10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.214.184.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
115 berichten.
Volkan schreef op 15 januari 2016:
Rijschool Moesje is heel kort gezegd een uitstekende rijschool. Manier op hoe je les krijgt werkt. Streng maar ook heel erg leerzaam en effectief. Heb dankzij rijschool Moesje mijn praktijk examen ook ik één keer gehaald. 10/10
Justin schreef op 29 oktober 2015:
Het heeft lang geduurd en een hoop kopzorgen gekost, maar met resultaat! Het rijbewijs is binnen! Moes heeft van een brokkenpiloot een uitmuntende bestuurder gemaakt. Hij heeft al mijn oude gewoontes achter het stuur eruit weten te krijgen en mij tot in de details het autorijden bijgespijkerd. Het was vallen en opstaan tijdens de opleiding, maar tijdens het examen was het alleen nog maar opstaan want ik ben in 1 keer geslaagd! Hierbij wil hem dan ook bedanken. Als je echt een complete bestuurder wil worden raad ik dan ook aan om les te volgen bij Autorijschool Moesje. Je zal er geen spijt van krijgen!
Ali schreef op 28 mei 2015:
Dankzij Rijschool Moesje ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Het was in het begin wel even wennen voor mij want ik had zelf al een beetje ervaring met een auto. Dankzij moesje heeft hij mij stap voor stap op een logische manier het autorijden en vooral het veilig houden bijgebracht. Bij deze wil ik hem dan ook bedanken voor zijn wijze lessen ik zou een ieder die zou willen beginnen met rijlessen dan ook Rijschool Moesje willen aanraden. Toppie.
Kevin schreef op 21 april 2015:
Pff waar moet ik beginnen, als allereerst bedankt Mustafa! Ben vandaag geslaagd! Helaas kon je er zelf niet bij zijn, vanwege je vakantie. Ik raad iedereen Rijschool Moesje aan, hij kan erg streng zijn, maar op de juiste manier en momenten, voor de rest is het een topgozer. Ontzettend veel van Moesje geleerd ! \’ talk to me \’ haha ? Nogmaals bedankt !!
Ayse schreef op 21 september 2014:
In 1x keer geslaagd dankzij moesje. Alles werd duidelijk stap voor stap uitgelegd. Moesje raadde mij aan om tussentijdstoets te doen, want je weet wat je te wachten staat en kan vrijstelling krijgen van bijzondere verrichtingen, betekent minder stress tijdens je examen. Ik heb altijd fijne ontspannen lessen gehad. Bedankt voor je geduld en voor de fijne tijd. Echt een aanrader voor iedereen.
Nazan schreef op 21 september 2007:
Dankzij Rijschool Moesje heb ik gister mijn rijbewijs gehaald. Na 3 keer gezakt te zijn bij een andere rijschool, ben ik weer begonnen met rijlessen bij Rijschool Moesje. Door zijn grondige lesmethode ben ik daarna in 1x geslaagd. Mustafa geeft duidelijk en goed les. Hij legt vooral de nadruk op zo goed en veilig mogelijk autorijden. Rijschool Moesje bedankt!
Kawtar schreef op 21 augustus 2007:
Hallo, ik heb vandaag eindelijk mijn rijbewijs behaald, na de achtste keer, daar voor heb ik bij iemand anders geleerd, maar heb nooit wat geleerd, maar dank zij moesje heb ik heel veel geleerd en eindelijk geslaagd ben er blij moesje. BEDANKT.MOES??????
Anna schreef op 21 juli 2007:
Ik heb afgelopen half jaar bij Moesje rijles gehad. Moesje geeft je een gedegen rijopleiding, zoals de examinator mij gerust stelde (voordat ik mijn examen in ging). Het examen dan ook in 1 keer gehaald! Omdat ik een half jaar voor het lessen was aangereden (op de fiets, door een auto), was angst tijdens het rijden een belangrijke factor, waar ik het meest aan moest werken wilde ik m’n rijbewijs gaan halen. Hier is goed tijd voor genomen. Moesje kan soms best streng zijn, maar ik durf te wedden dat ik hierdoor steviger in m’n schoenen sta nu ik zelf ga rijden. Ik zou Moesje dan ook zeker aanraden.
Jorgen schreef op 16 juni 2007:
Dankzij de rustige, strenge, maar eerlijke Moes heb ik in één keer mijn examen gehaald. Hij neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en bewaakt de vooruitgang. Ik kan Moesje je van harte aanbevelen!
Erik schreef op 25 mei 2007:
Na 2 keer gezakt te zijn, en een pauze van bijna 10 jaar te hebben genomen, ben ik weer bij Rijschool moesje begonnen met rijlessen, en ik was daarna in 1x geslaagd! Mustafa is een aardige vent die goed en duidelijk les geeft, hij neemt echt de tijd voor je en leert je tijdens je rijlessen zo goed en veilig als mogelijk autorijden; Door deze grondige lesmethode stap ik, nu ik mijn rijbewijs gehaald heb, ook zonder angst en vol zelfvertrouwen de auto in! Rijschool moesje bedankt!
