10 lessen van € 480,-

nu voor € 450,-

meer informatie

Rijbewijs halen

Nog even en je hebt je rijbewijs

Als je je rijbewijs wilt halen, moet je zowel een theorie examen als een praktijkexamen met succes afleggen. Rijschool Moesje helpt je hier professioneel, persoonlijk en plezierig bij. Onze rijinstructeurs zetten jou centraal. Wij zorgen ervoor dat het halen van jouw rijbewijs een leuk en snel proces wordt. Dit begint met het volgen van vrijblijvende proefles bij ons. Bel naar Rijschool Moesje via 06-28829576 en zet die eerste stap richting het rijbewijs halen!

Rijbewijs halen Amsterdam

Onze rijlessen

Bij Rijschool Moesje hebben we voor iedereen de juiste rijles. Na onze proefles schat de rijinstructeur in hoeveel lessen je nodig lijkt te hebben. Daarnaast bepaal je zelf voor hoeveel lessen je je in wilt schrijven. Wij bieden enkele lessen aan, maar ook pakketten van 10 tot 40 lessen. Elke les duurt bij ons een uur. Alles komt tijdens deze lessen aan bod. Ook werken wij met een halen en brengen systeem. Dit betekent dat jij de leerling die vóór jou les had, weer thuis mag brengen. De leerling die na jou les heeft, doet hetzelfde met jou. Bij elke les heb jij dezelfde rijinstructeur en rijd je in dezelfde auto.

Het halen van het theorie-examen

Dit geeft een vertrouwd gevoel en maakt het halen van een rijbewijs stukken makkelijker. Onze rijlessen worden gegeven volgens een stap-voor-stap-methode. Gestructureerd, op jouw eigen tempo en in een logische volgorde. Interesse in onze aanpak? Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles! Naast een praktijkexamen, moet je ook een theorie-examen halen. Dit is erg eenvoudig als je eerst onze theoriecursus volgt. Deze wordt door docenten met zeer veel ervaring gegeven. Ook leggen zij alle verkeersregels stuk voor stuk aan je uit. Daarnaast onthoud je ze beter en weet je hoe de regels toegepast moeten worden in de praktijk. Daarnaast word je getraind in de vraagstelling van het officiële CBR theorie examen. Wees gerust, deze aanpak is absoluut niet saai. Ook is onze theoriecursus gezellig, interactief en vormt een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verschillende wegen naar jouw rijbewijs

Rijschool Moesje biedt het volgende aan:

 • 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten + examen
 • CBR Theorie Examen
 • Tussentijdse toets
 • Vrijblijvende proefles
 • Theoriecursus
 • Spoedcursus
 • Opfriscursus

Jij wil je rijbewijs halen?

Via Rijschool Moesje heb jij binnen no-time jouw rijbewijs in handen. Heb jij interesse in een proefles bij ons? Laat je gegevens achter op ons online contactformulier, bel naar 06-28829576 of stuur een e-mail naar info@moesje.nl. Wij helpen jou graag met het rijbewijs halen!

Rijbewijs halen omgeving Amsterdam

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986