10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.222.64.76 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
141 berichten.
Thomas uit Amsterdam schreef op 17 november 2023
The best in West. Rijschool Moesje is een top rijschool met een top instructeur. Mustafa is een ervaren instructeur die je perfect voorbereid voor je examen. Hij is streng strikt en duidelijk hiermee geeft hij jou de volle aandacht die jij nodig hebt. Niet denken dat hij iets niet ziet, want slapen doet hij s’nachts. Verder beschikt hij een over een grote dosis humor en persoonlijkheid. Je zal altijd een gezellige en leuke les met hem hebben. Na 9 maanden heeft hij ervoor gezorgd dat ik geslaagd ben. En nog wel in 1x. Dus voor iedereen die rijles wilt nemen. Neem je les bij Rijschool Moesje. Bedankt voor de lessen Moes.
Tess uit Amsterdam schreef op 1 november 2023
In 1x geslaagd! Altijd gezellige en vooral leerzame lessen gehad.
Anna uit Amsterdam schreef op 18 september 2023
In mei heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij Moes. Voor mij was hij de perfecte rijleraar, omdat hij alles doorheeft, geduldig is en op een goede manier streng kan zijn. Eerder had ik ergens anders rijles gehad en toen ik mijn rijexamen niet had gehaald stapte ik over naar Rijschool Moesje. Toen merkte ik pas hoe veel minder goed mijn eerdere rijlessen (bij een heel bekende landelijke rijschool) eigenlijk waren geweest. Aanrader dus!
Sem uit Amsterdam schreef op 18 september 2023
Vandaag ben ik geslaagd dankzij rijschool Moesje! Ik kan rijschool Moesje zeker aanraden, succes!
Débora Morais da Silva schreef op 12 september 2023
Very knowledgeable instructor with years of experience. Very attentive, detailed, and patient with explanations on driving safely and passing the exam.
Huib uit Amstelveen schreef op 12 september 2023
Fantastische rij instructeur, goed gevoel voor humor en weet van aanpakken. In een x geslaagd dankzij moesje! Echt een aanrader!
Zack uit Amsterdam schreef op 30 juni 2023
Yes in 1 keer geslaagd. Moes is een geweldige instructeur, hij geeft goed en duidelijk aanweizingen en zorgt en voor dat het ook meteen uitvoert en goed onthoud. het is ook heel fijn om met Moes te rijden, doordat hij altijd grapjes maakt en je op je gemak houd, zodat je niet in je fout blijft zitten of blijft stressen. Overal een geweldige rijschool en ik zou iedereen aanraden om hier je lessen te volgen.
Marielotte uit Amsterdam schreef op 16 april 2023
Na twee keer gezakt te zijn voor mijn praktijkexamen bij een andere rijschool ben ik les gaan nemen bij Moes en ben ik geslaagd! Moes is een hele fijne instructeur. Hij is ervaren en kan duidelijk uitleggen waar je op moet letten. Zo heeft hij mij op dingen kunnen wijzen die ik eerder niet leerde en zat ik tijdens mijn examen met een zelf verzekerd gevoel achter het stuur. Ik zou Rijschool Moesje van harte aanraden !
Pieter uit Amsterdam schreef op 11 april 2023
Met dank aan Moesje in 1x geslaagd voor het examen. De lessen waren altijd duidelijk en Moes wist precies waarin verbetering nodig was. Zo was ik optimaal voorbereid voor het examen. Een fijne gesprekspartner en een hele goede instructeur!
Floris uit Amsterdam schreef op 15 november 2022
Zojuist in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik wil Moes bedanken voor de moeite die hij in mij heeft gestoken. Het ging niet altijd vanzelf maar door duidelijke en goede instructies is het gelukt. Verder was er altijd een goede sfeer in de auto en heb ik genoten van Moes z’n verhalen. Aanrader!
iara uit Amsterdam schreef op 11 oktober 2022
Net in één keer geslaagd door de professionele lessen van rijschool Moesje! De lessen waren zeer leervol en duidelijk. Wanneer er zich moeilijkere situaties voordeden werden die altijd goed nabesproken waardoor je blijft reflecteren op je eigen rijgedrag. Heel fijn!
