10 lessen van € 450,-

nu voor € 400,-

meer informatie

Autorijschool

Op zoek naar een autorijschool in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een professionele en prettige autorijschool? Maak dan een afspraak bij Rijschool Moesje! Onze aanpak is plezierig, betrouwbaar, doelgericht en persoonlijk. Onze rijinstructeurs zetten jou centraal. Zij zetten zich 100% in zodat jij straks zorgeloos je rijbewijs kunt halen. Maak kennis met ons door een gratis proefles te volgen! Bel naar autorijschool Moesje via 06-28829576.

Autorijschool

Maak kennis met autorijschool Moesje

Om jou op prettige wijze kennis te laten maken met rijlessen, bieden wij jou graag een gratis proefles aan.  Daarnaast ontmoet je tijdens deze les je rijinstructeur. Bevalt zijn of haar methode of aanpak jou niet? Dan sta je vrij dit aan te geven na de les. Dan zoeken wij desgewenst een passende oplossing. De gratis proefles duurt een uur. Hierbij zit persoonlijk advies inbegrepen. Daarnaast vertelt onze rijinstructeur jou na de les hoeveel lessen je ongeveer nodig lijkt te hebben. Deze lessen worden gegeven via een stap-voor-stap-methode. Gestructureerd, op jouw tempo en in een logische volgorde. Ook rij je steeds met dezelfde rijinstructeur en in dezelfde auto. Lijkt jou dit wel wat? Maak een afspraak voor die gratis proefles!

De beste voorbereiding op het theorie examen

Autorijschool Moesje levert jou een prima voorbereiding op het theorie examen, in de vorm van een theoriecursus. Docenten met zeer veel ervaring leggen alle verkeersregels stuk voor stuk aan je uit. Je leert hierdoor de theoretische achtergrond van de regels, maar ook hoe je de regels toe moet passen in de praktijk. Ook trainen we jou in de vraagstelling van het officiële CBR theorie examen. Zo weet je precies wat je straks kunt verwachten. Klinkt het volgen van een cursus jou een beetje saai? Geen zorgen. Onze theoriecursus is gezellig, interactief en een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Benader ons voor meer informatie over de theoriecursus en het theorie examen.

Het aanbod van autorijschool Moesje

Via autorijschool Moesje kun je onderstaande afnemen:

 • 10 tot 40 rijlessen à 60 minuten + examen
 • Theoriecursus om alle theorie te oefenen
 • CBR Theorie Examen
 • Tussentijdse toets
 • Gratis Proefles
 • Spoedcursus
 • Opfriscursus

Neem contact op met autorijschool Moesje

Je begrijpt, autorijschool Moesje biedt jou alle middelen waarmee jij snel en zelfverzekerd jouw rijbewijs kunt halen. Interesse in een gratis proefles? Vul je gegevens in op ons online contactformulier, stuur een mail naar info@moesje.nl of bel naar 06-28829576. Via autorijschool Moesje heb jij in no time jouw rijbewijs gehaald!

  Meer info?

  MOESJE RIJSCHOOL

  t: 06-28829576
  e: info@moesje.nl
  w: www.moesje.nl

  Postadres (gèèn bezoekadres):
  Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
  1064 LB Amsterdam

  Business Site

  CBR-nummer: 1510F8
  KvK-nummer: 34123986