En dat natuurlijk nu heel bewust doet 😉
Jennifer schreef op 15 oktober 2018:
Ook ik kan trots zeggen, dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald! Moesje heeft wel (erg) veel geduld moeten hebben met mij, maar hij zorgde er wel voor dat ik mijn praktijkexamen erg goed, ‘bewust’ en vlekkeloos heb kunnen afronden.
Laura Reiman uit Amsterdam schreef op 27 september 2018:
Na twee keer te zijn gezakt voor mijn praktijkexamen bij een andere rijschool ben ik les gaan nemen bij rijshool Moesje en...geslaagd!!! Moes is een hele professionele en ervaren instructeur die precies weet hoe hij je moet benaderen zodat je je op je gemak voelt. En hij leert je écht rijden zodat je ook na je examen met een zeker gevoel achter het stuur zit. Echt een aanrader!!!
Gaurie uit Amstelveen schreef op 9 juli 2018:
Of ik Rijschool Moesje zou aanbevelen? JAZEKER!!! Professionele rij opleiding met ervaren instructeur Moes aan je zijde kan ik je zeker garanderen dat je veilig en zelf verzekerd de weg op kan wanneer je slaagt voor je rijbewijs!Ik heb hem in 1 keer gehaald!!! Bedankt voor Alles!!!Rijschool Moesje je bent de 5 sterren zeker waard!!🌟🌟🌟🌟🌟
Goktug uit Amsterdam schreef op 15 juni 2018:
Na een periode van vier maanden les gevolgd te hebben, ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Rijschool Moesje is voor iedereen aan te raden die gedisciplineerd wilt leren autorijden. Heel erg bedankt voor alles!
Guus Bakker uit Amsterdam schreef op 12 juni 2018:
Ik heb zeker moeite gehad met het rijden onder de knie te krijgen, maar dankzij de leuke en goede lessen van Moes is het me toch gelukt in een keer te slagen. Met Moes kun je lachen in de auto, maar op de momenten dat het belangrijk is kan hij ook streng zijn. Kortom, super rijschool! Een echte aanrader!
Enno uit Amsterdam schreef op 31 mei 2018:
In 1x geslaagd! in 3 maanden tijd!!!Goede rij-instructeurs, goede prijs en ze komen hun afspraken na.Rijschool Moesje is top!!!Een echte aanrader...!Respect
Caspar Bomers uit Amsterdam schreef op 27 februari 2018:
Ik heb net mijn eerste praktijk rijexamen gedaan en ik ben in een keer geslaagd! Ik had dit nooit gekunt zonder de goede lessen van Mustafa. Hij weet heel goed wat er van je verwacht word bij het autorijden en hij kan dit ook heel duidelijk en direct aan je vertellen, no nonsence. In de auto was het altijd ook wel een aangename sfeer, er werd genoeg gelachen.Moesje is een echte aanrader:)
Jules uit Amsterdam schreef op 21 december 2017:
In een paar maanden mijn rijbewijs kunnen halen dankzij moes! Heel fijne manier van lesgeven, erg vriendelijk maar ook streng wanneer het nodig is. Aanrader!
Joep uit Amsterdam schreef op 14 december 2017:
Het duurde even om mijn examen te halen maar met Moes lukte het gelukkig toch. Ik betwijfel of ik het bij een andere rijschool gekund had.
Jair uit Amsterdam schreef op 20 oktober 2017:
Mustafa is een strenge maar eerlijke instructeur. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd en kan ik met zelfvertrouwen deelnemen aan het verkeer. Mustafa is flexibel met zijn agenda en gebruikt zijn vrije tijd om les te geven als het echt nodig is. Kortom, een goede instructeur als je echt wil leren rijden.
Yan uit Amsterdam schreef op 15 oktober 2017:
Recently I have passed my driving exam at the first time. I'm very glad that I have chosen Mustafa as my coach. He speaks very good English and he is very patient with me. Every class he summerized the mistakes I had made or the points I could improve and carefully explained what should be the correct or safter way. It was a great experience learning with him!
Emo uit Amsterdam schreef op 26 juli 2017:
Hoewel ik al in het bezit was van een buitenlands rijbewijs, heeft Mustafa mij in zeer korte tijd écht leren autorijden. In één keer geslaagd en de weg ernaartoe was niet alleen effectief, maar ook gezellig. Ik raad iedereen dan ook de competente en sympathieke instructeur die Mustafa is, aan!
Veerle uit Amsterdam schreef op 20 juli 2017:
Ik heb veel lessen gevolgd bij rijschool Moesje, die het allemaal waard waren. Daarbij was het ook altijd gezellig in de auto. Dankzij Moes ben ik in 1x geslaagd en ga ik met een goed gevoel de weg op!