Romina schreef op 26 april 2007:
Ook geslaagd voor mijn rijbewijs door Moesje! Vanaf de eerste les wist ik al dat ik bij de juiste rijschool was. Het werd mij stap voor stap met geduld uitgelegd totdat je het echt snapt. Een erg aardige leerzame instructuur die je echt wil helpen om meteen te slagen. Ik kreeg wel genoeg kritiek maar dat hoor je te krijgen als je jezelf wilt verbeteren. Wat mij het meest bevalt aan Moesje is dat hij erg geduldig en kalm is met elke les. hierdoor voel je je ook beter tijdens het rijden. Heel erg bedankt Moesje, Groetjes Romina
Maxim (23 jaar) schreef op 8 april 2007:
Ik heb vandaag eindelijk mijn praktijk examen geslaagd!!!! Dankzij rijschool Moesje en Mustafa. Vorige keer ik heb 3 keer gezakt door de oude leraar. Maar nu ben ik blij dat ik heb rijschool moesje gekozen. hij heeft me goed voorbereiden voor rijbewijs.
Donovan (17 jaar) schreef op 7 april 2007:
Ik heb gister mijn rijbewijs gehaald, dankzij Moesje! Moesje geeft op een goede manier les, hij is streng maar op het goede manier, waar ik veel aan heb gehad.Ik heb veel plezier gehad tijdens het rijden, ik heb zijn lessen ervaren als leerzame, intensieve en zeer gezellige lessen! Hij blijft je corrigeren totdat je het goed doet, legt alles goed uit en blijft je altijd motiveren! Thanks Moesje!! Gr. Donovan (Justin)
Siu-Ké Man (27 jaar) schreef op 23 maart 2007:
Via een collega van me ben ik bij de Rijschool Moesje terecht gekomen. Na m’n eerste proefles bij Moesje kwam ik er al vrij snel achter dat dit een rijschool is met top kwaliteit. Het fijne van Moesje vond ik dat hij alles duidelijk uitlegd, en verteld wat je in bepaalde situaties moet doen. Moesje kan veel kritiek geven, maar daardoor leer je het wel beter. Zelf heb ik met veel plezier bij Moesje de rijlessen gevolgd en ik raad het een elk ander aan! Uiteraard heb ik ook het praktijk examen gehaald bij Moesje. Moes, hartstikke bedankt voor je geduld en het harde werk!
Dicky Janssen (30 jaar) schreef op 15 januari 2007:
Gister in een keer me rijbewijs gehaald,dankzij Rijschool Moesje. Ik heb er dan wat meer lessen voor nodig hebben gehad als een gemiddelde leerling maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik met een zeker en veilig gevoel de weg op kan dankzij Moes! Moes is een zeer vakbekwame instructeur die je continu met je neus op de feite drukt en absoluut weet waar hij mee bezig is.En dat is ook precies wat ik nodig had. Ik ging dan ook uiteindelijk met een zeer goed en overtuigend gevoel het examen in. Moes BEDANKT voor alles!!! Gr, Dicky.
Ayla (26 jaar) schreef op 21 december 2006:
Het behalen van mijn rijbewijs is niet makkelijk geweest voor me. Ik was bang en onzeker als ik achter het stuur zat. De manier van lesgeven van Moes was voor mij perfect. Hij is streng en zal blijven hameren op dingen die niet goed gaan, net zolang tot het een tweede natuur wordt. Maar hij heeft ook begrip voor je angsten en helpt je daar overheen te komen. Hij heeft een hoop geduld met mij moeten hebben, maar het is gelukt! In 1 keer gehaald! Ik stap nu zeker en rustig de auto in. Moes bedankt!
Thomas (21 jaar) schreef op 21 november 2006:
Na eerst bij een andere rijschool te hebben gelest en examen te hebben gedaan (maar niet gehaald), ben ik bij Mustafa terechtgekomen. Ik kwam er eigenlijk meteen achter dat ik de basis van autorijden nog helemaal niet goed kende. Ik was hardleers, maar uiteindelijk is het Mustafa toch gelukt mij de benodigde kunde bij te brengen. Mustafa is streng op de juiste momenten, maar je kan ook met hem lachen. Het viel mij op bij andere leerlingen dat hij zich goed aan de leerling kan aanpassen. Bij mij kon Mustafa streng zijn, maar wanneer hij weet dat de leerling daar niet tegen kan, zal hij dit niet doen.
Teun Pieter schreef op 21 september 2006:
In 1x m’n rijbewijs gehaald. Moesje is eerlijk en als het nodig is streng, en bereidt je zo goed voor op het examen. Je kan hem alles vragen, en hij leert je alle trucjes om veilig en goed te rijden.
Loek (28 jaar) schreef op 21 augustus 2006:
Vandaag examen gedaan en in 1x gehaald. Moesje weet goed aan te wijzen wat de verbeterpunten zijn, en hoewel ik vrij veel lessen nodig had heb ik nu wel het gevoel dat ik veilig aan het verkeer kan gaan deelnemen. Ontzettend bedankt voor alles! ?
Mitchel (26 jaar) schreef op 21 juli 2006:
Door jou lessen en manier van lesgeven voel ik me veilig als ik nu alleen aan het rijden ben. Natuurlijk ook in 1 x geslaagd, nogmaals bedankt moesje.