Remi uit Amsterdam schreef op 22 juli 2022
Rijschool Moesje is een een goede, maar ook zeker een fijne rijschool. Moes zelf is een top instructeur: Duidelijk en geduldig. Hij weet precies wat je aan het doen bent en waarom je dat doet, zelfs als je dat zelf niet weet. Hij kan goed anticiperen wat je nodig hebt en is waar nodig streng, maar altijd eerlijk. Je kan goed met hem praten over moeilijkheden of onzekerheden van het rijden en hij past zijn lessen goed aan op wat je nodig hebt. Zelfs als ik een mindere les had stapte ik altijd met een goed gevoel de auto uit.
Ward uit Amsterdam schreef op 9 juni 2022
Door professionele rijlessen van rijschool moesje heb ik vandaag in een keer mijn rijbewijs gehaald. Tijdens het rijden wordt je goed bij de les gehouden en daarna worden de situaties helder geëvalueerd. Ik raad deze rijschool 100% aan!
Ferran uit Amsterdam schreef op 29 maart 2022
Als je dit leest en je rijbewijs wilt hebben: gefeliciteerd. Je hebt een uitstekende rijschool gevonden. Moes heeft me geweldig begeleid van 0 naar een rijbewijs. Rijlessen worden zorgvuldig en zonder poespas opgebouwd. Moes weet uitstekend in te schatten wat je sterke en mindere kanten zijn bij het rijden (stuk beter dan ik zelf kon). Hierdoor kun je snel, effectief en met plezier leren. Heb het examen de 1e keer gehaald maar ga de lessen missen. Absolute aanrader!
Frederike uit Amsterdam schreef op 28 februari 2022
Dankzij de lessen van Moes in 1x geslaagd voor mijn examen! Erg fijne lessen met goede, duidelijke uitleg en begeleiding tijdens het rijden.
Cees schreef op 17 december 2021
Moes, dankjewel voor je duidelijke rijlessen waarmee ik in een keer ben geslaagd.
Kevin uit Amsterdam schreef op 24 mei 2021
Moes neemt z'n vak serieus en wil het beste uit zijn studenten halen. Hij zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan je rijexamen begint. Door hem ben ik in een keer geslaagd! Bedankt daarvoor.
Yael schreef op 24 mei 2021
Door de fijne lessen van Moesje ben ik in 1x geslaagd. Als geen ander wist Moes mij als persoon te leren kennen en hierop zijn lesmethode aan te passen, wat voor mij als perfectionist heel fijn werkte. Hoewel de opbouw qua alle handelingen bij het autorijden misschien ietwat langzaam is, zorgt dit er wel voor dat de basis echt stevig komt te staan en dat je een stuk rustiger voelt op de weg. Als er dingen fout gingen, reflecteerde Moes hier vaak met veel geduld én een uitgebreide uitleg op zodat ik ook écht snapte waar ik de volgende keer op moest letten. Op allemaal verschillende manieren probeert hij je als bestuurder zekerder te maken. Moes, dank je wel!
eise schreef op 18 november 2020
Eerst heel lang zonder succes les gehad bij andere rijschool toen gelukkig les genomen bij moesje en geslaagd
Elke uit Amsterdam schreef op 5 november 2020
Moes is een heel goede rijinstructeur. Hij is zeer doortastend, helder in zijn uitleg en instructies, en zegt altijd waar het op staat. Met Moes weet je waar je aan toe bent! Tegelijkertijd past hij zijn manier van lesgeven aan aan de student. Voor mij was dit cruciaal, aangezien ik kampte met onzekerheid en gespannenheid tijdens het rijden. Daar heb ik fijn met Moes over kunnen praten, wat mij ontzettend heeft geholpen. Kortom: Rijschool Moesje is een aanrader voor iedereen! Dank je wel Moes 🙂