10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Lees hier de recensies…

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.145.38.157 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
107 berichten.
Jorgen schreef op 16 juni 2007:
Dankzij de rustige, strenge, maar eerlijke Moes heb ik in één keer mijn examen gehaald. Hij neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en bewaakt de vooruitgang. Ik kan Moesje je van harte aanbevelen!
Erik schreef op 25 mei 2007:
Na 2 keer gezakt te zijn, en een pauze van bijna 10 jaar te hebben genomen, ben ik weer bij Rijschool moesje begonnen met rijlessen, en ik was daarna in 1x geslaagd! Mustafa is een aardige vent die goed en duidelijk les geeft, hij neemt echt de tijd voor je en leert je tijdens je rijlessen zo goed en veilig als mogelijk autorijden; Door deze grondige lesmethode stap ik, nu ik mijn rijbewijs gehaald heb, ook zonder angst en vol zelfvertrouwen de auto in! Rijschool moesje bedankt!
Romina schreef op 26 april 2007:
Ook geslaagd voor mijn rijbewijs door Moesje! Vanaf de eerste les wist ik al dat ik bij de juiste rijschool was. Het werd mij stap voor stap met geduld uitgelegd totdat je het echt snapt. Een erg aardige leerzame instructuur die je echt wil helpen om meteen te slagen. Ik kreeg wel genoeg kritiek maar dat hoor je te krijgen als je jezelf wilt verbeteren. Wat mij het meest bevalt aan Moesje is dat hij erg geduldig en kalm is met elke les. hierdoor voel je je ook beter tijdens het rijden.Heel erg bedankt Moesje, Groetjes Romina
Maxim (23 jaar) schreef op 8 april 2007:
Ik heb vandaag eindelijk mijn praktijk examen geslaagd!!!! Dankzij rijschool Moesje en Mustafa. Vorige keer ik heb 3 keer gezakt door de oude leraar. Maar nu ben ik blij dat ik heb rijschool moesje gekozen. hij heeft me goed voorbereiden voor rijbewijs.
Donovan (17 jaar) schreef op 7 april 2007:
Ik heb gister mijn rijbewijs gehaald, dankzij Moesje! Moesje geeft op een goede manier les, hij is streng maar op het goede manier, waar ik veel aan heb gehad.Ik heb veel plezier gehad tijdens het rijden, ik heb zijn lessen ervaren als leerzame, intensieve en zeer gezellige lessen! Hij blijft je corrigeren totdat je het goed doet, legt alles goed uit en blijft je altijd motiveren!Thanks Moesje!!Gr. Donovan (Justin)
Siu-Ké Man (27 jaar) schreef op 23 maart 2007:
Via een collega van me ben ik bij de Rijschool Moesje terecht gekomen. Na m’n eerste proefles bij Moesje kwam ik er al vrij snel achter dat dit een rijschool is met top kwaliteit. Het fijne van Moesje vond ik dat hij alles duidelijk uitlegd, en verteld wat je in bepaalde situaties moet doen. Moesje kan veel kritiek geven, maar daardoor leer je het wel beter. Zelf heb ik met veel plezier bij Moesje de rijlessen gevolgd en ik raad het een elk ander aan! Uiteraard heb ik ook het praktijk examen gehaald bij Moesje. Moes, hartstikke bedankt voor je geduld en het harde werk!
Dicky Janssen (30 jaar) schreef op 15 januari 2007:
Gister in een keer me rijbewijs gehaald,dankzij Rijschool Moesje. Ik heb er dan wat meer lessen voor nodig hebben gehad als een gemiddelde leerling maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik met een zeker en veilig gevoel de weg op kan dankzij Moes! Moes is een zeer vakbekwame instructeur die je continu met je neus op de feite drukt en absoluut weet waar hij mee bezig is.En dat is ook precies wat ik nodig had. Ik ging dan ook uiteindelijk met een zeer goed en overtuigend gevoel het examen in. Moes BEDANKT voor alles!!!Gr, Dicky.
Ayla (26 jaar) schreef op 21 december 2006:
Het behalen van mijn rijbewijs is niet makkelijk geweest voor me. Ik was bang en onzeker als ik achter het stuur zat. De manier van lesgeven van Moes was voor mij perfect. Hij is streng en zal blijven hameren op dingen die niet goed gaan, net zolang tot het een tweede natuur wordt. Maar hij heeft ook begrip voor je angsten en helpt je daar overheen te komen. Hij heeft een hoop geduld met mij moeten hebben, maar het is gelukt! In 1 keer gehaald! Ik stap nu zeker en rustig de auto in.Moes bedankt!
Thomas (21 jaar) schreef op 21 november 2006:
Na eerst bij een andere rijschool te hebben gelest en examen te hebben gedaan (maar niet gehaald), ben ik bij Mustafa terechtgekomen. Ik kwam er eigenlijk meteen achter dat ik de basis van autorijden nog helemaal niet goed kende. Ik was hardleers, maar uiteindelijk is het Mustafa toch gelukt mij de benodigde kunde bij te brengen. Mustafa is streng op de juiste momenten, maar je kan ook met hem lachen. Het viel mij op bij andere leerlingen dat hij zich goed aan de leerling kan aanpassen. Bij mij kon Mustafa streng zijn, maar wanneer hij weet dat de leerling daar niet tegen kan, zal hij dit niet doen.
