10 lessen van € 410,-

nu voor € 349,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.101.50 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
119 berichten.
khadija.c schreef op 27 juni 2016:
Hiep hiep hoera vandaag 27juni2016 geslaagd in een keer. Dankzij jou harde aanpak moes heb ik echt veel van je geleerd. Je bent streng en eerlijk en dat werkt. Je bent ook heel lief en geduldig. Ik raad iedereen aan om zeker bij jou te lessen. Nogmaals bedankt moes groetjes khadija.c
Julia schreef op 22 juni 2016:
I will definitely advise to go to Moesje to follow your driving lessons! Mustafa is very experienced, honest, knows exactly what approach he should take to every student; he is realistic and honest about when you are ready for your driving exam, and he believes in his students:) it’s very gezellig to talk to him, but his priority of course is to learn you to drive. Moesje has excellent success rate, and today I passed my exam as well, from the first time – thank you, Mustafa!! I definitely recommend Moesje! Good luck!
Toon schreef op 17 juni 2016:
Ik had totaal geen ervaring met rijden maar na het vieren van mijn 30ste levensjaar moest ik er aan geloven. Gelukkig kwam ik, door het horen van de goede ervaringen van anderen, bij rijschool Moesje terecht. Hij sloot direct aan bij wat ik nodig had; recht door zee, niet erom heen draaien en gewoon zeggen waar het op staat. Kortom, je weet gelijk wat je aan hem hebt. Daarnaast een flinke dosis engelengeduld want klaarblijkelijk had ik ook eeuwige herhaling nodig zodat het enigszins zou beklijven. Duidelijk is te merken dat hij is toegewijd om zijn leerlingen tot een goede weggebruiker op te leiden. Dankzij rijschool Moesje heb ik het examen in één keer gehaald!
Job schreef op 2 februari 2016:
Via via bij Moesje terecht gekomen nadat het een paar keer met een andere rijschool niet was gelukt. Bij Mustafa in één keer wel. Hij is een streng en laat het je weten als het niet goed gaat. De examinator gaf zelfs aan dat Mustafa hoge eisen stelt. Er komen veel verschillende leerlingen voorbij, van studenten, huismoeders tot wat oudere mensen. Mustafa kan goed inspelen op de verschillende personen.
Volkan schreef op 15 januari 2016:
Rijschool Moesje is heel kort gezegd een uitstekende rijschool. Manier op hoe je les krijgt werkt. Streng maar ook heel erg leerzaam en effectief. Heb dankzij rijschool Moesje mijn praktijk examen ook ik één keer gehaald. 10/10
Justin schreef op 29 oktober 2015:
Het heeft lang geduurd en een hoop kopzorgen gekost, maar met resultaat! Het rijbewijs is binnen! Moes heeft van een brokkenpiloot een uitmuntende bestuurder gemaakt. Hij heeft al mijn oude gewoontes achter het stuur eruit weten te krijgen en mij tot in de details het autorijden bijgespijkerd. Het was vallen en opstaan tijdens de opleiding, maar tijdens het examen was het alleen nog maar opstaan want ik ben in 1 keer geslaagd! Hierbij wil hem dan ook bedanken. Als je echt een complete bestuurder wil worden raad ik dan ook aan om les te volgen bij Autorijschool Moesje. Je zal er geen spijt van krijgen!
Ali schreef op 28 mei 2015:
Dankzij Rijschool Moesje ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Het was in het begin wel even wennen voor mij want ik had zelf al een beetje ervaring met een auto. Dankzij moesje heeft hij mij stap voor stap op een logische manier het autorijden en vooral het veilig houden bijgebracht. Bij deze wil ik hem dan ook bedanken voor zijn wijze lessen ik zou een ieder die zou willen beginnen met rijlessen dan ook Rijschool Moesje willen aanraden. Toppie.
Kevin schreef op 21 april 2015:
Pff waar moet ik beginnen, als allereerst bedankt Mustafa! Ben vandaag geslaagd! Helaas kon je er zelf niet bij zijn, vanwege je vakantie. Ik raad iedereen Rijschool Moesje aan, hij kan erg streng zijn, maar op de juiste manier en momenten, voor de rest is het een topgozer. Ontzettend veel van Moesje geleerd ! \’ talk to me \’ haha ? Nogmaals bedankt !!
Ayse schreef op 21 september 2014:
In 1x keer geslaagd dankzij moesje. Alles werd duidelijk stap voor stap uitgelegd. Moesje raadde mij aan om tussentijdstoets te doen, want je weet wat je te wachten staat en kan vrijstelling krijgen van bijzondere verrichtingen, betekent minder stress tijdens je examen. Ik heb altijd fijne ontspannen lessen gehad. Bedankt voor je geduld en voor de fijne tijd. Echt een aanrader voor iedereen.
Nazan schreef op 21 september 2007:
Dankzij Rijschool Moesje heb ik gister mijn rijbewijs gehaald. Na 3 keer gezakt te zijn bij een andere rijschool, ben ik weer begonnen met rijlessen bij Rijschool Moesje. Door zijn grondige lesmethode ben ik daarna in 1x geslaagd. Mustafa geeft duidelijk en goed les. Hij legt vooral de nadruk op zo goed en veilig mogelijk autorijden. Rijschool Moesje bedankt!
