10 lessen van € 410,-

nu voor € 349,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.101.50 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
119 berichten.
Eamonn uit Amsterdam schreef op 30 juni 2020:
Top rijschool met een top rij-instructeur! Moes is vriendelijk, geduldig en streng, maar rechtvaardig. Dankzij Moes ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Echt een aanrader!
Issa uit Amsterdam schreef op 17 april 2020:
100% aan te bevelen! Moes heeft ontzettend goede en geduldigde manier van les geven, je weet gelijk wanneer je iets fout doet en hoe je het op kunt lossen.
Marein uit amsterdam schreef op 28 januari 2020:
Fijne rijschool! Moes is vriendelijk, recht door zee, zorgt ervoor dat je je snel zeker voelt achter het stuur.
Koen uit Amsterdam schreef op 7 januari 2020:
Moes is een vakkundige en geduldige instructeur die de tijd neemt om je alles goed te leren en duidelijk is als het anders moet. Daarnaast was het ook gewoon lachen tijdens de lessen en heb ik door hem mijn examen gehaald. Aanrader dus!
Pieter uit Amsterdam schreef op 30 oktober 2019:
Het is Moes gelukt mij met zelfvertrouwen mijn examen in te sturen en me mijn rijbewijs te laten halen. Hij is direct en eerlijk in zijn kritiek en probeert ook achter de oorzaak van je fouten te komen. Hij heeft mij enorm veel verkeersinzicht aangeleerd!
Emre uit Amsterdam schreef op 9 oktober 2019:
Moes is echt een aanrader. Ik heb mijn praktijk in 1 keer gehaald, dankzij Moes. Een hele ervaren rij-instructeur, en binnen no-time ben je al klaar voor je praktijkexamen.. Een echte aanrader dus! Thanks Moes.
Yassmina uit Amsterdam schreef op 28 augustus 2019:
Rijbewijs op zak!! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, enorm bedankt voor alle leerzame maar ook zéér gezellige rijlessen. Bij Moesje voel je je op je gemak tijdens het rijden. Je hebt altijd baat aan je les dankzij o.a. de feedback, zowel tips als tops. Een stimulerende, ervaren, motiverende, geduldige en vastberaden rij- instructeur. Rijden bij Moesje is het helemaal waard, doendoendoen!!
Marit Bohnenn uit Amsterdam schreef op 10 juli 2019:
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer! Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos. Ik heb met heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Emma uit Amsterdam schreef op 10 juli 2019:
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Tim uit Amsterdam schreef op 10 juli 2019:
Heej Moesje! Bedankt voor alles wat je mij geleerd hebt. Het was een plezier om met je in de auto te zitten!! Je bent een goede en geduldige leraar! En gewoon in 1x geslaagd!
Kenan derebasi uit Amsterdam schreef op 9 juli 2019:
Dankzij rijschool Moesje ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!!! De rij-instructeur is professioneel, En heeft mij veel geleerd over het beheersen van een auto. Kortom, neem een proefles en ervaar het zelf!
Kaveh uit Amsterdam schreef op 4 juli 2019:
In 1x geslaagd! Moes leert je de belangrijke vaardigheden die je nodig hebt om het autorijden te beheersen. Aanrader
Maartje uit Amsterdam schreef op 2 april 2019:
Dankzij Moes ben ik in één keer geslaagd! Moes is een superfijne en gezellige rijinstructeur, streng doch rechtvaardig en heeft veel ervaring. Door rijschool Moesje zit ik rustig en zelfverzekerd achter het stuur 🙂
Eduard uit Amsterdam schreef op 29 maart 2019:
De instructeur van rijschool Moesje is vakkundig en begrijpt het autorijden beter dan mijn voormalige rijschool. Ik kan ook met trots zeggen dat het bij Moes meteen raak was. Zijn lesstijl is er op gebrand om ervoor te zorgen dat je als leerling situaties echt doorgrond om elke vorm van twijfel weg te nemen. Naar mijn mening een aanrader.
Amy uit Amsterdam schreef op 28 februari 2019:
Als je nog twijfelt: gewoon een proefles nemen! Je zult merken dat Moes je écht leert rijden, en dat 'ie daarnaast ook nog gevoel voor humor heeft. In 1x geslaagd bij hem!
Dennis uit Amsterdam schreef op 29 januari 2019:
Bedankt voor de goede rijlessen, Moesje! Je bent deskundig en je hebt gevoel voor humor. Rijschool Moesje is zeker aan te raden!
Anne uit Amsterdam schreef op 3 december 2018:
GESLAAAAGD!!! Dankzij Moes en zijn strenge doch rechtvaardige manier van lesgeven. En niet alleen het lesgeven was fijn maar ook het kletsen tussen de anticiperende en alerte momentjes door! Ik kan iedereen aanraden om te gaan lessen bij Moes!!!
Kika uit Diemen schreef op 8 november 2018:
Definitely without a single doubt! I would recommend Moes to be your instructor! He's a truly good instructor who is strict, knows well when and what to correct you, shapes every inch of you to be a safe responsible driver. He is all the time alert on you and surrounding, never is he busy with himself/checking phone/any other unimportant thing. Well, looking at his passing rate, not a surprise that I also passed the first time just like his any other ex students - my family was actually surprised that I passed the first time 😉 THANKS TO MOES! Not gonna make it without you. Best quote from him that I will remember forever: Time is Safety, not money. Now, off I go choosing a good car for myself. Doeiii
Kief uit Amsterdam schreef op 17 oktober 2018:
Jaaaa MOES! Dit was niet gelukt zonder jouw geduld, vertrouwen en de strenge doch rechtvaardige blik op zijn tijd! Heel erg bedankt, dankzij jou zit ik zelfverzekerd achter het stuur en ben ik, ondanks dat ik in het begin moeite had met überhaupt het sturen, een hele happy autorijder die eindelijk zelf de weg op mag! En dat natuurlijk nu heel bewust doet 😉
Jennifer schreef op 15 oktober 2018:
Ook ik kan trots zeggen, dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald! Moesje heeft wel (erg) veel geduld moeten hebben met mij, maar hij zorgde er wel voor dat ik mijn praktijkexamen erg goed, ‘bewust’ en vlekkeloos heb kunnen afronden.