10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijbewijs halen

Nog even en je hebt je rijbewijs

Als je je rijbewijs wilt halen, moet je zowel een theorie examen als een praktijkexamen met succes afleggen. Rijschool Moesje helpt je hier professioneel, persoonlijk en plezierig bij. Onze rijinstructeurs zetten jou centraal. Wij zorgen ervoor dat het halen van jouw rijbewijs een leuk en snel proces wordt. Dit begint met het volgen van gratis proefles bij ons. Bel naar Rijschool Moesje via 06-28829576 en zet die eerste stap richting het rijbewijs halen!

Rijbewijs halen Amsterdam

Onze rijlessen

Bij Rijschool Moesje hebben we voor iedereen de juiste rijles. Na onze proefles schat de rijinstructeur in hoeveel lessen je nodig lijkt te hebben. Daarnaast bepaal je zelf voor hoeveel lessen je je in wilt schrijven. Wij bieden enkele lessen aan, maar ook pakketten van 10 tot 40 lessen. Elke les duurt bij ons een uur. Alles komt tijdens deze lessen aan bod. Ook werken wij met een halen en brengen systeem. Dit betekent dat jij de leerling die vóór jou les had, weer thuis mag brengen. De leerling die na jou les heeft, doet hetzelfde met jou. Bij elke les heb jij dezelfde rijinstructeur en rijd je in dezelfde auto.

Het halen van het theorie examen

Dit geeft een vertrouwd gevoel en maakt het halen van een rijbewijs stukken makkelijker. Onze rijlessen worden gegeven volgens een stap-voor-stap-methode. Gestructureerd, op jouw eigen tempo en in een logische volgorde. Interesse in onze aanpak? Maak een afspraak voor een gratis proefles! Naast een praktijkexamen, moet je ook een theorie examen halen. Dit is erg eenvoudig als je eerst onze theoriecursus volgt. Deze wordt door docenten met zeer veel ervaring gegeven. Ook leggen zij alle verkeersregels stuk voor stuk aan je uit. Daarnaast onthoud je ze beter en weet je hoe de regels toegepast moeten worden in de praktijk. Daarnaast word je getraind in de vraagstelling van het officiële CBR theorie examen. Wees gerust, deze aanpak is absoluut niet saai. Ook is onze theoriecursus gezellig, interactief en vormt een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verschillende wegen naar jouw rijbewijs

Rijschool Moesje biedt het volgende aan:

  • 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten + examen
  • CBR Theorie Examen
  • Tussentijdse toets
  • Gratis proefles
  • Theoriecursus
  • Spoedcursus
  • Opfriscursus

Jij wil je rijbewijs halen?

Via Rijschool Moesje heb jij binnen no time jouw rijbewijs in handen. Heb jij interesse in een proefles bij ons? Laat je gegevens achter op ons online contactformulier, bel naar 06-28829576 of stuur een e-mail naar info@moesje.nl. Wij helpen jou graag met het rijbewijs halen!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]