10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Rijschool

Op zoek naar een rijschool?

Ben jij op zoek naar een prettige en professionele rijschool? Maak dan kennis met autorijschool Moesje! Wij werken plezierig, betrouwbaar, doelgericht en persoonlijk. Bij ons sta jij centraal. Daarnaast zorgen wij er graag voor dat jij straks zorgeloos je rijbewijs kunt halen. Meld je direct aan voor een gratis proefles bij ons! Je bereikt Rijschool Moesje via 06-28829576.
Rijschool

Je eerste ontmoeting met een rijschool

Ook bieden wij jou graag een gratis proefles aan. Hierdoor kun je op je gemak kennis maken met rijlessen, je rijinstructeur en onze autorijschool. Daarnaast kun jij naderhand vrij aan geven of je je prettig voelt bij de methode van deze instructeur. Ook zoeken wij dan desgewenst een passende oplossing. Onze gratis proefles duurt een uur, inclusief persoonlijk advies. Daarnaast schat de instructeur tijdens de proefles in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Daarnaast geven wij deze lessen volgens een stap-voor-stap-methode. Gestructureerd, in een logische volgorde en op jouw eigen tempo. Je hebt steeds dezelfde rijinstructeur en je rijdt steeds in dezelfde auto. Maak een afspraak voor die gratis proefles!

Klaarstomen voor je theorie examen

Bij Rijschool Moesje kun je je prima voorbereiden op je theorie examen. Daarnaast geven wij namelijk ook een uitvoerige theoriecursus. Deze cursus wordt gegeven door docenten met zeer veel ervaring. Alle verkeersregels worden stuk voor stuk aan je uitgelegd. Hierdoor weet je de theoretische achtergrond van de regels, leer je hoe de regels toe moet passen in de praktijk en wordt je getraind in de vraagstelling van het officiële CBR theorie examen. Klinkt dit jou wellicht een beetje saai? Gelukkig is niets minder waar. Onze theoriecursus is gezellig en leuk. Ook is de cursus voorzien van veel interactie en een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Neem contact met ons voor meer informatie over het theorie examen en de theoriecursus.

Wat krijg je bij Rijschool Moesje?

Via Rijschool Moesje kun je het volgende afnemen:

  • 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten + examen
  • Theoriecursus om alle theorie te oefenen
  • CBR Theorie Examen
  • Tussentijdse toets
  • Gratis Proefles
  • Spoedcursus
  • Opfriscursus

Neem contact op met Rijschool Moesje

Via Rijschool Moesje kun jij in no time en vol vertrouwen jouw rijbewijs halen. Meld je direct aan voor een gratis proefles! Vul je gegevens in op ons online contactformulier, bel naar 06-28829576 of stuur een mail naar info@moesje.nl. Wij zien je graag tegemoet bij Rijschool Moesje!

Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]