10 lessen van € 390,-

nu voor € 299,-

meer informatie

Autorijschool

Op zoek naar een autorijschool in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een professionele en prettige autorijschool? Maak dan een afspraak bij Rijschool Moesje! Onze aanpak is plezierig, betrouwbaar, doelgericht en persoonlijk. Onze rijinstructeurs zetten jou centraal. Zij zetten zich 100% in zodat jij straks zorgeloos je rijbewijs kunt halen. Maak kennis met ons door een gratis proefles te volgen! Bel naar autorijschool Moesje via 06-28829576.

Autorijschool

Maak kennis met autorijschool Moesje

Om jou op prettige wijze kennis te laten maken met rijlessen, bieden wij jou graag een gratis proefles aan.  Daarnaast ontmoet je tijdens deze les je rijinstructeur. Bevalt zijn of haar methode of aanpak jou niet? Dan sta je vrij dit aan te geven na de les. Dan zoeken wij desgewenst een passende oplossing. De gratis proefles duurt een uur. Hierbij zit persoonlijk advies inbegrepen. Daarnaast vertelt onze rijinstructeur jou na de les hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben. Deze lessen worden gegeven via een stap-voor-stap-methode. Gestructureerd, op jouw tempo en in een logische volgorde. Ook rij je steeds met dezelfde rijinstructeur en in dezelfde auto. Lijkt jou dit wel wat? Maak een afspraak voor die gratis proefles!

De beste voorbereiding op het theorie examen

Autorijschool Moesje levert jou een prima voorbereiding op het theorie examen, in de vorm van een theoriecursus. Docenten met zeer veel ervaring leggen alle verkeersregels stuk voor stuk aan je uit. Je leert hierdoor de theoretische achtergrond van de regels, maar ook hoe je de regels toe moet passen in de praktijk. Ook trainen we jou in de vraagstelling van het officiële CBR theorie examen. Zo weet je precies wat je straks kunt verwachten. Klinkt het volgen van een cursus jou een beetje saai? Geen zorgen. Onze theoriecursus is gezellig, interactief en een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Benader ons voor meer informatie over de theoriecursus en het theorie examen.

Het aanbod van autorijschool Moesje

Via autorijschool Moesje kun je onderstaande afnemen:

  • 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten + examen
  • Theoriecursus om alle theorie te oefenen
  • CBR Theorie Examen
  • Tussentijdse toets
  • Gratis Proefles
  • Spoedcursus
  • Opfriscursus

Neem contact op met autorijschool Moesje

Je begrijpt, autorijschool Moesje biedt jou alle middelen waarmee jij snel en zelfverzekerd jouw rijbewijs kunt halen. Interesse in een gratis proefles? Vul je gegevens in op ons online contactformulier, stuur een mail naar info@moesje.nl of bel naar 06-28829576. Via autorijschool Moesje heb jij in no time jouw rijbewijs gehaald!

rajiv Blokland
rajiv Blokland
11:16 29 Jul 19
Echt een aanrader. Mustafa heeft mijn technieken bijgeschroeft en mij voorbij op mijn examen. Topper!
Emma Damman
Emma Damman
15:55 10 Jul 19
Jaaa ook ik ben geslaagd!! En dat zeker weten dankzij Moes, door zijn alertheid en deskundigheid leert hij je zelfverzekerd rijden, en met alle mogelijke situaties om te gaan! Daarom kan ik het zeker iedereen aanraden lessen te nemen bij Moes!!
Marie-Renée Hofland
Marie-Renée Hofland
20:01 09 Jul 19
Ik raad Moesje absoluut aan. Moes heeft veel geduld, is empatisch en daarnaast is het gezellig om naast moes in de auto te zitten. Maak je een fout, dan krijg je dat zeker duidelijk te horen, maar hij neemt alle rust je het zo vaak en goed mogelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent.
kaffert
kaffert
08:10 04 Jul 19
In 1x geslaagd dankzij moesje. Aanrader!
tim okkjoj
tim okkjoj
09:57 28 Jun 19
Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!
Marit Bohnenn
Marit Bohnenn
09:40 21 Jun 19
Ik zou deze rijschool iedereen aanraden, hij is gezellig, empathisch en vakkundig. En - ik slaagde in één keer!Moes windt nergens doekjes omheen - hij laat het je weten als je iets verkeerd aanpakt, maar heeft alle rust en begrip om je uit te leggen hoe en waarom iets beter anders kan. Begrijp je het de eerste keer niet, heeft hij nog tien andere trucs in z'n trucendoos.Ik heb heel veel plezier gelest en heb het gevoel dat ik nu echt goed voorbereid en veilig de weg op kan. Heel veel dank, Moes!
Maartje Desertine
Maartje Desertine
16:56 02 Apr 19
Rijschool Moesje is een echte aanrader! In één keer geslaagd voor mijn theorie & praktijk. Moes is een superfijne rijinstructeur :)
Eduard Amzand
Eduard Amzand
20:04 29 Mar 19
Dankzij rijschool Moesje mijn praktijk uiteindelijk gehaald. De instructeur is streng doch rechtvaardig en is er op gebrand om de leerling echt te helpen. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat ik het auto rijden beter heb leren begrijpen. Aanrader.
Amy Udink
Amy Udink
19:56 28 Feb 19
In 1x geslaagd! Moes is gezellig, maar zeker ook streng en duidelijk waar nodig. Hij leert je echt autorijden!
Dennis Ton
Dennis Ton
09:58 29 Jan 19
Moesje is een deskundige instructeur met gevoel voor humor. Hij geeft duidelijk aan wat goed of fout is. In één keer geslaagd voor mijn examen!
Ole Spoek
Ole Spoek
10:34 14 Jan 19
Geweldige rijleraar; streng doch rechtvaardig. Leert je écht goed rijden! In een keer geslaagd bij moesje!
Ayse Ustalar
Ayse Ustalar
22:04 24 Feb 17
Next Reviews
[contact-form-7 id="1358" title="Contactformulier"]