10 lessen van € 450,-

nu voor € 400,-

meer informatie

Theorie oefenen

Een goede voorbereiding op je theorie examen

Ben jij op zoek naar manieren zodat je zorgvuldig je theorie kunt oefenen alvorens je opgaat bij het CBR? Maak dan kennis met Rijschool Moesje. Wij bieden een compacte, grondige en plezierige theoriecursus aan. Zo kun je alle verkeersregels uitvoerig oefenen. Wij maken theorie leren weer leuk. Wil je weten hoe? Lees verder of meld je direct voor onze cursus aan via 06-28829576. Wij begeleiden je graag optimaal in het theorie oefenen.
Theorie oefenen

Het leren van de benodigde theorie

Het oefenen van alle stof gebeurt via ons zeer stapsgewijs. Zo leggen ruim ervaren docenten elke verkeersregels uitvoerig aan je uit. Na elke regel volgen vragen en voorbeelden. Zo leer je precies wat de regel inhoudt en hoe je deze toe moet passen in de praktijk. Nadat alle regels behandeld zijn, krijg je een reeks aan oefenexamens aangeboden. Deze zijn dusdanig opgesteld, dat je direct de vraagstelling van het CBR examen begrijpt. Lijkt jou deze volwaardige voorbereiding ook wel wat? Meld je dan aan voor onze theoriecursus.

Oefenen op een leuke manier

Onze theoriecursus werkt niet alleen heel goed als voorbereiding op het CBR examen. Het is namelijk ook nog eens een hele leuke manier om de theorie te leren. Wij hebben bewust een gezamenlijke en interactieve aanpak gekozen. Zo kun je leren van elkaar en extra dieptevragen stellen. Hierdoor leer je niet alleen de verkeersregels, maar ook hoe je deze toe moet passen in het verkeer. Deze aanpak vormt dus ook meteen een prima voorbereiding op je praktijklessen. Heb jij interesse in deze plezierige en doelgerichte cursus? Kies er dan ook voor de verkeersregels goed te oefenen via onze theoriecursus.

Het CBR examen

Het CBR examen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Je moet minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed hebben beantwoord. Denk jij dat wat extra oefenen baat heeft? Meld je dan aan voor onze theoriecursus.

Wil jij de theorie wat extra oefenen?

Wil jij de theorie voor je rijbewijs tot in de puntjes kennen? Zodat jij straks probleemloos het CBR examen haalt en vol vertrouwen de weg op kunt? Neem contact op met Rijschool Moesje. Laat je gegevens achter op ons online contactformulier, bel 06-28829576 of stuur een mail naar info@moesje.nl. Wij bieden jou de juiste mogelijkheden zodat jij de theorie optimaal kunt oefenen!