Teun Pieter schreef op 21 september 2006:
In 1x m’n rijbewijs gehaald. Moesje is eerlijk en als het nodig is streng, en bereidt je zo goed voor op het examen. Je kan hem alles vragen, en hij leert je alle trucjes om veilig en goed te rijden.
Loek (28 jaar) schreef op 21 augustus 2006:
Vandaag examen gedaan en in 1x gehaald. Moesje weet goed aan te wijzen wat de verbeterpunten zijn, en hoewel ik vrij veel lessen nodig had heb ik nu wel het gevoel dat ik veilig aan het verkeer kan gaan deelnemen. Ontzettend bedankt voor alles! ?
Mitchel (26 jaar) schreef op 21 juli 2006:
Door jou lessen en manier van lesgeven voel ik me veilig als ik nu alleen aan het rijden ben. Natuurlijk ook in 1 x geslaagd, nogmaals bedankt moesje.
Serife (29 jaar) schreef op 15 juni 2006:
Zin in een geweldig gevoel?In 1x je rijbewijs halen? Alle vragen kunnen stellen? Alle details en trukjes weten/leren/kennen? Hou je van duidelijkheid/netheid?Schroom niet Rijschool Moesje doet er alles aan om je als ervaren persoon te laten rijden!Kortom dit is mijn ervaring bij Rijschool Moesje! Mustafa is echt een geweldig mens en leraar mijn DANK aan hem voor al zijn geduld!Rijden bij Mustafa voor succes!
Koen (21 jaar) schreef op 21 mei 2006:
Ook al had ik niet veel aanleg voor autorijden (noch veel interesse in auto’s), heb ik bij Moes wel goed leren autorijden. Zoals ook in de andere recensies terugkomt, is hij er vooral mee bezig om je goed te leren rijden in plaats van je alleen trucjes te leren om door het examen heen te komen. Hiervoor heb je, als je niet de snelste leerling bent, wel geduld voor nodig (voornamelijk tegenover jezelf). Maar het zorgt er wel voor dat je met vertrouwen het examen in gaat, en je daarna ook gerust en bewust het verkeer in gaat wanneer je het eenmaal alleen moet doen.
Joost (28 jaar) schreef op 21 april 2006:
Ook al had ik niet veel aanleg voor autorijden (noch veel interesse in auto’s), heb ik bij Moes wel goed leren autorijden. Zoals ook in de andere recensies terugkomt, is hij er vooral mee bezig om je goed te leren rijden in plaats van je alleen trucjes te leren om door het examen heen te komen. Hiervoor heb je, als je niet de snelste leerling bent, wel geduld voor nodig (voornamelijk tegenover jezelf). Maar het zorgt er wel voor dat je met vertrouwen het examen in gaat, en je daarna ook gerust en bewust het verkeer in gaat wanneer je het eenmaal alleen moet doen.
Dirk (18 jaar) schreef op 19 april 2006:
Moes vertelde altijd eerlijk hoe ik ervoor stond, wat soms wel ontmoedigend was maar uiteindelijk wel heeft geholpen om dingen te verbeteren. Als ik iets niet snapte werd er altijd rustig de tijd genomen om het uit te leggen. En in 1x geslaagd, Thanks Moes !
Larisa (26 jaar) schreef op 2 april 2006:
In één keer je rijbewijs halen? Die kans is héél groot als je bij Rijschool Moesje gaat lessen! De zeer prettige instructeur geeft top begeleiding: hij zorgt ervoor dat je goed leert rijden en zelfverzekerd achter het stuur zit! Na 5 maandjes heb ik mn rijbewijs in één keer in the pocket! Moes, bedankt, ik zal je missen.. ?
Emma (21 jaar) schreef op 6 maart 2006:
Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Moesje. Zij was al erg te spreken over de rijlessen en niets is minder waar! De eerste keren in de auto waren een drama en ik was waarschijnlijk niet de snelste leerling, maar Moesje heeft me er goed doorheen gesleept. Zelfs ik kan nu rustig achter het stuur zitten. Moesje blijft altijd rustig en overziet alles. Ik heb geleerd veilig en goed te rijden. Naast het feit dat de lessen leerzaam waren, was het ook altijd gezellig. Rijschool Moesje vind ik zeker een aanrader!
Lise (22 jaar) schreef op 21 februari 2006:
Afgelopen week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb een tijd lang rijlessen van Mustafa gehad. Hij heeft een rustige manier van lesgeven. Stapje voor stapje leer je steeds zelfstandiger te rijden. Verder is hij streng doch rechtvaardig en geeft hij op een directe manier aan wat je verbeterpunten zijn. Hierdoor wist ik altijd goed waar ik aan toe was en begon ik goed voorbereid aan het examen!!
Mo (27 jaar) schreef op 21 januari 2006:
Hoi, ook ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Moes. Nadat ik eerder bij een andere rijschool had gelest en examen had gedaan,ben ik via een vriendin van mij bij Moes terecht gekomen.Moes kwam erachter dat ik verkeerde dingen had aangeleerd, en moest hij me weer alles afleren en opnieuw dingen aanleren, wat nog veel lastiger was voor mij. Maar ik moet zeggen dat Moes mij echt bewust autorijden heeft geleerd i.p.v. alleen het rijbweijs halen. Ondanks mijn verminderde zicht (ogen) heb ik mijn rijbewijs bij Moes in 1 keer gehaald.Moes is heel ervaren en houdt van aanpakken,Bedankt Moes voor die fantastische tijd!!!