Kawtar schreef op 21 augustus 2007:
Hallo, ik heb vandaag eindelijk mijn rijbewijs behaald, na de achtste keer, daar voor heb ik bij iemand anders geleerd, maar heb nooit wat geleerd, maar dank zij moesje heb ik heel veel geleerd en eindelijk geslaagd ben er blij moesje. BEDANKT.MOES??????
Anna schreef op 21 juli 2007:
Ik heb afgelopen half jaar bij Moesje rijles gehad. Moesje geeft je een gedegen rijopleiding, zoals de examinator mij gerust stelde (voordat ik mijn examen in ging). Het examen dan ook in 1 keer gehaald! Omdat ik een half jaar voor het lessen was aangereden (op de fiets, door een auto), was angst tijdens het rijden een belangrijke factor, waar ik het meest aan moest werken wilde ik m’n rijbewijs gaan halen. Hier is goed tijd voor genomen. Moesje kan soms best streng zijn, maar ik durf te wedden dat ik hierdoor steviger in m’n schoenen sta nu ik zelf ga rijden. Ik zou Moesje dan ook zeker aanraden.
Jorgen schreef op 16 juni 2007:
Dankzij de rustige, strenge, maar eerlijke Moes heb ik in één keer mijn examen gehaald. Hij neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en bewaakt de vooruitgang. Ik kan Moesje je van harte aanbevelen!
Erik schreef op 25 mei 2007:
Na 2 keer gezakt te zijn, en een pauze van bijna 10 jaar te hebben genomen, ben ik weer bij Rijschool moesje begonnen met rijlessen, en ik was daarna in 1x geslaagd! Mustafa is een aardige vent die goed en duidelijk les geeft, hij neemt echt de tijd voor je en leert je tijdens je rijlessen zo goed en veilig als mogelijk autorijden; Door deze grondige lesmethode stap ik, nu ik mijn rijbewijs gehaald heb, ook zonder angst en vol zelfvertrouwen de auto in! Rijschool moesje bedankt!
Romina schreef op 26 april 2007:
Ook geslaagd voor mijn rijbewijs door Moesje! Vanaf de eerste les wist ik al dat ik bij de juiste rijschool was. Het werd mij stap voor stap met geduld uitgelegd totdat je het echt snapt. Een erg aardige leerzame instructuur die je echt wil helpen om meteen te slagen. Ik kreeg wel genoeg kritiek maar dat hoor je te krijgen als je jezelf wilt verbeteren. Wat mij het meest bevalt aan Moesje is dat hij erg geduldig en kalm is met elke les. hierdoor voel je je ook beter tijdens het rijden. Heel erg bedankt Moesje, Groetjes Romina
Maxim (23 jaar) schreef op 8 april 2007:
Ik heb vandaag eindelijk mijn praktijk examen geslaagd!!!! Dankzij rijschool Moesje en Mustafa. Vorige keer ik heb 3 keer gezakt door de oude leraar. Maar nu ben ik blij dat ik heb rijschool moesje gekozen. hij heeft me goed voorbereiden voor rijbewijs.
Donovan (17 jaar) schreef op 7 april 2007:
Ik heb gister mijn rijbewijs gehaald, dankzij Moesje! Moesje geeft op een goede manier les, hij is streng maar op het goede manier, waar ik veel aan heb gehad.Ik heb veel plezier gehad tijdens het rijden, ik heb zijn lessen ervaren als leerzame, intensieve en zeer gezellige lessen! Hij blijft je corrigeren totdat je het goed doet, legt alles goed uit en blijft je altijd motiveren! Thanks Moesje!! Gr. Donovan (Justin)
Siu-Ké Man (27 jaar) schreef op 23 maart 2007:
Via een collega van me ben ik bij de Rijschool Moesje terecht gekomen. Na m’n eerste proefles bij Moesje kwam ik er al vrij snel achter dat dit een rijschool is met top kwaliteit. Het fijne van Moesje vond ik dat hij alles duidelijk uitlegd, en verteld wat je in bepaalde situaties moet doen. Moesje kan veel kritiek geven, maar daardoor leer je het wel beter. Zelf heb ik met veel plezier bij Moesje de rijlessen gevolgd en ik raad het een elk ander aan! Uiteraard heb ik ook het praktijk examen gehaald bij Moesje. Moes, hartstikke bedankt voor je geduld en het harde werk!
Dicky Janssen (30 jaar) schreef op 15 januari 2007:
Gister in een keer me rijbewijs gehaald,dankzij Rijschool Moesje. Ik heb er dan wat meer lessen voor nodig hebben gehad als een gemiddelde leerling maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik met een zeker en veilig gevoel de weg op kan dankzij Moes! Moes is een zeer vakbekwame instructeur die je continu met je neus op de feite drukt en absoluut weet waar hij mee bezig is.En dat is ook precies wat ik nodig had. Ik ging dan ook uiteindelijk met een zeer goed en overtuigend gevoel het examen in. Moes BEDANKT voor alles!!! Gr, Dicky.
Ayla (26 jaar) schreef op 21 december 2006:
Het behalen van mijn rijbewijs is niet makkelijk geweest voor me. Ik was bang en onzeker als ik achter het stuur zat. De manier van lesgeven van Moes was voor mij perfect. Hij is streng en zal blijven hameren op dingen die niet goed gaan, net zolang tot het een tweede natuur wordt. Maar hij heeft ook begrip voor je angsten en helpt je daar overheen te komen. Hij heeft een hoop geduld met mij moeten hebben, maar het is gelukt! In 1 keer gehaald! Ik stap nu zeker en rustig de auto in. Moes bedankt!